Ga naar inhoud

ELEKTRISCHE WAGEN

De elektrische auto zonder compromis

Zonder te raken aan het plaatsaanbod van de DS 3 biedt de zuiver elektrische versie u nog meer rijplezier en comfort. Dankzij zijn E-TENSE-motor, die technologieën bevat waarmee DS Automobiles overwinningen boekte in de Formule E in 2019 en 2020, geniet u een rijbereik van 340 km (WLTP-cyclus). Een concentraat van prestaties en elegantie.
Premie voor aankoop van een elektrische wagen
Profiteer van een premie tot €5.000* op elektrische voertuigen.
De premie is er voor particulieren, vzw’s en aanbieders van deelmobiliteit.

 

 

*Lees meer over de voorwaarden op op de Vlaamse Gewest website

 

 

DS 3 E-TENSE 100% elektrisch

Raffinement in zuiver elektrische modus

Het pure en intense rijplezier van ons elektrische model onderscheidt zich door onmiddellijke acceleraties en een rustgevende stilte voor een onvergelijkbaar gebruikscomfort.

DE VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCH VOERTUIG

Een schoon en performant rijgedrag

De elektrische wagen DS 3 E-TENSE biedt compromisloze prestaties:

 

  • Stijl en comfort voor ongezien rijplezier
  • Een emissievrije en trillingsvrije efficiëntie
  • Onmiddellijke acceleraties

Onbeperkt rijden

Draag bij tot een betere luchtkwaliteit in de stad en gebruik bepaalde wegen en plaatsen die voor andere voertuigen verboden zijn. De stad ontvouwt zich voor u.

Besparingen op onderhoudskosten

Dankzij hun eenvoudigere motor vergen elektrische voertuigen weinig onderhoud:

 

  • Er moeten minder slijtageonderdelen worden vervangen
  • Remschijven slijten minder snel
  • Ledigen en vervangen van filter is niet meer nodig

KRACHT & FLEXIBILITEIT

Rijmodi

Aan het stuur van de DS 3 CROSSBACK E-TENSE krijgt u de keuze tussen drie modi, die meer of minder vergen van de batterij.

In de Eco-modus kunt u het rijbereik van uw elektrische auto maximaliseren. Bepaalde functies, zoals de temperatuurregeling en luchtrecirculatie worden licht gewijzigd om energieverliezen tegen te gaan.

De Sport-modus verhoogt dan weer het rijplezier. In deze modus levert uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE het maximumvermogen en -koppel voor een meeslepende rijervaring.

De normale modus regelt alle parameters van de wagen om u bij elke rit een maximum aan comfort te verzekeren.

 

Regeneratief remsysteem

Dankzij ons engagement in de Formule E hebben we verscheidene innovaties ontwikkeld, waaronder het regeneratieve remsysteem. Als een soort van motorrem maakt deze het mogelijk om kinetische energie tijdens het remmen om te zetten in elektriciteit en zo de batterij op te laden. Dankzij de energierecuperatie tijdens het remmen, kunt u het rijbereik van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE met maar liefst 20 procent uitbreiden in de stad. Deze functie kan worden geactiveerd met een simpele druk op uw versnellingspook.

Voorverwarming vanop afstand

Programmeer de voorverwarming van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE om het rijbereik van de batterij te maximaliseren. Deze functie, die bijzonder nuttig is wanneer de wagen wordt opgeladen, is vanop afstand toegankelijk via uw MyDS-app of via het aanraakscherm aan boord. Tegen de tijd dat u vertrekt, heeft uw elektrische wagen de ideale temperatuur bereikt (21°C) en is de batterij eveneens opgewarmd, waardoor u een optimale werking geniet.
ECO-SAVINGS WIDGET NOT AVAILABLE

Pas de volgende parameters aan om uw werkelijke autonomie te ontdekken

Adjust the settings below to see your real range
OPLADEN
Het is altijd het goede moment om op te laden
Er bestaan verscheidene manieren om de batterij van uw elektrische auto op te laden. Naargelang de gekozen laadmodus zal de laadtijd langer of korter zijn.

Zo kunt u hem dagelijks opladen op de plaatsen waar u uw wagen parkeert, thuis of op het werk bijvoorbeeld. Tijdens langere ritten kunt u stoppen aan een snellaadstation om uw wagen op te laden terwijl u een kleine pauze neemt. Zo recupereert u 80 procent rijbereik in 30 minuten tijd.

Onze oplossingen op maat van uw behoeften

DS Automobiles begeleidt u bij het kiezen en installeren van de laadoplossing die het best bij uw behoeften past: van een gewoon huishoudelijk stopcontact tot de installatie van een Wallbox met onze partner Free2move eSolutions.

MyDS-app

Informatie over het rijbereik

Met de MyDS-app kunt u in real time het rijbereik van uw oplaadbare hybride raadplegen. Tijdens het opladen kunt u ook de snelheid en de duur volgen.

Laden vanop afstand

Met het laadbeheer vanop afstand gebruikt u de MyDS-app om een laadbeurt te starten of te programmeren. Dankzij deze functie kunt u uw wagen opladen op de momenten waarop elektriciteit het goedkoopst is.

Verwarming en airconditioning vanop afstand

De klimaatregeling van het interieur werd zodanig afgesteld dat u de voorverwarming of -koeling rechtstreeks in uw wagen kunt programmeren. Deze functie, die werd uitgedacht voor uw comfort, helpt u ook het rijbereik van de batterij te behouden wanneer de auto aan de stekker hangt.

DS 3 E-TENSE 100% elektrisch

The art of refinement