NL / FR

Covid-19 : ONZE DS STORES ZIJN NU OPEN !

Onze eerste prioriteit is de bescherming van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers door uitzonderlijke maatregelen in te voeren in onze werkplaatsen.

MEER WETEN

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

De nieuwe 100% elektrische SUV

Prijs Vanaf 38400 € BTWI

Of Prijs Vanaf 569 €/maand

 

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE VOERTUIGEN

Ontdek de voertuigen die beschikbaar zijn in uw verkooppunt

RIJBEREIK OPLADEN MOTORVERMOGEN

Meer dan 300 kilometer (WLTP-cyclus*)

30 minuten voor 80 procent van de battrig

100kW/136pk

Meer informatie over de elektrische actieradius van uw auto

Er gaat een nieuwe wereld voor uw open

De actieradius van uw elektrische auto is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de weersomstandigheden en uw rijstijl. Hieronder leest u welke factoren van invloed kunnen zijn op de efficiency van de tractiebatterij van een elektrische auto.

Snelheid

De actieradius van uw elektrische auto is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de weersomstandigheden en uw rijstijl. Hieronder leest u welke factoren van invloed kunnen zijn op de efficiency van de tractiebatterij van een elektrische auto.

Rijstijl en landschap

Rijgedrag en het landschap hebben een grote invloed op de actieradius van uw elektrische auto. Door met een constante snelheid te rijden blijft de actieradius behouden. Naast rijden in de Eco-modus, kan soepel accelereren en regeneratief remmen tot 20% van uw autonomie besparen.

Thermisch comfort en verwarming

Extreme hitte of vrieskou beïnvloedt de chemische reacties van de accu's, waardoor ze niet optimaal kunnen worden opgeladen. De verwarming die aan het begin van de reis wordt gebruikt, legt een grote druk op de batterijen. Het is daarom aan te raden om het passagierscompartiment reeds voor te verwarmen vanuit uw MyDS-app terwijl uw voertuig nog aan het laden is.

Bereken de actieradius van uw elektrische auto

  • Ontdek onze rijmodus

Profiteer van een installatie op maat

DS Automobiles biedt u een kant-en-klare oplossing voor de installatie van uw oplaadpaal.

Als eigenaar van een E-Tense elektrische wagen profiteert u automatisch van de expertise van onze partner, ZeBorne, 
voor de beste dienstverlening en begeleiding op maat voor uw laadoplossing.

LAAD UW DS 3 CROSSBACK E-TENSE WAAR U BENT

Krijg toegang tot het grootste netwerk van laadpalen

Bij aankoop van een DS 3 CROSSBACK E-TENSE  profiteren van een gratis* jaarabonnement op de dienst ‘Charge My Car’, die beschikbaar is in de Free2Move Services app (het verbruik blijft ten laste van de gebruiker). 

Charge My Car’ helpt u om beschikbare laadstations te identificeren en te gebruiken die compatibel zijn met uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE, alsook om een laadbeurt te starten en te stoppen en om het verbruik te betalen. Zo krijgt u toegang tot het grootste Europese laadnetwerk met 130.000 laadpalen.

Met Free2Move Services plant u lange ritten volgens het traject dat het best is aangepast aan uw elektrische wagen en profiteert u van realtime aanpassingen van de reisweg op het navigatiescherm van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE.


*Charge My Car heeft een waarde van 59,88 euro.


De DS 3 CROSSBACK E-TENSE, die in de lente van 2019 op de markt komt, legt de basis voor een nieuwe generatie van elektrische voertuigen. Het exclusieve concept van onze zuiver elektrische SUV ademt technologie en raffinement.

  • TECHNOLOGIE EN RAFFINEMENT

    Ontdek een uitzonderlijk interieur, gewijd aan uw comfort

(2) Later beschikbaar

 

Zelf rijden of gereden worden

Ga lange ritten in alle sereniteit aan dankzij het hoogtechnologische DS DRIVE ASSIST-systeem(2). Dit innovatieve systeem, dat tot 180 km/u actief blijft, positioneert uw wagen nauwkeurig op zijn rijstrook en past uw snelheid aan die van uw voorligger aan.

Bij vertraagd verkeer laat deze technologie uw wagen ook stoppen en weer vertrekken.

Wend uw ogen nooit af van de weg

Snelheid, snelheidsregelaar/-begrenzer, verkeersborden, rijhulpsystemen en navigatie: alle essentiële gegevens worden weergegeven op het head-up display zodat u uw blik nooit meer hoeft af te wenden van de weg.

Deze technologie, die werd ontleend aan jachtvliegtuigen, projecteert alle essentiële gegevens in kleur op een transparante lamel in uw gezichtsveld.

EEN PRESTIGIEUZE SIGNATUUR

Zonder te raken aan het DNA en de identiteit van de DS 3 CROSSBACK, onderscheidt de zuiver elektrische E-TENSE-versie zich op elegante wijze met tal van exclusieve designaccenten die moderniteit en prestaties ademen.

Verlichten zonder te verblinden

Dankzij de DS MATRIX LED VISION-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u ‘s nachts met grootlichten zonder andere automobilisten te verblinden. Om voortdurend een optimale verlichting aan te houden, passen deze intelligente koplampen hun lichtbundel automatisch aan volgens de verkeersomstandigheden, die worden gedetecteerd door de camera bovenaan de voorruit.

De DS MATRIX LED VISION-koplampen bestaan uit drie led-modules voor de dimlichten en een MATRIX BEAM-module voor de grootlichten. Die laatste is opgesplitst in vijftien identieke en onafhankelijke segmenten, die progressief oplichten en weer uitgaan naargelang de gedetecteerde rijomgeving.

ADML PROXIMITY

1,50 meter: dat is de afstand waarop de  DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid detecteert. Wanneer u nadert, ontgrendelt ADML PROXIMITY automatisch uw wagen en komen de tot dan toe onzichtbare deurgrepen naar u toe. U dient alleen nog de deur te openen en plaats te nemen.

Wanneer u van uw wagen wegloopt, gebeurt het omgekeerde: de handgrepen worden ingetrokken en de wagen wordt automatisch vergrendeld.

Geniet van nog meer comfort dankzij het handenvrije contactsysteem. Eens u aan het stuur zit, volstaat een druk op de Start/Stop-knop op het stuurwiel om uw DS 3 CROSSBACK te starten of de motor stil te leggen.

Een uniek ontwerp

Beleef een sensationele rijervaring in alle stilte dankzij de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en zijn zuiver elektrische motor van 100 kW (136 pk).

 De elektrische krachtbron, die vermogen aan soepelheid koppelt, wordt gevoed door een perfect geïntegreerde batterij die het plaatsaanbod van de diesel- en benzineversies behoudt.

SERVICES OP MAAT

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.