NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

DS 7 CROSSBACK PERFORMANCE Line: EEN TRANSVERSALE AFWERKING

Een dynamische en gespierde uitstraling

Deze nagelnieuwe uitvoering, die werd geperfectioneerd door de ontwerpers, de ingenieurs en de sportafdeling van DS, combineert de geest van Gran Turismo-modellen met verfijning en dynamisme.

Zijn koetswerk draagt met trots de kleuren van DS PERFORMANCE Line: Karmijnrood voor passie, wit voor puurheid en goud voor overwinning.

DS7 CROSSBACK PERFORMANCE Line citadine ville Paris | DS Automobiles
DS7 CROSSBACK PERFORMANCE Line ville | DS Automobiles

SPORTIEVE INSPIRATIE

In de PERFORMANCE Line-uitvoering verenigt de DS 7 CROSSBACK aan de buitenkant spierkracht en elegantie, dankzij talloze designelementen die hem een nog uniekere en sportievere uitstraling geven.

Met zijn gediamanteerde zwarte 19” lichtmetalen velgen en zijn glanzend zwarte textuurafwerking op de DS Wings en de sierlijst op de achterklep, trekt de DS 7 CROSSBACK Performance Line onmiddellijk de aandacht.

Provocerende blik
Gespierd profiel
Expressief gelijnde achterkant
DS7 CROSSBACK PERFORMANCE Line wings phare avant
DS7 CROSSBACK PERFORMANCE Line jantes alliage
DS7 CROSSBACK PERFORMANCE Line feu arrière

De DS Wings met glanzend zwarte textuurafwerking onder het DS PERFORMANCE Line-logo.

Gediamanteerde zwarte 19” lichtmetalen velgen ‘PERFORMANCE LINE’ (BEIJING) met karmijnrood wielcentrum en verchroomde deurlogo’s.

Achterlichten met ‘3D full led’-technologie, afgewerkt met een driedimensionaal motief in de vorm van schubben en een sierlijst in een glanzend zwarte textuurafwerking op de achterklep.

DS7 CROSSBACK PERFORMANCE Line intérieur alcantara

EEN UNIEK RAFFINEMENT

Beleef de weg anders aan het stuur van de DS 7 CROSSBACK PERFORMANCE Line. Zijn interieur in Alcantara® en het gebruik van edele materialen dompelen u onmiddellijk onder in een gedempte en sportieve sfeer.

- Lederen stuurwiel met sierstiksels in karmijn en goud
- Pakket Zitcomfort Afstandsbediening met inleg in de kleur karmijn.
- Performance Line-logo op het dashboard in geguillocheerd aluminium.
- PERFORMANCE Line-voetmatten voor en achter.

Uitzonderlijke motoren

DS7 CROSSBACK PERFORMANCE Line motorisations thermiques

Geniet van dynamische prestaties met een van de verbrandingsmotoren voor de DS 7 CROSSBACK. De oplaadbare hybrideversie E-TENSE is eveneens verkrijgbaar. De krachtige en efficiënte motoren voldoen aan de recentst geldende uitstootnormen (Euro 6) en onderscheiden zich door hun opmerkelijke koppel. Schakel nog vlotter en sneller met onze achttrapsautomaat van de jongste generatie.

Beschikbare motoren

Oplaadbare hybride
E-TENSE 4x4

Benzinemotoren
PureTech 130 Automatic

PureTech 180 Automatic

Dieselmotoren
BlueHDi 130 Automatic
BlueHDi 180 Automatic

ZOEK UW VERKOOPPUNT