NL / FR


Volg ons op Linkedin voor meer informatie over ons nieuws 

of abonneer u op onz nieuwsbrief

E-PRIX VAN SANTIAGO

Afspraak in Chili voor de tweede manche van het kampioenschap

Na de eerste twee races van het seizoen in Riyadh keert het ABB FIA Formula E Championship voor de derde keer in de geschiedenis van de discipline terug naar Chili.

Het DS TECHEETAH-team wil opnieuw kracht bijzetten in Santiago, waar de hoge temperaturen een echte uitdaging kunnen worden.

DS TECHEETAH WERKT EEN SCHITTERENDE TESTREEKS AF IN VALENCIA

De Formule E is terug met de eerste officiële tests van het seizoen 2019/2020 in Valencia. Onder de Spaanse zon stonden in totaal 24 eenzitters voor 12 teams op de startgrid, klaar voor de zesde editie van het kampioenschap voor volledig elektrische wagens.

DS TECHEETAH ONTHULT DE DS E-TENSE FE20
VOOR SEIZOEN 2019/2020 VAN HET ABB FIA FORMULE E-KAMPIOENSCHAP

DS TECHEETAH, de winnaar van het ABB FIA Formule E-kampioenschap, heeft vandaag zijn kleuren voor het zesde seizoen onthuld.

Voor seizoen 2019/2020 versterkt de intussen befaamde zwarte en goudkleurige livrei zijn sportieve uitstraling dankzij elegante accenten die dezelfde kleuren laten terugkomen op diverse delen van de wagen. 

COLLECTIE BREAK ICONS

We hebben voor DS 3 CROSSBACK een internationale reclamecampagne gelanceerd die de autoreclamecodes radicaal verandert. DS Automobiles creëert nu BREAK ICONS: een collectie kleding geïnspireerd op de baanbrekende stijl van DS 3 CROSSBACK.

DS AUTOMOBILES PARTNER VAN CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

Parijs, 20 juni 2019

Als hoofdpartner van Chantilly Arts & Élégance Richard Mille zal DS Automobiles deelnemen aan de vijfde editie van dit uitzonderlijke auto-evenement op zondag 30 juni 2019.

In het teken van avant-garde, elegantie, moderniteit en erfgoed stelt DS Automobiles in alle exclusiviteit de jongste, geëlektrificeerde creaties van het merk voor onder het label ‘E-TENSE’

DS AUTOMOBILES PARTNER VAN CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

Défilé van DS Automobiles tijdens Paris Fashion Week®

Défilé van DS Automobiles

Parijs, 18 juni 2019

Met trots kondigen we ons partnerschap met de Fédération de la Haute Couture et de la Mode aan ter gelegenheid van de Paris Fashion Week® en de Haute Couture-weken.

DS Automobiles, dat dezelfde hoge eisen, dezelfde passie voor stijl en dezelfde liefde voor materialen deelt, vervoert vanaf vandaag journalisten, influencers en talenten in de hoofdstad van de mode, met een vloot van DS 7 CROSSBACKS voorzien van het logo van de Paris Fashion Week.

KOM ENERGIE OPDOEN BIJ DS WORLD PARIS


Terwijl DS Automobiles met zijn renstal DS TECHEETAH Parijs onder stroom zet tijdens de E-Prix aan Les Invalides, nodigt het merk het grote publiek uit om energie op te doen dankzij Patrick Braoudé.

Vanaf donderdag 25 april ontvangt DS WORLD PARIS de artistieke residentie ‘Énergie’ van acteur, cineast en fotograaf Patrick Braoudé.

DS AUTOMOBILES ALS MECENAS VOOR DERTIGSTE VERJAARDAG VAN DE PIRAMIDE VAN HET LOUVRE

Parijs, 29 maart 2019

De Piramide van het Louvre, die op 29 maart 1989 werd ingewijd door de Franse president François Mitterrand, viert vandaag haar dertigste verjaardag.
Een heel jaar lang ondersteunt DS Automobiles het Louvre-museum als mecenas van het feestprogramma voor de verjaardag van het Parijse icoon, een symbool van moderniteit, innovatie in het hart van de traditie en zelfs revolutie.

CONFIDENCE L’ESTHÉTIQUE DES SENS: DE DS DESIGN STUDIO PARIS GEEFT ZIJN GEHEIMEN PRIJS IN DS WORLD PARIS

Voor het eerst verlaat de DS DESIGN STUDIO PARIS zijn atelier om zijn intrek te nemen in de drie verdiepingen tellende DS WORLD PARIS in de rue François 1er 33 te Parijs.

De vrouwen en mannen die de stijl van DS Automobiles uitwerken onder leiding van stijldirecteur Thierry Metroz stellen er onuitgegeven projecten voor en delen hun geheimen met ‘CONFIDENCE L’esthétique des sens’.

2019: het jaar van E-TENSE

DS Automobiles, dat hard werkt aan zijn energietransitie, heeft de New Energy Summit, E-TENSE Era in het leven geroepen, die zal worden geleid door Yves Bonnefont, Algemeen Directeur van het merk, Jean-Éric Vergne, Formula E-kampioen en E-TENSE-ambassadeur. De genodigden van deze bijeenkomst zijn experts op het gebied van elektrische mobiliteit. De top heeft als doel om te debatteren over en zich te engageren voor de duurzame ontwikkeling van het transport. Bij de start van het Internationale Autosalon van Genève opende DS Automobiles ook de orderboekjes voor de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.

BRUSSELS MOTOR SHOW 2019

Herbeleef een unieke ervaring op de DS-stand tijdens de Brussels Motor Show met DS 7 CROSSBACK en het nieuwe icoon van het merk,DS 3 CROSSBACK.