Ga naar inhoud
DS 9
DS 9
-/5 0 Beoordeling
Score van 0/5 van 0 beoordelingen
De kracht van elegantie
STRETCHFIN PLUS
Vanaf € 66.008 incl. btw (i) Verkoopprijs incl. BTW bij aankoop van een nieuwe DS 9 E-TENSE RIVOLI 250 zonder opties. Aanbod voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/06/2024 tot 30/06/2024, in het Belgische netwerk van DS Automobiles.    of € 589/maand  incl. btw (i) Illustratief voorbeeld van het product StretchFin Plus, lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing, met een looptijd van 60 maanden aan JKP 4,99% voor een DS 9 E-TENSE 250 RIVOLI +. Contante prijs : 66.008,50 € , optionele voorschot van 17.056,70 € en te financieren bedrag van 48.951,80 €, 59 maandaflossingen van 589,00 € en een laatste verhoogde maandaflossing van 23.102,98 €, totaal verschuldigd bedrag door de consument (per definitie zonder voorschot) : 57.853,98 €. Aanbieding geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024. StretchFin Plus is een voorstel van lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing opgemaakt door Stellantis Financial Services Belux N.V. (lener), Bourgetlaan 20-1 te 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, KBO nr.: 0417.159.386, IBAN: BE86 3100 0100 5250, BIC: BBRU BE BB, tel.: +32 (0)2/370 77 11, e-mailadres: services4you@stellantis-finance.com, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Adverteerder: Stellantis Belux S.A. (invoerder en kredietbemiddelaar), KBO nr. 0403.461.107, Bourgetlaan 20, 2B, te 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, tel. +32 (0) 78/151615 
Na een laatste verhoogde maandaflossing van € 23.103 incl. btw
 

250 u 360 pk

VERMOGEN

(200 pk met verbrandingsmotor + 110 pk elektrisch vooraan en 113 pk elektrisch achteraan)

Tot 74 km

ELEKTRISCH RIJBEREIK 

( in WLTP gecombineerde cyclus [AER gecombineerd] en 73 km in stadscyclus [EAER stad])

1u45

OPLADEN

om 100% te laden (met een Wallbox)

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

 Representatief voorbeeld van het product  StretchFin Plus, lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing (met optionele voorschot), met een duurtijd van 60 maanden  aan een JKP van 4,99%. Contante prijs : 41.500,00 € , voorschot van 8.174,06 €, te financieren bedrag van 33.325,94 €. Terugbetaling in 59 maandaflossingen van 419,00 € en een laatste verhoogde maandaflossing van 14.525,00 €, totaal verschuldigd bedrag door de consument : 39.246,00 €. Kosten in het totaalbedrag van het krediet inbegrepen: 0 €. Vaste jaarlijkse debetrentevoet van 4,99%. Aanbieding geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024.

 

 

250 u 360 ch

VERMOGEN

(200 pk met verbrandingsmotor + 110 pk elektrisch vooraan en 113 pk elektrisch achteraan)


Tot 62 km

ELEKTRISCH RIJBEREIK 

(gecombineerde gemengde cyclus WLTP¹ AER combined en 52 km stadscyclus EAER City)


1u45

OPLADEN

om 100% te laden (met een Wallbox)

DS ONLINE STORE
Uw online aankoopproject op maat
14 dagen om van gedachte te veranderen
Levering in de DS Store of aan huis
Overname van uw huidige wagen
Telefonische begeleiding op 02/302.50.52
ICONISCH
exterieurdesign: een juweel van verfijning

Geboren met de E-TENSE hybride motor, is onze berline ontworpen om u hoogwaardige technologie, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaarde verfijning te bieden.

 

 

AANDACHT VOOR DETAIL
Op de motorkap een sierlijst van geguillocheerd metaal met ‘Clous de Paris’-afwerking, een artistieke en technische afwerking geïnspireerd op tophorloges.
HANDGREPEN DIE NAAR U TOE KOMEN
Aan de buitenzijde verrast de auto door de magie van verzonken deurgrepen die naar buiten komen wanneer u nadert en zich intrekken wanneer u wegwandelt.
EEN VERLEIDELIJKE LICHTSIGNATUUR
De DS ACTIVE LED VISION-koplampen, die bij het openen van de auto een dynamische lichtanimatie laten zien, zijn uitgegroeid tot een uithangbord van DS Automobiles. Samen met de 3D Full LED-achterlichten versterken ze de aantrekkingskracht van onze berline.
EMBLEMATISCH
Exterieurdesign: pareltje van verfijning
Als uithangbord van Franse knowhow is de DS 9 te bestellen in uw verkooppunt. Onze nieuwe berline, die het levenslicht ziet met een E-TENSE hybridemotor, werd ontworpen als een combinatie van uitmuntende technologie, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaard raffinement.
EMBLEMATISCH
Exterieurdesign: pareltje van verfijning
Als uithangbord van Franse knowhow is de DS 9 te bestellen in uw verkooppunt. Onze nieuwe berline, die het levenslicht ziet met een E-TENSE hybridemotor, werd ontworpen als een combinatie van uitmuntende technologie, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaard raffinement.
Het unieke, uitmuntende karakter van Franse knowhow
Het unieke, uitmuntende karakter van Franse knowhow
DS LOUNGE
Interieurdesign: de essentie van elegantie
De DS 9 werd ontworpen om alle inzittenden dezelfde ruimte en hetzelfde comfort te bieden. Zowel voorin als achterin beschikken de zetels over verwarming, verluchting en een massagefunctie. De hemelbekleding in Alcantara© versterkt het gevoel van rust.
Overal leder
Als ultieme uitdrukking van onze allerbeste knowhow meet de zich de mooiste ledersoorten aan, waaronder het Nappaleder ‘Rubis Rood’, dat het volledige dashboard en de emblematische zetels met armbandmotief siert. Bij deze exclusieve signatuur is ook het stuurwiel volledig bekleed met leder in Rubis Rood.
"Clous de Paris"-guilloches
Onze vakmensen hebben elke afwerking nauwkeurig bewerkt als diamantslijpers. De guillocheafwerking ‘Clous de Paris’, geïnspireerd op technieken voor tophorloges, siert de bedieningselementen met kleine spijkers met piramidevormige kop, die elkaar op harmonieuze wijze kruisen en afwisselen.
Sierstiksels ‘point perle’
Onze ledermakers lieten zich inspireren door borduurwerk en creëerden de uiterst elegante Point Perle-afwerking met parelvormige sierstiksels voor onze leders en interieurs. Deze knipoog naar de haute couture is uitgegroeid tot signatuur van DS Automobiles.
BRM R180-klokje
Het BRM R180-klokje, ontworpen in samenwerking met B.R.M Chronographes, is een indrukwekkende verschijning wanneer de auto wordt gestart. Het combineert technologie met elegant design en past zich automatisch aan seizoenen en reizen aan7.
Lounge-armsteun
De Lounge-armsteun achteraan draagt bij tot het algemene comfort. Hij is gemaakt van Nappaleder en biedt opbergvakken met USB-aansluitingen en toetsen om de massagefuncties te activeren.
Lederen stuurwiel
Laat u betoveren door de materialen die het interieur van de DS 9 E-TENSE sieren en vooral de lederbekledingen, die het dashboard en het stuurwiel naar een hoger niveau tillen.
Luidsprekers FOCAL Electra®
Speciaal voor de DS 9 E-TENSE hebben onze deskundigen een nieuw concept voor geluidscomfort uitgewerkt. De gelaagde ramen met geluiddempende folie gaan samen met een gelast en gelijmd koetswerk dat trillingen geen kans geeft om zo absolute rust en sereniteit in het interieur te creëren. Die inspanningen sublimeren de pure klank van de veertien luidsprekers van het FOCAL Electra®-systeem.
TECHNOLOGIE
Wanneer spitstechnologieën u bijstaan
DS 9 werd ontwikkeld voor comfort en omvat nieuwste technologieën.
Geconnecteerde cockpit met DS IRIS SYSTEM
De cockpit is hightech en interactief, uitgerust met een 12,3" digitaal instrumentenbord, een groot centraal 12" HD-touchscreen en het DS IRIS SYSTEM. Deze persoonlijke assistent met touchscreen en spraakherkenning is ontworpen om uw commando's uit te voeren. Met een gebaar of een woord hebt u toegang tot alle informatie die essentieel is voor uw rijgedrag en uw comfort.
DS IRIS SYSTEM
Ontdek in deze video hoe ons nieuwe intuïtieve, ergonomische en volledig aanpasbare informatie-ecosysteem werkt. Het omvat een persoonlijke assistent met aanraakscherm en geavanceerde spraakherkenning: DS IRIS SYSTEM doet wat u wilt, hoe u het wilt.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Dit intelligente ophangingssysteem werkt met een camera bovenaan de voorruit en verscheidene sensoren om de oneffenheden in het wegdek in realtime te scannen. In enkele milliseconden versturen ze deze gegevens naar een stuureenheid, die afzonderlijk ingrijpt op elk van de wielen. Naargelang deze informatie maakt het systeem de ophanging voortdurend harder of zachter om een optimaal comfort te verzekeren.
DS ACTIVE LED VISION
Dankzij een centrale led-projector en drie roterende modules beheert de DS ACTIVE LED VISION-technologie diverse verlichtingsmodi, die specifiek zijn aangepast aan elke rijsituatie. De modules reageren simultaan om de hoek, de intensiteit en het bereik van de lichtbundel in real time aan te passen volgens de rijomstandigheden (weer, lichtinval). Of u nu in de stad, op het platteland of op de snelweg rijdt, de verlichting past zich steeds aan om u een maximale zichtbaarheid te garanderen.
DS DRIVE ASSIST

We hebben DS DRIVE ASSIST in het leven geroepen om de bestuurder bij te staan, al kan die altijd de controle over de auto overnemen. Het systeem regelt rijsnelheid en afstand tot een voorligger en positioneert de DS 9 desgewenst exact in het midden van zijn rijstrook door actief in te grijpen op de stuurinrichting. Hij regelt snelheid en traject om de veiligheid en sereniteit aan het stuur te garanderen.

Bij drukker verkeer kan het systeem de auto tot stilstand brengen en (binnen de 3 seconden) weer laten vertrekken.

DS NIGHT VISION
Nachts scant uw DS 9 de weg in realtime met behulp van een infraroodcamera in het radiatorrooster. Het systeem kan voetgangers en dieren detecteren tot op een afstand van 100 meter zodat u sneller kunt inspelen op gevaren.
E-TENSE
Proef het rijplezier van de oplaadbare hybride
Kies uw rijmodus

Emissievrije modus : De emissievrije modus, die steeds standaard is ingeschakeld, leent zich perfect voor woon-werkverkeer en verbruikt daarbij geen brandstof.

Hybridemodus : Deze bijzonder efficiënte modus beheert automatisch de verschillende energiebronnen door 100% elektrisch, 100% op benzine te rijden of door beide te combineren als de situatie dat vereist.E-TENSE Sport-modus : Door de afstelling van het gaspedaal, de versnellingsbak, de stuurinrichting en de elektronisch gestuurde ophanging aan te passen, kunt u in deze modus maximaal genieten van de mechanische mogelijkheden van de DS 9 E-TENSE.

Comfort : Deze modus, die beschikbaar is op de verbrandingsmotoren en E-TENSE, activeert de DS ACTIVE SCAN SUSPENSION. Dat systeem maakt de ophanging voortdurend harder of zachter om een optimaal comfort te verzekeren.

Laad uw batterij op bij het remmen
Bij het remmen wordt kinetische energie van de wielen omgezet in elektriciteit, waardoor u het rijbereik met 20 procent kunt vergroten.
E-SAVE-functie
Met deze modus spaart u energie om de laatste kilometers van uw rit zuiver elektrisch af te leggen. Zo kunt u zich ook in steden met verkeersbeperkingen verplaatsen.

SENSATIES

ONTDEK DS 9 E-TENSE 4x4 360
Dankzij de inbreng van DS Performance, dat in 2019 en 2020 alle Formule E-titels won, hebben de ontwikkeling en afstelling van de motor en het onderstel geleid tot een uitzonderlijk weggedrag. De dynamische sereniteit, die DS Automobiles-klanten na aan het hart ligt, bereikt een nieuwe hoogtepunt in de DS 9 E-TENSE 4x4 360. Een precisiewerk dat resulteert in een compromisloos evenwicht tussen een uitzonderlijk weggedrag en een ultiem comfort.
VOORDELEN OPLAADBARE HYBRIDEAANDRIJVING E-TENSE
Silent, comfortable driving
Rij in alle vrijheid en geniet van een geruisloze en ontspannende rijervaring, zowel bij het starten als in de Zero Emission modus in de stad. De stilte aan boord van je DS 9 M.Y.23 wordt versterkt door akoestische en gelamineerde ruiten, die standaard zijn inbegrepen.
Emissies
Met twee beschikbare motoren (250 pk en 360 pk met vierwielaandrijving) hebben onze E-TENSE-modellen een CO₂-uitstoot van 28 tot 38 g/km.
Koffer en interieur
Met zijn grote wielbasis van 2,89 meter biedt de DS 9 een ruim en comfortabel interieur, een gevoel dat wordt versterkt door zijn elegante centrale armsteun achteraan in nappaleder. Met zijn capaciteit van 510 liter behoort de koffer van de DS 9 E-TENSE tot de grootste in zijn segment.
E-TENSE-services
Profiteer van de talrijke diensten van DS Automobiles om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken: lokaliseer laadpalen en plan uw laadbeurt of de installatie van een laadpaal thuis rechtstreeks vanaf uw smartphone of uw wagen.
Het vermogen van de plug-inhybride
Met zijn twee elektromotoren, een vooraan en een achteraan, levert de E-TENSE 4x4 360-motor een vermogen tot 360 pk voor opmerkelijke prestaties.
Rijbereik
Schakel om naar emissievrije modus
De batterij opladen is cruciaal om maximaal voordeel te halen uit een plug-inhybridewagen. Bereken hieronder uw laadtijd op basis van uw rijbereik.
Snelheid
Van alle parameters die het rijbereik van uw oplaadbare hybridewagen beïnvloeden, heeft snelheid de grootste impact. Door een constante en gematigde snelheid aan te houden, kunt u het rijbereik van uw wagen optimaliseren.
Rijstijl en reliëf
Uw oplaadbare hybridewagen is bijzonder gevoelig voor uw rijstijl en het reliëf van de weg. De Eco-modus inschakelen (beschikbaar in vier rijmodi), een ecologische rijstijl hanteren of regeneratief remmen zijn oplossingen die tot 15 procent energie kunnen besparen.
Thermisch comfort en verwarming
Bij hoge of negatieve temperaturen moet de batterij de energie leveren die nodig is om het interieur te koelen of te verwarmen, wat in de winter tot 35 procent extra energie kost. Het is dus beter om uw oplaadbare hybridewagen te preconditioneren (opwarmen of afkoelen) wanneer hij nog op de laadpaal is aangesloten.
Bereken rijbereik
Pas de onderstaande instellingen aan en bekijk het rijbereik
Bereken uw oplaadtijd
Bereken uw oplaadtijd afhankelijk van de voorzieningen
Laad uw DS 9 op
Waar u ook bent
Klik hieronder voor de beschikbare laadpalen die compatibel zijn met uw model.
Geniet van een installatie op maat
DS Automobiles helpt u bij de keuze en installatie van de oplaadoplossing die het best bij uw behoeften past: van een eenvoudig huishoudelijk stopcontact tot de installatie van een wallbox met onze partner Free2move eSolutions.

Zeplug

Zeplug voor de installatie van uw laadpaal met zijn laadoplossing in mede-eigendom, zonder kosten voor de mede-eigendom en zonder beheer voor uw syndicus. Het ‘all-in’-maandabonnement omvat uw elektriciteitskosten, het onderhoud van uw laadpaal en technische bijstand.

Zeborne

Zeborne beheert de installatie van een laadpaal bij u thuis of op uw werkplek Een gebruiksklare installatie dankzij een uniek netwerk van 150 gecertificeerde technici die tot uw dienst staan, verspreid over het hele land.

De voordelen van online bestellen

Kies uw wagen online

Configureer en bestel uw nieuwe wagen vanuit uw comfortabele thuisomgeving. Mocht u hulp nodig hebben, contacteer dan gerust onze online verkoopdienst.

Betaal eenvoudig en veilig

Kies uw gewenste betaalmethode op onze beveiligde website en start uw bestelling met slechts € 500.

 

De bestelling kan op elk moment worden geannuleerd als u van gedachten verandert.

Thuisbezorging of DS Store

Laat uw wagen thuis afleveren of haal hem op in een van onze talrijke DS Stores.

14 dagen bedenktijd

Als u niet tevreden bent, kunt u de wagen binnen 14 dagen na levering terugbrengen.

 

Kies uw nieuwe DS

In de dichtstbijzijnde DS STORE

 

DS 9 ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

 

Kies uw DS 9 uit onze voorraad beschikbare voertuigen bij u in de buurt.

 

UW GEPERSONALISEERDE DS

 

Configureer en bestel de DS die het beste bij u past door te profiteren van de voordelen van online winkelen:

  • 14 dagen bedenktijd
  • Levering aan huis of in een DS Store
  • Inruil van uw oude auto 
  • Persoonlijke ondersteuning

 

DS AUTOMOBILES VERKOOPPUNTEN

 

Zoek een DS Store bij u in de buurt om samen met een DS Expert Advisor uw auto te kiezen.

DS CONNECTED SERVICES
Diensten inbegrepen bij de aankoop van uw wagen

DS Automobiles biedt u een reeks geconnecteerde diensten om u van elk moment achter het stuur te laten genieten:

 

Connect One Pack voor een periode van 10 jaar en, na inschrijving, Connect Plus Pack, voor een periode van 3 jaar vanaf de datum van de fabrieksgarantie.

 

DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

DS IRIS-systeem biedt u nu ook ChatGPT(i) De nieuwe functie van DS Automobiles maakt gebruik van de kracht van Generatieve Artificiële Intelligentie met het Chat AI-platform van SoundHound, dat verschillende kennisdomeinen integreert, gecombineerd met de meest geavanceerde grote taalmodellen zoals ChatGPT API om sneller en uitgebreider te antwoorden dan het vorige DS IRIS spraakherkenningssysteem. ChatGPT is geïntegreerd in het DS IRIS-systeem dankzij het audio- en spraakherkenningssysteem van SoundHound. Omdat het een Artificial Intelligence-taalmodel is, genereert het antwoorden die van mensen zouden kunnen komen op basis van deep learning.Omdat het echter een nieuwe technologie in ontwikkeling is, zijn de antwoorden of informatie mogelijk niet helemaal accuraat, correct of objectief. Net als bij elke andere virtuele assistent raden we u aan niet alleen te vertrouwen op de verstrekte informatie en te voorkomen dat u privégegevens deelt. Raadpleeg de algemene voorwaarden.  

Het spraakherkenningssysteem DS IRIS SYSTEEM, dat al bijzonder intuïtief en responsief was, integreert nu de kunstmatige intelligentie van SoundHound, ondersteund door ChatGPT API. 

Uw DS beschikt nu over een innovatieve functie waarmee een geheel nieuwe relatie met uw wagen tot stand komt, zodat u een reisgezel hebt die uw reizen nog veiliger en aangenamer maakt.

Des services inclus à l'achat de votre véhicule

 DS Automobiles met à votre disposition un ensemble de Services connectés pour vous offrir le loisir de mieux apprécier chaque instant au volant : 

le Pack Connect One pour une période de 10 ans et, après souscription, le Pack Connect Plus, pour une durée de 3 ans, à partir de la date de garantie constructeur. 

MyDS Application
Bediening op afstand
Bedien uw wagen op afstand met uw smartphone om uw deuren te vergrendelen/ontgrendelen en lokaliseer uw wagen door uw claxon of lichten te activeren. 
SpeedCam
Deze dienst verbetert uw rijervaring en maakt uw reis veiliger. U ontvangt visuele en audiowaarschuwingen wanneer u plaatsen nadert waar veel ongelukken gebeuren of waar mogelijk flitspalen staan. 
SEND2NAV
Kies uw volgende bestemming eenvoudig met de MyDS-app en stuur deze via de Send2Nav-functie naar het infotainmentsysteem van uw DS. 
MyDS-app

Informatie over het rijbereik

Met de smartphone-app MyDS controleert u in real time de laadstatus of het geschatte resterende rijbereik. Wanneer uw wagen is aangesloten op een lader, worden ook de laadsnelheid en verwachte laadtijd vermeld.

Laden vanop afstand

Met het laadbeheer vanop afstand gebruikt u de MyDS-app om een laadbeurt te starten of te programmeren. Dankzij deze functie kunt u uw wagen opladen op de momenten waarop elektriciteit het goedkoopst is.

Verwarming en airconditioning vanop afstand

De klimaatregeling van het interieur werd zodanig afgesteld dat u de voorverwarming of -koeling rechtstreeks in uw wagen kunt programmeren. Deze functie, die werd uitgedacht voor uw comfort, helpt u ook het rijbereik van de batterij te behouden wanneer de auto aan de stekker hangt.
DIENSTEN OP MAAT
ONLY YOU
Lees meer over ons programma met diensten op maat
Dienstencontracten
Geniet van volledige gemoedsrust met onze onderhouds- en bijstandspacks

Juridische vermeldingen

 

¹ De vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als oplaadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandentype, buitentemperatuur en temperatuurcomfort in het voertuig. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.