Ga naar inhoud
Hulp nodig? 02 302 50 52.
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00.
Gratis Easy Wallbox bij aankoop van een DS 3 E-Tense

Beperkte aanbieding: ontvang een gratis Easy Wallbox bij aankoop van een DS 3 E-Tense

In juni biedt DS Automobiles u uw Easy Wallbox aan bij aankoop van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride DS.

 

 

CONFIGURATOR DS 3
Projecteer uzelf in uw nieuwe DS 3 met de DS Configurator.

Personaliseer uw nieuwe wagen met behulp van onze DS-configurator volgens uw wensen en behoeften: afwerking, motorisatie, uitrusting, design, …

Maak van uw nieuwe DS een wagen op uw maat.

BESCHIKBARE AFWERKINGEN VOOR DE DS 3
De compacte SUV DS 3 is verkrijgbaar in de volgende versies: BASTILLE, ESPRIT DE VOYAGE, OPERA en PERFORMANCE LINE. Al deze afwerkingen gaan gepaard met een standaarduitrusting en accessoires om aan al uw eisen te voldoen.
VERSCHILLENDE MOTORISATIES BESCHIKBAAR
Naargelang de gekozen afwerking is uw DS 3 verkrijgbaar met een PureTech-benzinemotor, een BlueHDI-diesel of de 100 % elektrische E-TENSE. U kunt ook kiezen tussen voor een handgeschakelde zesversnellingsbak of een automatische achtversnellingsbak, afhankelijk van de gekozen motorisatie.
UW INTERIEUR EN EXTERIEURDESIGN OP MAAT
Personaliseer uw DS 3 dankzij tal van opties: kies de kleur van uw koetswerk en velgen. Til uw Nieuwe DS 3 naar een hoger niveau door het universum te kiezen dat bij u past.
AFMETINGEN
Speciaal voor uw comfort meet de DS 3 4.418 mm in lengte, 1.988 mm in breedte met ingeklapte buitenspiegels en 1.534mm in hoogte. Met zijn koffer van 350 liter en tal van opbergvakken biedt de DS 3 meer dan voldoende praktische en functionele ruimte.
UITRUSTING
Om uw welzijn en veiligheid aan boord te optimaliseren, biedt de DS 3 een reeks voorzieningen naargelang de gekozen versie: ADML PROXIMITY, DR IRIS System, DS DRIVE ASSIST en DS MATRIX LED VISION.