NL / FR

Onze DS Stores zijn enkel op afspraak bereikbaar en ontvangen u met respect van de sanitaire maatregelen.

ONLINE AFSPRAAK

   

Volg ons op Linkedin

of abonneer u op onze nieuwsbrief

Jean-Éric Vergne wint in Rome met de nieuwe DS E-TENSE FE21

DS Automobiles boekt een eerste overwinning tijdens het raceweekend in Rome, gekenmerkt door de komst van de nieuwe DS E-TENSE FE21 die zijn volledige potentieel demonstreerde. Tijdens een spectaculaire eerste ronde legde Jean-Éric Vergne zich met stijl op om het eerste succes van het seizoen aan DS TECHEETAH te bieden. Ondanks de moeilijke omstandigheden van de tweede race, maakten onze coureurs een goede comeback en scoorde António Félix da Costa belangrijke punten voor het ABB FIA Formule E Wereldkampioenschap.

Na een veelbewogen seizoensstart voor DS Automobiles en partner TECHEETAH wordt de tweede E-Prix van het wereldkampioenschap ABB FIA Formule E op 10 en 11 april aanstaande gereden in Rome (Italië).

Na een veelbewogen seizoensstart voor DS Automobiles en partner TECHEETAH wordt de tweede E-Prix van het wereldkampioenschap ABB FIA Formule E op 10 en 11 april aanstaande gereden in Rome (Italië).

Een eerste podiumplaats voor DS Automobiles en António Félix da Costa in Diriyah.

DS Automobiles behaalde met António Félix da Costa zijn eerste podiumplaats van seizoen 2021 tijdens de tweede race van het wereldkampioenschap Formule E. Na een frustrerende eerste race vrijdag is dit resultaat een mooie revanche voor onze kampioenen en blijven ze zo op koers voor de tweede wereldtitel. Volgende afspraak in Rome op 10 april met de nieuwe eenzitter ontwikkeld door DS Performance.

DS Automobiles presenteert zijn visie op de materialen
van de toekomst aan de hand van een collectie kleding die CO2 absorbeert.

DS Automobiles onthult de DS CONSCIOUS COLLECTION, een capsulecollectie bestaande uit vier kledingstukken met onverwachte eigenschappen. Ze werd ontworpen in samenwerking met de Franse ontwerper EGONlab en de Britse onderzoeks- en innovatiestudio Post Carbon Lab. 


Dit project kadert in de ‘Future Craft’-filosofie van het merk: de combinatie van ambachtelijke knowhow en innovatieve materialen om in de toekomst een duurzame visie op luxe te ondersteunen.

DS Automobiles verlengt zijn engagement in de Formule E, minstens tot 2026

Parijs, 11 februari 2021

DS Automobiles, de eerste constructeur in het premiumsegment die sinds 2015 actief is in de Formule E, engageert zich op lange termijn door zijn deelname aan het wereldkampioenschap FIA te verlengen tot 2026. DS Automobiles zal een eenzitter van de nieuwe generatie (Gen3) ontwikkelen voor de seizoenen 2022-2026.

DS 4 GERAFFINEERDE TECHNOLOGIEDS 4 GERAFFINEERDE TECHNOLOGIEDS Automobiles zet zijn groei voort. Na DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK en DS 9 is DS 4 het vierde model in het gamma met een nieuw avant-gardistisch design.

DS 9 E-TENSE is nu bestelbaar in uw verkooppunt

DS 9 E-TENSE is nu bestelbaar in uw verkooppunt

DS 4: De eerste geheimen

Ontdek in avant-première de technologie van ons toekomstige model.

DS 4

DS Automobiles presenteert tweede editie van 'Un autre regard' voor Paris Fashion Week®

DS Automobiles presenteert een nieuwe redactionele fotoshoot voor Paris Fashion Week® Women's Spring/Summer 2021.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE : KUNST OP REIS

Parijs, 3 september 2020

De samenwerking met het Louvremuseum bestaat al sinds de oprichting van DS Automobiles en leidt vandaag tot de exclusieve 'Louvre' Limited Edition DS 7 CROSSBACK, verrijkt met uitzonderlijke elementen.

Ontdek de geheimen van 182 grote werken in zijn podcast, dankzij de app 'Een dag in het Louvre', beschikbaar via het 12" HD touchscreen. De kaart 'Vrienden van het Louvre' biedt u trouwens onbeperkte toegang tot het museum gedurende een jaar.

DS Automobiles viert zijn tweede dubbele historische titel

De laatste ronde van seizoen zes van het 2019/2020 ABB FIA Formule E-kampioenschap vond gisteren plaats op de luchthaven Tempelhof in Berlijn. DS Automobiles gaat de geschiedenis van de autosport in met een nieuwe dubbeltitel. DS Automobiles werd vorig jaar al winnaar in de twee kampioenschappen (Drivers en Teams) en bewijst dit jaar opnieuw de totale beheersing van de 100% elektrische race-technologie.

Pech voor DS TECHEETAH tijdens ronde 10

De voorlaatste race van seizoen 6 van ABB FIA Formule E was niet de beste voor het DS TECHEETAH-team en coureurs Antonio Félix Da Costa en Jean-Éric Vergne. De Fransen worden donderdag tijdens de finale van het kampioenschap wel nog steeds dubbel kampioen. Seizoen 6-teams en coureurskampioenen DS TECHEETAH rijden donderdag op de luchthaven van Tempelhof de laatste race van het ABB FIA Formule E-kampioenschap.

DS TECHEETAH TWEEVOUDIG TEAMKAMPIOEN EN ANTONIO FÉLIX DA COSTA IS DE 2019/2020 ABB FIA FORMULE E KAMPIOEN.

Afgelopen zondag in Berlijn hebben het team van DS TECHEETAH en Antonio Félix Da Costa het lot bezegeld van de twee kampioenschappen in de ABB FIA Formule E. Terwijl er nog twee races moeten worden gereden, is DS Automobiles voor het tweede jaar op rij kampioen en bevestigt daarmee zijn kennis en ervaring op het gebied van elektrische mobiliteit.

DS TECHEETAH VERDEDIGT TITELS IN BERLIJN TIJDENS
DE LAATSTE RACES VAN HET SEIZOEN

Van woensdag 5 tot en met donderdag 13 augustus aanstaande zijn DS Automobiles en partner TECHEETAH weer actief in het ABB FIA Formula E Championship. In een periode van slechts negen dagen worden in verband met de huidige coronamaatregelen, maar liefst zes races zonder publiek verreden op circuit Berlin‑Tempelhof in de Duitse hoofdstad.

DS Automobiles premium merk met laagste CO2-emissie in Europa

DS Automobiles wijdt zich ten volle aan de energietransitie. Het aanbod van E-TENSE modellen is toonaangevend in de markt van premium elektrische auto’s dankzij de opgedane kennis en ervaring in de Formule E met de DS TECHEETAH en Jean-Éric Vergne. Die expertise heeft ertoe geleid dat DS Automobiles technologische stappen heeft gezet die van grote waarde zijn voor consumenten en de reductie van de CO2- emissie.

DS Automobiles officieel partner Paris Fashion Week®

DS Automobiles is de officiële partner van de Paris Fashion Week® die deze zomer plaatsvindt. Het evenement –met in de hoofdrol de presentatie van de ‘Spring-Summer 21 Men’s Fashion’-collecties -is voor meer mensen toegankelijk dan ooit dankzij diverse online uitzendingen.

THE ART OF COLOURING

15 april 2020

Ontsnap en maak uw hoofd leeg! Tijdens deze lockdown is kleuren zeer stressbestendig. DS Autombiles heeft dan ook 8 kleurplaten ontwikkeld voor DS 9, DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK alsook de concept-cars DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE en DS E-TENSE.

EERSTE DUBBELE PODIUMPLAATS VOOR DS TECHEETAH EN EERSTE OVERWINNING VOOR ANTONIO FELIX DA COSTA ONDER ZIJN NIEUWE KLEUREN

Parijs, 29 februari 2020

De vijfde etappe van de ABB FIA Formule E was dit weekend een groot succes voor de twee DS TECHEETAH-piloten. In de zon van Marrakech heeft Antonio Felix da Costa dubbel werk verricht: na zijn eerste succes achter het stuur van de DS E-TENSE FE20 greep de Portugese piloot de leiding over het kampioenschap. Tweevoudig kampioen Jean-Éric Vergne maakte een mooie comeback en eindigde als derde, waardoor zijn team voor het eerst een dubbel podium behaalde dit seizoen.

E-PRIX VAN MARRAKECH

Afspraak in Marokko voor DS Techeetah in Formule E

Na een tweede opeenvolgende podiumplaats voor DS Techeetah willen Jean-Éric Vergne en Antonio Felix Da Costa zich doen gelden tijdens de vijfde race van het Formule E-kampioenschap die dit weekend in Marokko plaatsvindt.

DS AERO SPORT LOUNGE: DE NIEUWE CONCEPTCAR VAN DS AUTOMOBILES

De kunst van het reizen

Met DS AERO SPORT LOUNGE zet DS Automobiles een nieuw soort auto op de wereld. Deze conceptcar, die zowel gastvrij als gespierd, gerieflijk als genereus, intelligent als poëtisch is, blikt vooruit op onze toekomst.

Tweede opeenvolgende podiumplaats voor DS TECHEETAH en Antonio Felix Da Costa

e-prix Mexico

E-Prijs van Mexico, 15 februari 2020

Voor de vierde race van het seizoen bood de ABB FIA Formule E opnieuw een spannende wedstrijd op de Autódromo Hermanos Rodriguez in Mexico. Antonio Felix Da Costa en Jean-Eric Vergne, beiden achter het stuur van een DS E-TENSE FE20 die het DS TECHEETAH-team had ingezet, lieten voor de ogen van heel wat toeschouwers het peloton op schitterende wijze achter zich.

E-PRIJS VAN MEXICO

Volg DS TECHEETAH in Mexico voor de derde ronde van het kampioenschap 2019-2020

Na een intense etappe in Chili reist het ABB FIA Formule E Kampioenschap naar de hoofdstad van Mexico voor de derde ronde van het kampioenschap. Het DS TECHEETAH team wil de ingeslagen weg verder zetten en opnieuw indrukwekkende prestaties noteren.

E-PRIJS VAN MEXICO

DS Automobiles viert het jubileum van de SM op RÉTROMOBILETer gelegenheid van Rétromobile 2020 vieren DS Automobiles en DS Heritage deze weergaloze realisatie. Als symbool van de combinatie van verfijning en technologie staan drie SM's naast de DS X E-TENSE, de erfgenaam van dit gedurfde avontuur en deze waarden.

Hindernissenparcours en eerste podiumplaats voor Antonio Felix Da Costa met DS TECHEETAH


De derde wedstrijd van het nieuwe ABB FIA Formula E-seizoen in het Chileense Santiago vormde tegelijk de vijftigste start van het Franse luxemerk in het kampioenschap voor elektrische eenzitters. Na een bloedstollende wedstrijd werd dit jubileum op gepaste wijze gevierd met een eerste podiumplaats voor Antonio Felix Da Costa in de kleuren van het DS TECHEETAH-team. 

E-PRIX VAN SANTIAGO

Afspraak in Chili voor de tweede manche van het kampioenschap

Na de eerste twee races van het seizoen in Riyadh keert het ABB FIA Formula E Championship voor de derde keer in de geschiedenis van de discipline terug naar Chili.

Het DS TECHEETAH-team wil opnieuw kracht bijzetten in Santiago, waar de hoge temperaturen een echte uitdaging kunnen worden.

DS TECHEETAH WERKT EEN SCHITTERENDE TESTREEKS AF IN VALENCIA

De Formule E is terug met de eerste officiële tests van het seizoen 2019/2020 in Valencia. Onder de Spaanse zon stonden in totaal 24 eenzitters voor 12 teams op de startgrid, klaar voor de zesde editie van het kampioenschap voor volledig elektrische wagens.

DS TECHEETAH ONTHULT DE DS E-TENSE FE20
VOOR SEIZOEN 2019/2020 VAN HET ABB FIA FORMULE E-KAMPIOENSCHAP

DS TECHEETAH, de winnaar van het ABB FIA Formule E-kampioenschap, heeft vandaag zijn kleuren voor het zesde seizoen onthuld.

Voor seizoen 2019/2020 versterkt de intussen befaamde zwarte en goudkleurige livrei zijn sportieve uitstraling dankzij elegante accenten die dezelfde kleuren laten terugkomen op diverse delen van de wagen. 

COLLECTIE BREAK ICONS

We hebben voor DS 3 CROSSBACK een internationale reclamecampagne gelanceerd die de autoreclamecodes radicaal verandert. DS Automobiles creëert nu BREAK ICONS: een collectie kleding geïnspireerd op de baanbrekende stijl van DS 3 CROSSBACK.

DS AUTOMOBILES PARTNER VAN CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

DS AUTOMOBILES PARTNER VAN CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

Parijs, 20 juni 2019

Als hoofdpartner van Chantilly Arts & Élégance Richard Mille zal DS Automobiles deelnemen aan de vijfde editie van dit uitzonderlijke auto-evenement op zondag 30 juni 2019.

In het teken van avant-garde, elegantie, moderniteit en erfgoed stelt DS Automobiles in alle exclusiviteit de jongste, geëlektrificeerde creaties van het merk voor onder het label ‘E-TENSE’

Défilé van DS Automobiles tijdens Paris Fashion Week®

Parijs, 18 juni 2019

Met trots kondigen we ons partnerschap met de Fédération de la Haute Couture et de la Mode aan ter gelegenheid van de Paris Fashion Week® en de Haute Couture-weken.

DS Automobiles, dat dezelfde hoge eisen, dezelfde passie voor stijl en dezelfde liefde voor materialen deelt, vervoert vanaf vandaag journalisten, influencers en talenten in de hoofdstad van de mode, met een vloot van DS 7 CROSSBACKS voorzien van het logo van de Paris Fashion Week.

Défilé van DS Automobiles

KOM ENERGIE OPDOEN BIJ DS WORLD PARIS


Terwijl DS Automobiles met zijn renstal DS TECHEETAH Parijs onder stroom zet tijdens de E-Prix aan Les Invalides, nodigt het merk het grote publiek uit om energie op te doen dankzij Patrick Braoudé.

Vanaf donderdag 25 april ontvangt DS WORLD PARIS de artistieke residentie ‘Énergie’ van acteur, cineast en fotograaf Patrick Braoudé.

DS AUTOMOBILES ALS MECENAS VOOR DERTIGSTE VERJAARDAG VAN DE PIRAMIDE VAN HET LOUVRE

Parijs, 29 maart 2019

De Piramide van het Louvre, die op 29 maart 1989 werd ingewijd door de Franse president François Mitterrand, viert vandaag haar dertigste verjaardag.
Een heel jaar lang ondersteunt DS Automobiles het Louvre-museum als mecenas van het feestprogramma voor de verjaardag van het Parijse icoon, een symbool van moderniteit, innovatie in het hart van de traditie en zelfs revolutie.

CONFIDENCE L’ESTHÉTIQUE DES SENS: DE DS DESIGN STUDIO PARIS GEEFT ZIJN GEHEIMEN PRIJS IN DS WORLD PARIS

Voor het eerst verlaat de DS DESIGN STUDIO PARIS zijn atelier om zijn intrek te nemen in de drie verdiepingen tellende DS WORLD PARIS in de rue François 1er 33 te Parijs.

De vrouwen en mannen die de stijl van DS Automobiles uitwerken onder leiding van stijldirecteur Thierry Metroz stellen er onuitgegeven projecten voor en delen hun geheimen met ‘CONFIDENCE L’esthétique des sens’.

2019: het jaar van E-TENSE

DS Automobiles, dat hard werkt aan zijn energietransitie, heeft de New Energy Summit, E-TENSE Era in het leven geroepen, die zal worden geleid door Yves Bonnefont, Algemeen Directeur van het merk, Jean-Éric Vergne, Formula E-kampioen en E-TENSE-ambassadeur. De genodigden van deze bijeenkomst zijn experts op het gebied van elektrische mobiliteit. De top heeft als doel om te debatteren over en zich te engageren voor de duurzame ontwikkeling van het transport. Bij de start van het Internationale Autosalon van Genève opende DS Automobiles ook de orderboekjes voor de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.

BRUSSELS MOTOR SHOW 2019

Herbeleef een unieke ervaring op de DS-stand tijdens de Brussels Motor Show met DS 7 CROSSBACK en het nieuwe icoon van het merk,DS 3 CROSSBACK.