NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

IN DE STERREN MET DS AUTOMOBILES & DINNER IN THE SKY

In 2006 had Brussel de primeur van een ongekend evenement: Dinner in the Sky. Een onvergetelijke gastronomische ervaring met het hoofd – bijna – in de wolken en een uniek uitzicht op de Belgische hoofdstad. 10 Jaar later is dit concept van magisch tafelen in 55 landen overgenomen! In 2016 is DS Automobiles partner van Dinner in the Sky en wordt de 10e verjaardag gevierd met 16 sterren van 10 chefs aan 10 tafels met…10 hijskranen op 50 meter hoogte.

« DINNER IN THE SKY » BY DS AUTOMOBILES

Van 1 tem 5 juni 2016 zullen Dinner in the Sky en het merk DS de Belgische gastronomie eer aandoen op een emblematische plek: Het Atomium.

Om dit partnership te onderstrepen zullen de deelnemende Belgische chefs het komende jaar in een zwarte DS 5 Sport Chic rijden; de nieuwe DS 5 werd aan hen uitgereikt in de DS Store te Drogenbos.

François Guieysse, voormalig Directeur van DS Automobiles Belux, is opgetogen over de samenwerking: «Het merk DS staat voor luxe en raffinement met oog voor het kleinste detail, elementen die we terugvinden in de gastronomie en dit evenement in het bijzonder. Samen met de chefs van Dinner in the Sky is DS een ‘créateur’ van ervaringen en emoties en het doet mij plezier ons Merk aan dit feest der zintuigen te kunnen verbinden!»

Wedstrijd "Dinner in the Sky by DS Automobiles"

Bedankt voor uw deelname. De wedstrijd is afgelopen.

Lionel Rigolet - Comme chez Soi

Comfortabel, handig, ruim, vol licht. In de DS voelt men zich een beetje “Comme chez Soi” … net als op het evenement Dinner in the Sky, waar de gasten op 40 meter hoogte intiem en in nabijheid van de chef tafelen. Sommigen maken er zelfs gebruik van voor een huwelijksaanzoek. Anderen hadden het geluk op de eerste rang te zitten tijdens het bezoek van Barack Obama.

Luigi Ciciriello - La Truffe Noire

De DS geeft me een comfortabel, veilig en ook sportief gevoel. Wat me vooral bevalt, is de technologie. Die is zo alomtegenwoordig dat ik me net een piloot in een cockpit voel. Zalig. Het voelt heerlijk om achter het stuur plaats te nemen en naar mijn internationale klanten te rijden die, op hun beurt verleid en nieuwsgierig, beloofd hebben deel te nemen aan Dinner in the Sky voor de 10 jaar van het evenement.

David Martin - La Paix

De DS 5 is voor mij een wagen die moet “beleefd worden”, want hoewel we het beeld van een wagen van de buitenkant beoordelen, is het vanbinnen dat we hem beleven. En geloof me vrij, het leven is mooi aan boord van mijn DS 5. Net als door mijn DS 5 werd ik opnieuw verleid door het Dinner in the Sky evenement, waar ik me aan één van mijn beste tafels bevond. Nochtans waren het allemaal tieners van vijftien. Ik vreesde dat die maar weinig interesse gingen hebben in gastronomie. Dat was dus verkeerd gedacht. Ze toonden een ware passie voor de gerechten en zaten om geen vraag verlegen!

Pascal Devalkeneer - Chalet de la Forêt

Om logistieke redenen was David Ghysels mijn persoonlijke chauffeur tijdens deze dag gewijd aan de ontdekking van de DS-stal! De berline is erg comfortabel op het vlak van de ophanging, de geluidsisolatie en de algemene sensaties. Verder houd ik een prachtige herinnering over aan mijn viermalige deelname aan Dinner in the Sky. De Chefs en de organisatoren vormen intussen een vriendengroepje. Dat doet altijd plezier.

Yves Mattagne - Sea Grill

De DS 5 staat voor mij voor comfort, veiligheid en een beperkt verbruik. Ze is natuurlijk erg aangenaam om mee te rijden, en alle opties zijn bijzonder nuttig. Een geslaagd recept, net als in de gastronomie! Verleden jaar moesten we trouwens, net als altijd, de voorbereiding en het recept voor de gerechten voor onze gasten tot op de millimeter berekenen! Een moeilijke taak wanneer je met Pierre Résimont (L’Eau-Vive) de gek uithangt om een tafel te animeren met 22 meisjes die een verjaardag vierden. Inderdaad, daarboven draait het niet alleen rond gastronomie!