NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

KIES UW DS EN ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VOORBEHOUDEN VOOR BEDRIJVEN

Aanbieding in Operationele Leasing,
geldig voor professionals enkel.

Profiteer van 3 maanden gratis huur op

een DS 3 Crossback of DS 7 Crossback in stock(1)

(1) Free2Move Lease schenkt u uw eerste 3 maandelijkse huurbedrag op een Operationele leasgin bij ons. Tussenkomst begrensd aan € 600 /maand excl. btw geldig op DS 3 Crossback en DS 7 Crossback in voorraad bij uw DS Store en voor een looptijd van 36 tot 60 maanden. Aanbieding in Operationele Leasing voorbehouden aan professionelen en opgemaakt door Free2Move Lease, afdeling van PSA Finance Belux NV (verhuurder), Bourgetlaan 20, 1130 Brussel. Aanbieding onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier en geldig van 01/07/2020 tot 31/07/2020. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere stock acties behalve de aanbieding op 50% opties gratis(5)
(5) DS Automobiles biedt u 50% op de opties met een maximumbedrag van 2.500€ BTW inbegrepen (uitgezonderd metaalkleur) bij aankoop van een nieuwe DS 3 Crossback in voorraad en 50% op de opties met een maximumbedrag van 3.000€ BTW inbegrepen (uitgezonderd metaalkleur) bij aankoop van een nieuwe DS 7 Crossback in voorraad. Aanbieding geldig tot 31/07/2020, voor particulieren en uitgezonderd E-Tense gamma. Meer informatie in uw DS Store.