NL / FR

Onze DS Stores zijn enkel op afspraak bereikbaar en ontvangen u met respect van de sanitaire maatregelen.

ONLINE AFSPRAAK

DS 7 CROSSBACK

Technische gegevens

Prijs Vanaf 35 490 € BTWI

Of Prijs Vanaf 599 €/maand

 

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE VOERTUIGEN

Ontdek de voertuigen die beschikbaar zijn in uw verkooppunt

OVERNAME DS

OVERNAME DS

We ramen de waarde van uw auto in een paar klikken, ongeacht het merk

Een paar minuten volstaan om uw voertuig te beschrijven en uw overnameraming te ontdekken.
U hoeft enkel nog een afspraak te maken met één van onze experts om de online aangemaakte offerte aan te passen. De overname van uw voertuig zal dan onmiddellijk kunnen uitgevoerd worden.

SUBLIEM COMFORT & RUIMTE

DS 7 Crossback - Achterzetel
  

De DS 7 CROSSBACK biedt zijn passagiers een unieke ruimte, met name achteraan waar de rugleuning van de achterbank elektrisch versteld kan worden in een hoek van 23° tot 32°. De zetels hebben een vulling met een schuimmateriaal met hoge dichtheid voor extra comfort en een lange levensduur. Vooraan kunnen ze voorzien worden van verwarming, ventilatie en een massagefunctie (5 via het centrale aanraakscherm instelbare programma's).

 

  
  

De DS 7 CROSSBACK heeft de grootste koffer in zijn segment (555 l), een optimale moduleerbaarheid dankzij een vlakke laadvloer, en een compleet laadhulpsysteem (Pack Easy Access*) met elektrisch bediende achterklep en een handenvrijfunctie, waarmee de achterklep geopend en gesloten kan worden door een voetbeweging te maken onder de achterbumper.* Omvat ook handenvrije toegang en starten

 

  
DS 7 Crossback - kofferinhoud
  

Onze ingenieurs en technici hebben in de DS 7 CROSSBACK het beste van hun knowhow gestopt om constante veiligheid en perfect sereen rijgedrag te garanderen. Veiligheid, zowel voor de inzittenden van de auto als de mensen buiten, is en blijft ons belangrijkste doel.

  

AFMETINGEN 

DS 7 Crossback - AFMETINGEN 

Afmetingen van de auto (in mm)

Lengte exterieur 4573
Totale breedte exterieur (met buitenspiegels) 1906/2098
Hoogte exterieur 1625
Wielbasis 2738
Overhang voor 925
Overhang achter 910
Elleboogbreedte in de voorste zitplaatsen 1476
Elleboogbreedte in de achterste zitplaatsen 1493
Lengte koffer 933 à 2045 (achterste zitbank neergeklapt)
Breedte koffer (tussen wielkasten) 1201
Bruikzame binnenhoogte "581 sous tablette (tot 910 onder dak)"

Laadvolume (in m3 VDA-norm)

Inhoud bagageruimte: Min / max 555L à 1750L (achterste zitbank neergeklapt)
Maximum aantal zitplaatsen 5

Wanneer u eigenaar wordt van een nieuwe DS, krijgt u automatisch toegang tot ons nieuwe dienstengamma Only You. Dit concept, geïnspireerd door u en gemaakt voor u, vormt de hoeksteen van de DS-ervaring en getuigt van onze toewijding aan u. Als DS-klant geniet u voortdurend, en nog lang na de aankoop van uw DS, van een gepersonaliseerd dienstengamma op maat van uw behoeften.

Meer weten

VIND UW VERKOOPPUNT

De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.

SERVICES OP MAAT