NL / FR
ds 7 crossback

   

Volg ons op Linkedin

of abonneer u op onze nieuwsbrief

DS AUTOMOBILES BELOONT KNOWHOW MET EDIDA TIJDENS SALONE DEL MOBILE.MILANO 2022

Van 7 tot 12 juni viert Salone del Mobile.Milano zijn zestigste verjaardag. De ‘ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS’ (EDIDA), die sinds 2003 in de marge van dit evenement wordt georganiseerd, is een unieke wedstrijd waar de 25 hoofdredactrices van het internationale netwerk ELLE DECORATION samenkomen om wereldwijde uitmuntendheid in design te belonen.

 

DS Automobiles, dat voor het eerst partner is van het evenement, riep de ‘Savoir-Faire Award by DS’ in het leven om uitzonderlijke knowhow te valoriseren en bij te dragen tot de internationale uitstraling ervan.

DS Automobiles Elle Décoration

DS AUTOMOBILES STELT ZIJN KNOWHOW TENTOON OP DE BIËNNALE RÉVÉLATIONS

DS Automobiles Biennale Révélations

Van 9 tot 12 juni 2022 verwelkomt het Grand Palais Ephémère op de Champs de Mars in Parijs de biënnale RÉVÉLATIONS.

Deze ontmoeting werd in 2013 in het leven geroepen en biedt professionals uit de kunstberoepen een unieke gelegenheid om hun publiek te ontmoeten en nieuwe ideeën op te doen.

DS Automobiles stelt er de concept-car DS AERO SPORT LOUNGE voor, evenals de resultaten van zijn creatieoproep DS x KUNSTAMBACHTEN.

OPROEP TOT CREATIE DS x KUNSTAMBACHTEN: ANNE LOPEZ, EERSTE LAUREAAT,
RECREËERT DE BEKLEDING VAN DS 9

Anne Lopez werd uitgeroepen tot eerste laureaat van de oproep tot creatie DS x KUNSTAMBACHTEN. Ze wist haar knowhow te tonen aan de hand van de interieurbekleding van een unieke DS 9: DS 9 KUNSTAMBACHTEN.

DS X KUNSTAMBACHTEN, gelanceerd door DS Automobiles, is een oproep tot creatie die openstaat voor kunstambachtslieden in Frankrijk.

Anne Lopez

PLAY GOLF PARTNERS TROPHY

Play Golf Trophee Logo

Het golftoernooi dat fans van Play Golf magazine samenbrengt. Van maart tot september 2022, het hele golfseizoen.

DS AUTOMOBILES STELT WAGENS TENTOON TIJDENS DE PARIS FASHION WEEK

Als partner van de Paris Fashion Week stelt DS Automobiles een wagenpark ter beschikking van 25 wagens, waaronder DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300, DS 9 E-TENSE 225 en DS 9 E-TENSE 4x4 360. Ook zal er een uniek exemplaar te bewonderen zijn met een interferentiekleur met scarabee-effect. Deze vloot zal journalisten, influencers en talenten van défilé naar défilé begeleiden.

In het kader van deze editie gewijd aan de herfst- en winterconfectie voor dames in 2022-2023 creëert DS Automobiles een fotoshoot voor een redactioneel modeartikel rond de DS 4.

ds paris fashion week

DS 4 UITGEROEPEN TOT MOOISTE AUTO VAN 2022

ds 9 voor een gebouw

De jury van het 37e Festival Automobile International heeft de DS 4 bekroond met de prijs van Mooiste Auto van het Jaar 2022. De DS 4, die werd ontworpen door de DS DESIGN STUDIO PARIS, onderscheidt zich door uitzonderlijke proporties en een opmerkelijke uitstraling, zowel vanbuiten als vanbinnen. Deze prijs van Mooiste Auto van het Jaar is al de zevende onderscheiding die DS Automobiles in ontvangst mocht nemen op de laatste acht edities van het Festival Automobile International.

Volg DS Techeetah tijdens het achtste Formule E-seizoen

Seizoen 2021/22 van het wereldkampioenschap van de ABB FIA Formule E ging op 28 januari van start in Diriyah, Saudi-Arabië.

Volg ons DS TECHEETAH-team met onze piloten Jean-Eric Vergne en António Félix Da Costa in dit nieuwe avontuur om nieuwe titels te veroveren.

DS Techeetah op de stand

Start van seizoen 8 van de Formule E in Diriyah

DS TECHEETAH op de piste

Voor het vierde opeenvolgende seizoen gaan DS Automobiles en zijn partner TECHEETAH op zoek naar nieuwe titels in het wereldkampioenschap van de ABB FIA Formule E, vanaf 28 januari in Diriyah (Saoedi-Arabië). 

Defilé van DS Automobiles tijdens Paris Fashion Week

Als partner van de Paris Fashion Week® opent DS Automobiles seizoen 2022 met een nieuwe gelegenheid om de DS-ervaring te delen met de grootste Franse modehuizen.

ds 9 en DS 7 crossback in Parijs

DS AUTOMOBILES BEGELEIDT LES NAPOLÉONS IN VAL D’ISÈRE

ds 7 crossback op een ijzige parkeerplaats

DS Automobiles, partner van Les Napoléons, bracht van woensdag 12 tot zaterdag 15 januari ritme in deze eerste top van 2022, met demonstraties rond de Kunst van het Reizen in het mekka van het alpineskiën in het hart van Val d’Isère.

DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE: uithangbord van knowhow ten dienste van de president van de Franse Republiek

Parijs, 11 november 2021

De DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE treedt toe tot het wagenpark van de president van de Franse Republiek.
De DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE is een unieke creatie op basis van de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300, met een volledige bepantsering, een verlengd chassis en specifieke uitrusting.
Zo treedt de DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE in de voetsporen van een brede waaier DS-modellen die speciaal voor de Franse president werden ontwikkeld.

DS 7 CROSSBACK voor het Elysée

Einde van seizoen 20/21: DS TECHEETAH op het podium

DS TECHEETAH in de race

Parijs, 16 augustus 2021

Het wereldkampioenschap ABB FIA Formule E heeft dit jaar een schitterend spektakel opgeleverd. Zowel in de strijd om de ‘Pilotentitel’ als die om de ‘Teamtitel’ speelde DS TECHEETAH opnieuw een hoofdrol tot de finish. Na de laatste race van seizoen 7 in Berlijn pakte het team zondag een prachtige bronzen medaille. 

E-Prix van Berlijn

Parijs, 6 augustus 2021

Het ABB FIA Wereldkampioenschap Formule E keert voor het zevende jaar op rij terug naar Berlijn voor de finale van het seizoen 2020/21. De laatste dubbele race vindt dit weekend plaats op het tarmac van de historische luchthaven Berlin-Tempelhof. DS TECHEETAH staat momenteel op de 4e plaats in het klassement en blijft in de race voor de titels. De piloten weten immers dat het een moeilijk circuit is, maar kennen ook hun sterke punten waarmee ze dit jaar opnieuw beide titels zullen proberen te veroveren in Berlijn. 

DS TECHEETAH van bovenaf gezien

Gemengde gevoelens voor DS TECHEETAH

DS TECHEETAH

Parijs, 26 juli 2021

Na 5 jaar maakte het WK ABB FIA Formula E zijn verwachte comeback in de straten van Londen. Dit weekend vond er een dubbele race plaats die de piloten van DS TECHEETAH met een bitter gevoel en vol frustraties verlieten. Hoewel ze goed vertrokken, verliep het voor onze piloten tijdens deze wedstrijd niet van een leien dakje. Ze blijven echter hun kansen op de titels behouden en staan op de 4de plaats in het teamklassement.

Londen E-Prix

Parijs, 19 juli 2021

Na een afwezigheid van 5 jaar maakt het WK ABB FIA Formula E een verwachte comeback in de straten van Londen. Dit weekend vindt er een dubbele race plaats op het circuit van ExCel vlakbij de iconische koninklijke ‘Docks’ van de Britse hoofdstad langs de Theems. Op dit moment staan de piloten van DS TECHEETAH 2de in het teamklassement: een uitgelezen kans om de leiding te nemen in het kampioenschap.

Londen E-Prix

DS Automobiles creëert unieke bestuurderszetel voor vliegdekschip Charles de Gaulle

DS TECHEETAH van bovenaf gezien

Parijs, 12 juli 2021

Waar  Franse knowhow en uitmuntendheid samenvloeien: een bestuurderszetel geïnspireerd op die van de DS 9, prestigeberline en vaandeldrager van het gamma, neemt plaats in de navigatieruimte voor de commandant van het vliegdekschip Charles de Gaulle, het paradepaardje van de Franse marine.

DS 9 maakt de Paris Fashion Week sensationeel

Parijs, 8 juli 2021

Als partner van de Paris Fashion Week doorkruist DS Automobiles de hoofdstad, van de ene modeshow naar de andere. Ter gelegenheid van de Paris Fashion Week  stelt DS Automobiles een DS 9 E-TENSE 225 met opwindende, sensationele kleuren voor.

DS 9 met decor van de Paris fashion week

Een welverdiend dubbel podium voor de piloten van DS TECHEETAH

bestuurder in ds techeetah

Parijs, 12 juli 2021

Na ruim twee jaar afwezigheid maakte het ABB FIA Wereldkampioenschap Formule E zijn comeback in New York voor de tiende race van het seizoen.  Tijdens deze wedstrijd, die uit twee races bestond, hebben de twee piloten van DS TECHEETAH een uitmuntende prestatie neergezet: ze wisten een dubbele podiumplaats te veroveren waardoor ze kostbare punten binnenhaalden en de tweede plaats in het teamklassement bemachtigden.

E-Prix van New York

Parijs, 5 juli 2021

Het wereldkampioenschap ABB FIA Formule E keert terug naar de Verenigde Staten, met dit weekend een dubbele race door de straten van New York. De volledig elektrische competitie wordt harder gespeeld dan ooit. Als de DS TECHEETAH-piloten dit weekend zouden winnen, zouden ze de leiding kunnen nemen in het piloten- en teamklassement.

DS TECHEETAH op de piste in New York

Kostbare punten voor DS TECHEETAH in Puebla

Gezien het prestatieniveau had DS TECHEETAH betere resultaten kunnen verwachten van dit eerste bezoek aan Puebla, maar de wisselvalligheden van de race hebben de ambities van de piloten van DS Automobiles getemperd. Toch veroverde DS TECHEETAH de tweede plaats in het constructeurskampioenschap en verlaten António Félix da Costa en Jean-Éric Vergne Mexico met punten die aan het einde van het seizoen kostbaar zouden kunnen zijn. 

DS TECHEETAH op de piste in Puebla

E-Prix van Puebla

DS TECHEETAH in een bocht

Het wereldkampioenschap ABB FIA Formule E gaat dit weekend verder met een dubbele race op het circuit van Puebla, Mexico. Gesterkt door de zege van António Felix Da Costa in Monaco wil het DS TEECHETAH-team in beide manches schitteren en veel punten behalen.

DS TECHEETAH onoverwinnelijk in Monaco 

Een zege en een vierde plaats! Afgelopen zaterdag schitterden de DS TECHEETAH-piloten tijdens de zevende race van het Wereldkampioenschap ABB FIA Formule E in Monaco. António Félix da Costa behaalde de beste chrono van de Superpole alvorens de E-Prix te winnen aan het einde van een erg spannende wedstrijd. 

bestuurders die hun beker dragen

E-Prix van Monaco

parcours van de e-prix van Monaco

Deze zaterdag trekt het Formule E-kampioenschap naar Monaco voor een van de mythische etappes op de kalender. Hoewel de verwachtingen voor de laatste race in Valencia niet werden ingelost, zijn de DS TECHEETAH-piloten vastbesloten het beste van zichzelf te geven om het tij te keren en op te klimmen in het klassement.

Matig weekend in Valencia voor DS TECHEETAH

Het weekend in Valencia was een ware rollercoaster van hoop en frustratie voor DS Automobiles. António Félix da Costa domineerde Round 1 maar zag een vermoedelijke zege aan zijn neus voorbijgaan door beslissingen van de wedstrijdleiding Gelukkig voor DS TECHEETAH scoorde Jean-Éric Vergne belangrijke punten door in de twee manches op het Spaanse circuit negende en zevende te finishen. 

DS TECHEETAH op de piste in Valencia

E-Prix van Valencia

Tot dit weekend voor twee Formule E-races op het circuit van Valencia in Spanje. Na een weekend in Rome, gekenmerkt door een eerste overwinning voor onze nieuwe auto, DS E-TENSE FE21, zullen DS TECHEETAH-rijders erop gebrand zijn om opnieuw te winnen.

DS TECHEETAH in Valencia

Jean-Éric Vergne wint in Rome met de nieuwe DS E-TENSE FE21

bestuurder die op zijn wagen staat

DS Automobiles boekt een eerste overwinning tijdens het raceweekend in Rome, gekenmerkt door de komst van de nieuwe DS E-TENSE FE21 die zijn volledige potentieel demonstreerde. Tijdens een spectaculaire eerste ronde legde Jean-Éric Vergne zich met stijl op om het eerste succes van het seizoen aan DS TECHEETAH te bieden. Ondanks de moeilijke omstandigheden van de tweede race, maakten onze coureurs een goede comeback en scoorde António Félix da Costa belangrijke punten voor het ABB FIA Formule E Wereldkampioenschap.

Na een veelbewogen seizoensstart voor DS Automobiles en partner TECHEETAH wordt de tweede E-Prix van het wereldkampioenschap ABB FIA Formule E op 10 en 11 april aanstaande gereden in Rome (Italië).

Na een veelbewogen seizoensstart voor DS Automobiles en partner TECHEETAH wordt de tweede E-Prix van het wereldkampioenschap ABB FIA Formule E op 10 en 11 april aanstaande gereden in Rome (Italië).

DS TECHEETAH zwart en goud

Een eerste podiumplaats voor DS Automobiles en António Félix da Costa in Diriyah.

Een eerste podiumplaats voor DS Automobiles en António Félix da Costa in Diriyah.

DS Automobiles behaalde met António Félix da Costa zijn eerste podiumplaats van seizoen 2021 tijdens de tweede race van het wereldkampioenschap Formule E. Na een frustrerende eerste race vrijdag is dit resultaat een mooie revanche voor onze kampioenen en blijven ze zo op koers voor de tweede wereldtitel. Volgende afspraak in Rome op 10 april met de nieuwe eenzitter ontwikkeld door DS Performance.

DS Automobiles presenteert zijn visie op de materialen
van de toekomst aan de hand van een collectie kleding die CO2 absorbeert.

DS Automobiles onthult de DS CONSCIOUS COLLECTION, een capsulecollectie bestaande uit vier kledingstukken met onverwachte eigenschappen. Ze werd ontworpen in samenwerking met de Franse ontwerper EGONlab en de Britse onderzoeks- en innovatiestudio Post Carbon Lab. 


Dit project kadert in de ‘Future Craft’-filosofie van het merk: de combinatie van ambachtelijke knowhow en innovatieve materialen om in de toekomst een duurzame visie op luxe te ondersteunen.

model in het midden van ds 7 crossback

DS Automobiles verlengt zijn engagement in de Formule E, minstens tot 2026

new york gebouwen in de nacht

Parijs, 11 februari 2021

DS Automobiles, de eerste constructeur in het premiumsegment die sinds 2015 actief is in de Formule E, engageert zich op lange termijn door zijn deelname aan het wereldkampioenschap FIA te verlengen tot 2026. DS Automobiles zal een eenzitter van de nieuwe generatie (Gen3) ontwikkelen voor de seizoenen 2022-2026.

DS 4 GERAFFINEERDE TECHNOLOGIEDS 4 GERAFFINEERDE TECHNOLOGIEDS Automobiles zet zijn groei voort. Na DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK en DS 9 is DS 4 het vierde model in het gamma met een nieuw avant-gardistisch design.

ds 4 op een geplaveide straat

DS 4: De eerste geheimen

Ontdek in avant-première de technologie van ons toekomstige model.

lichtgevende tekening van een voertuig

DS Automobiles presenteert tweede editie van 'Un autre regard' voor Paris Fashion Week®

DS Automobiles presenteert een nieuwe redactionele fotoshoot voor Paris Fashion Week® Women's Spring/Summer 2021.

model op een autostoel

DS 7 CROSSBACK LOUVRE : KUNST OP REIS

ds 7 crossback voor de piramide van het Louvre

Parijs, 3 september 2020

De samenwerking met het Louvremuseum bestaat al sinds de oprichting van DS Automobiles en leidt vandaag tot de exclusieve 'Louvre' Limited Edition DS 7 CROSSBACK, verrijkt met uitzonderlijke elementen.

Ontdek de geheimen van 182 grote werken in zijn podcast, dankzij de app 'Een dag in het Louvre', beschikbaar via het 12" HD touchscreen. De kaart 'Vrienden van het Louvre' biedt u trouwens onbeperkte toegang tot het museum gedurende een jaar.

DS Automobiles viert zijn tweede dubbele historische titel

ds 7 crossback voor de piramide van het Louvre

De laatste ronde van seizoen zes van het 2019/2020 ABB FIA Formule E-kampioenschap vond gisteren plaats op de luchthaven Tempelhof in Berlijn. DS Automobiles gaat de geschiedenis van de autosport in met een nieuwe dubbeltitel. DS Automobiles werd vorig jaar al winnaar in de twee kampioenschappen (Drivers en Teams) en bewijst dit jaar opnieuw de totale beheersing van de 100% elektrische race-technologie.

Pech voor DS TECHEETAH tijdens ronde 10

De voorlaatste race van seizoen 6 van ABB FIA Formule E was niet de beste voor het DS TECHEETAH-team en coureurs Antonio Félix Da Costa en Jean-Éric Vergne. De Fransen worden donderdag tijdens de finale van het kampioenschap wel nog steeds dubbel kampioen. Seizoen 6-teams en coureurskampioenen DS TECHEETAH rijden donderdag op de luchthaven van Tempelhof de laatste race van het ABB FIA Formule E-kampioenschap.

DS TECHEETAH rijdend in profielaanzicht

DS TECHEETAH TWEEVOUDIG TEAMKAMPIOEN EN ANTONIO FÉLIX DA COSTA IS DE 2019/2020 ABB FIA FORMULE E KAMPIOEN.

team van gelukkige piloten

Afgelopen zondag in Berlijn hebben het team van DS TECHEETAH en Antonio Félix Da Costa het lot bezegeld van de twee kampioenschappen in de ABB FIA Formule E. Terwijl er nog twee races moeten worden gereden, is DS Automobiles voor het tweede jaar op rij kampioen en bevestigt daarmee zijn kennis en ervaring op het gebied van elektrische mobiliteit.

DS TECHEETAH VERDEDIGT TITELS IN BERLIJN TIJDENS
DE LAATSTE RACES VAN HET SEIZOEN

Van woensdag 5 tot en met donderdag 13 augustus aanstaande zijn DS Automobiles en partner TECHEETAH weer actief in het ABB FIA Formula E Championship. In een periode van slechts negen dagen worden in verband met de huidige coronamaatregelen, maar liefst zes races zonder publiek verreden op circuit Berlin‑Tempelhof in de Duitse hoofdstad.

een koppel piloten

DS Automobiles premium merk met laagste CO2-emissie in Europa

ds 7 crossback in de natuur

DS Automobiles wijdt zich ten volle aan de energietransitie. Het aanbod van E-TENSE modellen is toonaangevend in de markt van premium elektrische auto’s dankzij de opgedane kennis en ervaring in de Formule E met de DS TECHEETAH en Jean-Éric Vergne. Die expertise heeft ertoe geleid dat DS Automobiles technologische stappen heeft gezet die van grote waarde zijn voor consumenten en de reductie van de CO2- emissie.

DS Automobiles officieel partner Paris Fashion Week®

DS Automobiles is de officiële partner van de Paris Fashion Week® die deze zomer plaatsvindt. Het evenement –met in de hoofdrol de presentatie van de ‘Spring-Summer 21 Men’s Fashion’-collecties -is voor meer mensen toegankelijk dan ooit dankzij diverse online uitzendingen.

Model op de motorkap