NL / FR


Rijbereik:

meer dan 300 kilometer (WLTP-cyclus1)

Opladen:

30 minuten voor 80 procent van de batterij

Motorvermogen:

100 kW/136 pk

LAAD UW DS 3 CROSSBACK E-TENSE WAAR U BENT


De DS 3 CROSSBACK E-TENSE, die in de lente van 2019 op de markt komt, legt de basis voor een nieuwe generatie van elektrische voertuigen. Het exclusieve concept van onze zuiver elektrische SUV ademt technologie en raffinement.

  • TECHNOLOGIE EN RAFFINEMENT

    Ontdek een uitzonderlijk interieur, gewijd aan uw comfort

(2)Later beschikbaar

 

Zelf rijden of gereden worden

Ga lange ritten in alle sereniteit aan dankzij het hoogtechnologische DS DRIVE ASSIST-systeem(2). Dit innovatieve systeem, dat tot 180 km/u actief blijft, positioneert uw wagen nauwkeurig op zijn rijstrook en past uw snelheid aan die van uw voorligger aan.

Bij vertraagd verkeer laat deze technologie uw wagen ook stoppen en weer vertrekken.

Uw wagen parkeert zich voor u

Dankzij het DS PARK PILOT-systeem parkeert uw wagen zich alleen zonder dat u het stuurwiel of de pedalen hoeft aan te raken.

Voortaan dient u nog maar een ding te doen om uw wagen te parkeren: de ‘Park’-toets ingedrukt houden en wachten tot de magie haar werk doet. Ons systeem detecteert parkeerplaatsen die voldoende groot zijn voor de DS 3 CROSSBACK terwijl u er voorbij rijdt, en dat bij snelheden tot 30 km/u. Vervolgens parkeert het de wagen parallel met of haaks op de weg.

Wend uw ogen nooit af van de weg

Snelheid, snelheidsregelaar/-begrenzer, verkeersborden, rijhulpsystemen en navigatie: alle essentiële gegevens worden weergegeven op het head-up display zodat u uw blik nooit meer hoeft af te wenden van de weg.

Deze technologie, die werd ontleend aan jachtvliegtuigen, projecteert alle essentiële gegevens in kleur op een transparante lamel in uw gezichtsveld.

EEN PRESTIGIEUZE SIGNATUUR

Zonder te raken aan het DNA en de identiteit van de DS 3 CROSSBACK, onderscheidt de zuiver elektrische E-TENSE-versie zich op elegante wijze met tal van exclusieve designaccenten die moderniteit en prestaties ademen.

Verlichten zonder te verblinden

Dankzij de DS MATRIX LED VISION-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u ‘s nachts met grootlichten zonder andere automobilisten te verblinden. Om voortdurend een optimale verlichting aan te houden, passen deze intelligente koplampen hun lichtbundel automatisch aan volgens de verkeersomstandigheden, die worden gedetecteerd door de camera bovenaan de voorruit.

De DS MATRIX LED VISION-koplampen bestaan uit drie led-modules voor de dimlichten en een MATRIX BEAM-module voor de grootlichten. Die laatste is opgesplitst in vijftien identieke en onafhankelijke segmenten, die progressief oplichten en weer uitgaan naargelang de gedetecteerde rijomgeving.

ADML PROXIMITY

1,50 meter: dat is de afstand waarop de DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid detecteert. Wanneer u nadert, ontgrendelt ADML PROXIMITY automatisch uw wagen en komen de tot dan toe onzichtbare deurgrepen naar u toe. U dient alleen nog de deur te openen en plaats te nemen.

Wanneer u van uw wagen wegloopt, gebeurt het omgekeerde: de handgrepen worden ingetrokken en de wagen wordt automatisch vergrendeld.

Geniet van nog meer comfort dankzij het handenvrije contactsysteem. Eens u aan het stuur zit, volstaat een druk op de Start/Stop-knop op het stuurwiel om uw DS 3 CROSSBACK te starten of de motor stil te leggen.

Een uniek ontwerp

Beleef een sensationele rijervaring in alle stilte dankzij de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en zijn zuiver elektrische motor van 100 kW (136 pk).

 De elektrische krachtbron, die vermogen aan soepelheid koppelt, wordt gevoed door een perfect geïntegreerde batterij die het plaatsaanbod van de diesel- en benzineversies behoudt.

SERVICES OP MAAT

(1) Geschatte indicatieve waarden, onder voorbehoud van de homologatie; De verbruiks- en CO2 -waarden worden gemeten volgens de nieuwe WLTP-cyclus (EU-verordening 2017/948) en de waarden worden omgezet naar de NEDC-cyclus om de vergelijkbaarheid met andere voertuigen te verzekeren. Neem contact op met jouw verkooppunt voor meer informatie. De waarden houden geen rekening met de gebruiksomstandigheden, de rijstijl, de uitrusting of de opties en kunnen variëren naargelang de gebruikte banden. Voor meer informatie over brandstofverbruik en CO2 emissies kan je de desbetreffende gids raadplegen, die beschikbaar is op de website “Énergivore” en gegevens bevat over alle nieuwe personenwagens.