NL / FR

DS 3 CROSSBACK

Savoir-faire & Persoonlijkheid

Raadpleeg 1 Beoordelingen

Prijs Vanaf 26200 € BTWI

Of Prijs Vanaf 407 €/maand Excl.BTW

 

VERMOGEN

Tot 130 pk

Elektrische motor beschikbaar

AFMETINGEN

Lengte : 4,12 meter

Breedte : 1,79 meter

Hoogte : 1,53 meter

VERBRUIK / UITSTOOT (WLTP¹)

Van 0 tot 6,1 L  / 100 km

Van 0 tot 138g  CO₂ / km

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE VOERTUIGEN

Ontdek de voertuigen die beschikbaar zijn in uw verkooppunt


KARAKTER Exterieur: een opvallend design

Onze elegant gelijnde compacte SUV DS 3 CROSSBACK heeft een avant-gardistische stijl die tegelijk krachtig en gesculpteerd oogt.

DS 3 CROSSBACK

Een imposant silhouet

Alliantie van elegantie, comfort en technologie, de DS 3 CROSSBACK onderscheidt zich door zijn imposante silhouet, een indruk die wordt versterkt door details die wijzen op moderniteit en verfijning.

Fascinerende lichtsignatuur

De nieuwste generatie van DS MATRIX LED VISION-koplampen, die de elegante uitstraling van uw wagen nog versterken, geven de bestuurder ook een uitzonderlijk voordeel: hij kan namelijk op elk moment met grootlichten rijden zonder ooit andere automobilisten te verblinden.

 

Dankzij de camera bovenaan de voorruit passen deze intelligente koplampen hun lichtbundel automatisch aan de verkeersomstandigheden aan.

Een opmerkelijke uitstraling

Aan het stuurwiel van de DS 3 CROSSBACK laat u niemand onverschillig. Met zijn gewelfde silhouet en grote banden meet deze compacte SUV zich een avant-gardistische stijl aan, die tegelijk krachtig en gebeiteld oogt.

Handgrepen die naar u toe komen

Laat u verrassen door de magie van deurgrepen die zich enkel ontplooien wanneer u ze nodig hebt. De rest van de tijd verdwijnen ze op harmonieuze wijze in het koetswerk en geven ze uw DS 3 CROSSBACK een nog meer geraffineerde silhouet.

Motoren Beschikbare motoren

E-TENSE

nul CO2-uitstoot

PURETECH : BENZINE MOTOREN

PureTech 130 Automatic

PureTech 100 Manual

BLUEHDI : DIESEL MOTOREN

BlueHDi 130 Automatic

BlueHDi 110 Manual

KOETSWERKKLEUREN VOOR DE DS 3 CROSSBACK

1
Terug naar carrosseriekleur
Opale Wit
Onyx Zwart
Onyx Zwart
Diamond Red
Banquise Wit
Onyx Zwart
Diamond Red
Opale Wit
Onyx Zwart
Diamond Red
Opale Wit
Perla Nera Zwart
Diamond Red
Opale Wit
Onyx Zwart
Diamond Red
Opale Wit
Onyx Zwart
Opale Wit
Onyx Zwart
Diamond Red
Artense Grijs

Alle velgen voor de DS 3 CROSSBACK

1
18'' Aluvelgen BARCELONA
18'' Aluvelgen SHANGHAI
18'' Aluvelgen SAO PAULO
18'' Aluvelgen MONZA
18'' Aluvelgen LISBON
18'' Aluvelgen KYOTO
17'' Aluvelgen MADRID
17'' Aluvelgen DUBAI

KNOWHOW Een haute couture-interieur

Laat u omringen door verfijning in het interieur van de DS 3 CROSSBACK. We hebben namelijk bijzondere aandacht besteed aan het edele karakter van de interieurmaterialen en de verfijning van elk detail.

Horlogebandmotief

Onze lederbewerkers hebben het interieur van de DS 3 CROSSBACK gesublimeerd met nappaleder, een kostbaar volnerf leder. Het horlogebandmotief benadrukt met stijl de sterke relatie tussen DS Automobiles en het Franse ambacht.

“Clous de Paris”-guilloches

Onze ambachtslui hebben zich laten inspireren door de wereld van de luxehorloges om het stuur van de DS 3 CROSSBACK te versieren met de “Clous de Paris”-guilloches. Deze veeleisende afwerking bestaat uit kleine studs met piramidevormige koppen die elkaar harmonieus kruisen.

Sierstiksels “Point Perle”

De Point Perle is ontstaan uit de verbeelding van onze lederbewerkers en geïnspireerd op borduurwerk. Deze afwerking weerspiegelt een parelvormig motief op de naden van ons leder. Deze knipoog is de signatuur geworden van DS Automobiles.

Bestuurdersruimte

We hebben het interieur van de DS 3 CROSSBACK zo ontworpen dat alle informatie en alle bedieningselementen rechtstreeks toegankelijk zijn. Raadpleeg alle essentiële gegevens dankzij de head-up display en concentreer u op het belangrijkste: rijplezier.

De kunst van personalisering

Als ode aan Parijs blijft het interieur van de DS 3 CROSSBACK trouw aan de kern van DS’ designfilosofie: personalisering en raffinement. Personaliseer het interieur van uw wagen naar uw evenbeeld door een van onze vijf universums te ki.

360°
Perruzi Bronze stoffen interieur
Opera intieur Art Basalte
Galet grijs stoffen en Nappaleder interieur
Basalte geweven stoffen en Alcantara® interieur

DS LOUNGE Ultiem comfort

Comfort

Op korte en lange ritten blijft het comfort van de DS 3 CROSSBACK hetzelfde: uitzonderlijk. Aan de voor- en achterzijde hebben we bi-density schuimen met een innovatieve behandeling in de stoelen geïntegreerd, voor een hoogwaardige, omhullende stoel.

Centrale gevel

Onder je 10''3 touchscreen is de centrale façade dramatisch geënsceneerd. In navolging van de identiteitsstijl van ons merk, hebben de gevoelige bedieningselementen en de twee centrale ventilatieopeningen de vorm van diamanten.

HiFi System FOCAL Electra®

Geniet aan boord van de DS 3 CROSSBACK van het DS LOUNGE-effect en meer specifiek van ons high-end HiFi-systeem FOCAL Electra®-audiosysteem.

Samengesteld uit 12 luidsprekers, waaronder een subwoofer, ideaal verdeeld over het passagierscompartiment, zal dit systeem, dat een cumulatief vermogen van 515 watt biedt, u een uitzonderlijke meeslepende en geluidservaring geven.

TECHNOLOGIEËN Een concentraat van technologieën op uw maat

DS 3 CROSSBACK is ontworpen voor uw comfort en bevat de meest geavanceerde technologieën van dit moment. 

PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START-technologie

Een nieuwe manier om toegang te krijgen tot uw auto

Wanneer u minder dan 3 meter verwijderd bent, komt de auto automatisch tot leven en licht op. Op 1,5 meter ontgrendelt de auto en de portiergrepen, tot dan onzichtbaar, glijden sierlijk uit. 

 

Het principe is hetzelfde als u wegrijdt: op 2 meter worden de portiergrepen ingetrokken en vergrendelt de auto zichzelf automatisch zonder dat u iets hoeft te doen.

DS DRIVE ASSIST

Zelf rijden of zich laten rijden

Ga lange ritten in alle sereniteit aan dankzij het hoogtechnologische DS DRIVE ASSIST-systeem. Dit innovatieve systeem, dat tot 180 km/u actief blijft, positioneert uw wagen nauwkeurig op zijn rijstrook en past uw snelheid aan die van uw voorligger aan.

Bij vertraagd verkeer laat deze technologie uw stadswagens ook stoppen en weer vertrekken.

DS MATRIX LED VISION

Verlichten zonder te verblinden

Dankzij de DS MATRIX LED VISION-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u ‘s nachts met grootlichten zonder andere automobilisten te verblinden. Om voortdurend een optimale verlichting aan te houden, passen deze intelligente koplampen hun lichtbundel automatisch aan volgens de verkeersomstandigheden, die worden gedetecteerd door de camera bovenaan de voorruit.

De DS MATRIX LED VISION-koplampen bestaan uit drie led-modules voor de dimlichten en een MATRIX BEAM-module voor de grootlichten. Die laatste is opgesplitst in vijftien identieke en onafhankelijke segmenten, die progressief oplichten en weer uitgaan naargelang de gedetecteerde rijomgeving.

HEAD-UP DISPLAY

Wend uw ogen nooit af van de weg

Snelheid, snelheidsregelaar/-begrenzer, verkeersborden, rijhulpsystemen en navigatie: alle essentiële gegevens worden weergegeven op het head-up display zodat u uw blik nooit meer hoeft af te wenden van de weg.

Deze technologie, die werd ontleend aan jachtvliegtuigen, projecteert alle essentiële gegevens in kleur op een transparante lamel in uw gezichtsveld.

AUTOMATISCHE NOODREMHULP

Het nieuwste noodremsysteem

Om uw veiligheid en die van de mensen rond u te verzekeren, hebben we uw wagen uitgerust met een automatische noodremhulp. Met een sensor en een camera van de nieuwste generatie bovenaan de voorruit detecteert dit systeem dag en nacht obstakels* op de weg.

Bij dreigend gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd door een verklikker en geluidssignaal. Indien hij dan nog steeds niet reageert, treedt het automatische remsysteem in actie.  

*De detecteerbare obstakels zijn ingeschreven voertuigen die in dezelfde richting rijden of stilstaan, evenals voetgangers, fietsers en gemotoriseerde tweewielers die zich op de rijstrook bevinden.

VERKEERSBORDENHERKENNING

Uw auto detecteert verkeersborden

eniet van een maximaal comfort dankzij de verkeersbordenherkenning met snelheidsaanbeveling. Dit systeem leest permanente en tijdelijke snelheidsborden langs de weg, geeft ze weer in het instrumentenbord en waarschuwt u bij eventuele overdreven snelheid. U kunt de ingestelde snelheid van de snelheidsregelaar/-begrenzer ook aanpassen aan de gedetecteerde beperking.

Bij situatieafhankelijke beperkingen (bv. naargelang het weer) biedt dit systeem de mogelijkheid om de ingestelde snelheid van de snelheidsregelaar/-begrenzer aan te passen aan de omstandigheden op de weg. Dat gebeurt bijvoorbeeld in Frankrijk, waar de toegelaten snelheid op snelwegen bij regenweer is beperkt tot 110 km/u in plaats van 130 km/u.

Voor nog meer comfort en veiligheid kunt u als optie een detectiesysteem voor signalisatieborden toevoegen. De verkeersbordenherkenning wordt dan uitgebreid naar de volgende borden: stop, verboden rijrichting, inhaalverbod en einde van inhaalverbod.

Deze functie is slechts een rijhulpsysteem en kan de waakzaamheid van de bestuurder of de naleving van het verkeersreglement geenszins vervangen.

E-TENSE

Verfijning vloeit over naar 100% elektrisch

Zonder te raken aan het plaatsaanbod van de DS 3 CROSSBACK biedt de zuiver elektrische versie u nog meer rijplezier en comfort. Dankzij zijn E-TENSE-motor geniet u een rijbereik tot 340 kilometer (WLTP-cyclus¹). Een concentraat van prestaties en elegantie.

bestel online Vind en bestel de DS 3 CROSSBACK van je dromen online

DS ONLINE STORE

Ontdek onze onmiddellijk beschikbare stockwagens!

 

DS ONLINE AANKOOP

Configureer en koop uw DS in enkele klikken

 

SERVICE OP MAAT

VIND UW VERKOOPPUNT

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.