NL / FR
DS 7 CROSSBACK voor een vakwerkhuis

Technische gegevens

Ontdek alle technische eigenschappen van de DS 7 CROSSBACK.

DS 7 CROSSBACK afmetingen

DS 7 CROSSBACK afmetingen

Bekijk de afmetingen

Totale lengte 4573 mm
Totale breedte (exclusief/inclusief buitenspiegels) 1906/2098 mm
Totale hoogte 1625 mm
Wielbasis 2738 mm
Overhang vooraan 925 mm
Overhang achteraan 910 mm
Breedte op ellebooghoogte vooraan 1476 mm
Breedte op ellebooghoogte achteraan 1493 mm
Lengte koffer 933 à 2045 mm (banquette arrière rabattue)
Breedte koffer 1201 mm
Nuttige interieurhoogte 581 mm sous tablette (jusqu’à 910 sous pavillon)
Koffervolume (in liter) 555 à 1750 L (banquette arrière rabattue)
Aantal zitplaatsen 5

BESCHIKBARE MOTORISATIES

Selecteer een brandstoftype en een versnellingsbak om de motor te ontdekken die bij u past.

Brandstof

Benzine injectie
Hybride Benzine
Turbo diesel

Versnellingsbak

Manueel
Automatisch
Klik hier om de motoren te zien

E-TENSE Het rijplezier van een soepele en krachtige SUV

De DS 7 CROSSBACK wordt aangeboden met twee oplaadbare E-TENSE-hybrideversies*: een versie met 225 pk en een versie met 300 pk en vierwielaandrijving. Met de elektromotor geniet je in alle stilte van een nieuwe rijervaring.

Rijmodi

Aan het stuur van de DS 7 CROSSBACK kunt u kiezen tussen twee rijmodi: comfort en sport. In onze E-TENSE-versie geniet u bovendien nog drie andere modi, aangepast aan uw rijstijl.

Regeneratief remsysteem

Wanneer u vertraagt, wordt de kinetische energie van de wielen omgezet in elektriciteit die wordt opgeslagen in de batterij om het rijbereik te vergroten.

E-SAVE-modus

Met deze modus spaart u energie om de laatste kilometers van uw rit zuiver elektrisch af te leggen. Zo kunt u zich ook in steden met verkeersbeperkingen verplaatsen.

SUBLIEM COMFORT & RUIMTE Alledaags comfort

 

Het ultieme goed gevoel

Het ultieme goed gevoel

De DS 7 CROSSBACK biedt zijn passagiers een unieke ruimte, met name achteraan waar de rugleuning van de achterbank elektrisch versteld kan worden in een hoek van 23° tot 32°. De zetels hebben een vulling met een schuimmateriaal met hoge dichtheid voor extra comfort en een lange levensduur. Vooraan kunnen ze voorzien worden van verwarming, ventilatie en een massagefunctie (5 via het centrale aanraakscherm instelbare programma's).

Leefbaarheid en ruimtegevoel

De DS 7 CROSSBACK heeft de grootste koffer in zijn segment (555 l), een optimale moduleerbaarheid dankzij een vlakke laadvloer, en een compleet laadhulpsysteem (Pack Easy Access*) met elektrisch bediende achterklep en een handenvrijfunctie, waarmee de achterklep geopend en gesloten kan worden door een voetbeweging te maken onder de achterbumper.* Omvat ook handenvrije toegang en starten

Leefbaarheid en ruimtegevoel
only you licht

VERLENG UW ERVARING

ONLY YOU biedt u een waaier aan van unieke attenties aangepast aan uw noden. Geniet van deze diensten, in alle sereniteit, comfort en exclusiviteit om uw DS beleving nog vollediger

VERKOOPPUNT VINDEN

1 De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.