NL / FR

DS 4 E-TENSE

Oplaadbare hybride 225 pk

Prijs Vanaf 39600 € BTWI

Of Prijs Vanaf 600 €/maand Excl.BTW

[cle1: HUB_SANS_RETOUCHEJPG Lang:NL]
 

ELEKTRISCH RIJBEREIK

Tot 55 km

(Gemengde WLTP-cyclus*)

Tot 65 km

(Stads WLTP-cyclus*)

OPLADEN

1u40 voor een volledige laadbeurt

(aan een openbare snellader)

MOTORVERMOGEN

225 pk

(verbrandingsmotor met 180 pk + elektromotor met 110 pk)

E-TENSE-motor Een nieuwe generatie van mobiliteit

Beleef een opmerkelijke rijervaring dankzij onze oplaadbare hybridetechnologie E-TENSE. De combinatie van een elektromotor en benzinemotor verenigt soepelheid met dynamiek en bevordert zowel de sensaties als het comfort. Met zijn 225 pk sterke oplaadbare hybridemotor beperkt de DS 4 E-TENSE zijn CO2-uitstoot tot minimaal 29 g/km (WLTP-cyclus).

DS 4 E-TENSE profiel

E-TENSE: een technologie geïnspireerd op de Formule E

Gesterkt door ons engagement en onze tweevoudige kampioenstitel in de Formule E, hebben we de DS 4 uitgerust met innovatieve technologieën die afkomstig zijn uit de autosport, zoals het regeneratieve remsysteem en de E-SAVE-functie.

 

De E-TENSE-technologie

Rijd in alle vrijheid

Regeneratief remsysteem

E-SAVE-functie

Rijmodi

Laad uw batterij op tijdens het remmenMeer weten
Regeneratief remsysteem
Programmeer het gebruik van de elektrische modus.Meer weten
E-SAVE-functie
Kies uw rijmodus.Meer weten
Rijmodi

DE VOORDELEN VAN DE OPLAADBARE HYBRIDEAANDRIJVING E-TENSE

Emissies

Met de 225 pk sterke oplaadbare hybridemotor combineert de DS 4 E-TENSE een lage uitstoot met een laag verbruik: vanaf 29 g/km en 1,3 liter/100 km. (volgens de WLTP-cyclus). Zo kunt u zich ook in steden met emissiebeperkingen verplaatsen.

Stilte en rijcomfort

Aan het stuur van onze oplaadbare hybridewagens geniet u van een stille en soepele rijervaring. Wanneer u overschakelt naar de elektrische modus, licht er achter de voorruit een cyaankleurige led op om aan te geven dat u elektrisch rijdt.

Specifieke E-TENSE-services

Profiteer rechtstreeks vanaf uw smartphone of uw wagen van de diensten van DS Automobiles om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken: lokalisatie van laadpalen, planning van uw laadbeurten of installatie van een laadpaal thuis.

Bereken de autonomie van DS 4 ETENSE in modus 100% elektrisch

Pas hieronder de parameters aan en ontdek zijn autonomie

Technologie & raffinement

Onze oplaadbare hybridemodellen met ‘E-TENSE’-label verenigen de allerbeste technologische knowhow met buitengewone prestaties.

Rijbereik & opladen

Schakel over naar de emissievrije modus

De batterij opladen is cruciaal om de voordelen van uw oplaadbare hybridewagen optimaal te benutten. Voor een beter gebruik raden we u aan om de DS 4 E-TENSE dagelijks op te laden. Verscheidene factoren kunnen het rijbereik van uw oplaadbare hybridewagen beïnvloeden, zoals de weersomstandigheden, uw snelheid en uw rijstijl.

Snelheid

Snelheid is een van de voornaamste factoren die het rijbereik van uw oplaadbare hybridewagen beïnvloeden. Geef de voorkeur aan een constante en gematigde snelheid om een maximaal rijbereik te verzekeren.

Thermisch comfort en verwarming

Naargelang de weersomstandigheden buiten wordt de batterij van uw wagen minder of meer belast om de interieurtemperatuur te regelen. In de winter kan het energieverbruik 35 procent hoger uitvallen dan in de lente. Daarom raden we aan om het interieur van uw oplaadbare hybridewagen te preconditioneren wanneer hij nog aan het laden is.

Rijstijl en reliëf

Vooral het reliëf van de weg en uw rijstijl beïnvloeden het rijbereik van uw oplaadbare hybridewagen. Verkies de hybridemodus boven de drie andere modi, neem een ecologische rijstijl aan en gebruik het regeneratieve remsysteem om het batterijbereik te optimaliseren en tot 15 procent energie te besparen.

DS Only You

VERLENG UW ERVARING

ONLY YOU biedt u een waaier aan van unieke attenties aangepast aan uw noden. Geniet van deze diensten, in alle sereniteit, comfort en exclusiviteit om uw DS beleving nog vollediger te maken.

 

SERVICE OP MAAT

VERKOOPPUNT VINDEN

Mentions légales

¹ Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie indiquées sont conformes à la procédure d’essai WLTP sur la base de laquelle sont réceptionnés les véhicules neufs depuis le 1er septembre 2018. Cette procédure WLTP remplace le cycle européen de conduite (NEDC), qui était la procédure d'essai utilisée précédemment. Les conditions d'essai étant plus réalistes, la consommation de carburant et les émissions de CO₂ mesurées selon la procédure WLTP sont, dans de nombreux cas, plus élevées que celles mesurées selon la procédure NEDC. Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie peuvent varier en fonction des conditions réelles d’utilisation et de différents facteurs tels que : la fréquence de recharge, le style de conduite, la vitesse, les équipements spécifiques, les options, les types de pneumatiques, la température extérieure et le confort thermique à bord du véhicule. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour plus de renseignements. Plus d’informations ici