NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

DS 3 CROSSBACK
E-TENSE

De nieuwe 100% elektrische SUV

Prijs Vanaf 38100 € BTWI

Of Prijs Vanaf 519 €/maand

 


Rijbereik:

meer dan 300 kilometer (WLTP-cyclus1)

Opladen:

30 minuten voor 80 procent van de batterij

Motorvermogen:

100 kW/136 pk

Profiteer van een installatie op maat

DS Automobiles biedt u een kant-en-klare oplossing voor de installatie van uw oplaadpaal.

Als eigenaar van een E-Tense elektrische wagen profiteert u automatisch van de expertise van onze partner, ZeBorne, 
voor de beste dienstverlening en begeleiding op maat voor uw laadoplossing.

LAAD UW DS 3 CROSSBACK E-TENSE WAAR U BENT


De DS 3 CROSSBACK E-TENSE, die in de lente van 2019 op de markt komt, legt de basis voor een nieuwe generatie van elektrische voertuigen. Het exclusieve concept van onze zuiver elektrische SUV ademt technologie en raffinement.

  • TECHNOLOGIE EN RAFFINEMENT

    Ontdek een uitzonderlijk interieur, gewijd aan uw comfort

(2) Later beschikbaar

 

Zelf rijden of gereden worden

Ga lange ritten in alle sereniteit aan dankzij het hoogtechnologische DS DRIVE ASSIST-systeem(2). Dit innovatieve systeem, dat tot 180 km/u actief blijft, positioneert uw wagen nauwkeurig op zijn rijstrook en past uw snelheid aan die van uw voorligger aan.

Bij vertraagd verkeer laat deze technologie uw wagen ook stoppen en weer vertrekken.

Wend uw ogen nooit af van de weg

Snelheid, snelheidsregelaar/-begrenzer, verkeersborden, rijhulpsystemen en navigatie: alle essentiële gegevens worden weergegeven op het head-up display zodat u uw blik nooit meer hoeft af te wenden van de weg.

Deze technologie, die werd ontleend aan jachtvliegtuigen, projecteert alle essentiële gegevens in kleur op een transparante lamel in uw gezichtsveld.

EEN PRESTIGIEUZE SIGNATUUR

Zonder te raken aan het DNA en de identiteit van de DS 3 CROSSBACK, onderscheidt de zuiver elektrische E-TENSE-versie zich op elegante wijze met tal van exclusieve designaccenten die moderniteit en prestaties ademen.

Verlichten zonder te verblinden

Dankzij de DS MATRIX LED VISION-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u ‘s nachts met grootlichten zonder andere automobilisten te verblinden. Om voortdurend een optimale verlichting aan te houden, passen deze intelligente koplampen hun lichtbundel automatisch aan volgens de verkeersomstandigheden, die worden gedetecteerd door de camera bovenaan de voorruit.

De DS MATRIX LED VISION-koplampen bestaan uit drie led-modules voor de dimlichten en een MATRIX BEAM-module voor de grootlichten. Die laatste is opgesplitst in vijftien identieke en onafhankelijke segmenten, die progressief oplichten en weer uitgaan naargelang de gedetecteerde rijomgeving.

ADML PROXIMITY

1,50 meter: dat is de afstand waarop de  DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid detecteert. Wanneer u nadert, ontgrendelt ADML PROXIMITY automatisch uw wagen en komen de tot dan toe onzichtbare deurgrepen naar u toe. U dient alleen nog de deur te openen en plaats te nemen.

Wanneer u van uw wagen wegloopt, gebeurt het omgekeerde: de handgrepen worden ingetrokken en de wagen wordt automatisch vergrendeld.

Geniet van nog meer comfort dankzij het handenvrije contactsysteem. Eens u aan het stuur zit, volstaat een druk op de Start/Stop-knop op het stuurwiel om uw DS 3 CROSSBACK te starten of de motor stil te leggen.

Een uniek ontwerp

Beleef een sensationele rijervaring in alle stilte dankzij de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en zijn zuiver elektrische motor van 100 kW (136 pk).

 De elektrische krachtbron, die vermogen aan soepelheid koppelt, wordt gevoed door een perfect geïntegreerde batterij die het plaatsaanbod van de diesel- en benzineversies behoudt.

SERVICES OP MAAT

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.