NL / FR

DS 7 CROSSBACK

Technische gegevens

Prijs Vanaf 31 490 € BTWI

Of Prijs Vanaf 469 €/maand

 
OVERNAME DS

OVERNAME DS

We ramen de waarde van uw auto in een paar klikken, ongeacht het merk

Een paar minuten volstaan om uw voertuig te beschrijven en uw overnameraming te ontdekken.
U hoeft enkel nog een afspraak te maken met één van onze experts om de online aangemaakte offerte aan te passen. De overname van uw voertuig zal dan onmiddellijk kunnen uitgevoerd worden.

SUBLIEM COMFORT & RUIMTE

DS 7 Crossback - Achterzetel

De DS 7 CROSSBACK biedt zijn passagiers een unieke ruimte, met name achteraan waar de rugleuning van de achterbank elektrisch versteld kan worden in een hoek van 23° tot 32°. De zetels hebben een vulling met een schuimmateriaal met hoge dichtheid voor extra comfort en een lange levensduur. Vooraan kunnen ze voorzien worden van verwarming, ventilatie en een massagefunctie (5 via het centrale aanraakscherm instelbare programma's).

De DS 7 CROSSBACK heeft de grootste koffer in zijn segment (555 l), een optimale moduleerbaarheid dankzij een vlakke laadvloer, en een compleet laadhulpsysteem (Pack Easy Access*) met elektrisch bediende achterklep en een handenvrijfunctie, waarmee de achterklep geopend en gesloten kan worden door een voetbeweging te maken onder de achterbumper.

* Omvat ook handenvrije toegang en starten

DS 7 Crossback - kofferinhoud

Onze ingenieurs en technici hebben in de DS 7 CROSSBACK het beste van hun knowhow gestopt om constante veiligheid en perfect sereen rijgedrag te garanderen. Veiligheid, zowel voor de inzittenden van de auto als de mensen buiten, is en blijft ons belangrijkste doel.

 

Het resultaat van dat engagement is de hoogste score van vijf sterren voor de DS 7 CROSSBACK bij de Euro NCAP-crashtest.

AFMETINGEN 

DS 7 Crossback - AFMETINGEN 

Afmetingen van de auto (in mm)

Lengte exterieur 4573
Totale breedte exterieur (met buitenspiegels) 1906/2098
Hoogte exterieur 1625
Wielbasis 2738
Overhang voor 925
Overhang achter 910
Elleboogbreedte in de voorste zitplaatsen 1476
Elleboogbreedte in de achterste zitplaatsen 1493
Lengte koffer 933 à 2045 (achterste zitbank neergeklapt)
Breedte koffer (tussen wielkasten) 1201
Bruikzame binnenhoogte "581 sous tablette (tot 910 onder dak)"

Laadvolume (in m3 VDA-norm)

Inhoud bagageruimte: Min / max 555L à 1750L (achterste zitbank neergeklapt)
Maximum aantal zitplaatsen 5

Wanneer u eigenaar wordt van een nieuwe DS, krijgt u automatisch toegang tot ons nieuwe dienstengamma Only You. Dit concept, geïnspireerd door u en gemaakt voor u, vormt de hoeksteen van de DS-ervaring en getuigt van onze toewijding aan u. Als DS-klant geniet u voortdurend, en nog lang na de aankoop van uw DS, van een gepersonaliseerd dienstengamma op maat van uw behoeften.

Meer weten

VIND UW VERKOOPPUNT

NEDC (New European Driving Cycle)

De verbruiks- en CO2 -waarden worden gemeten volgens de nieuwe WLTP-cyclus (EU-verordening 2017/948) en de waarden worden omgezet naar de NEDC-cyclus om de vergelijkbaarheid met andere voertuigen te verzekeren. Neem contact op met jouw verkooppunt voor meer informatie. De waarden houden geen rekening met de gebruiksomstandigheden, de rijstijl, de uitrusting of de opties en kunnen variëren naargelang de gebruikte banden. Voor meer informatie over brandstofverbruik en CO2 emissies kan je de desbetreffende gids raadplegen, die beschikbaar is op de website “Énergivore” en gegevens bevat over alle nieuwe personenwagens https://www.energivores.be/Intro_Car.aspx?lang=NL.

 

WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures)

Het aangegeven brandstofverbruik en de CO2 -uitstoot zijn in overeenstemming met de WLTP-goedkeuring (EU-verordening 2017/948). Vanaf 1 september 2018 worden nieuwe voertuigen ontvangen op basis van de Globally Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP), een nieuwe, meer realistische testprocedure voor het meten van het brandstofverbruik en CO2 -uitstoot. Deze WLTP-procedure vervangt volledig de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC), de eerder gebruikte testprocedure. Aangezien de testomstandigheden realistischer zijn, zijn het brandstofverbruik en de CO2 -emissies gemeten met de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan die gemeten met behulp van de NEDC-procedure. Het brandstofverbruik en de CO2 -uitstoot kunnen variëren, afhankelijk van specifieke uitrusting, opties en soorten banden. Zorg ervoor dat je dichter bij jouw verkooppunt komt voor meer informatie.

 

SERVICES OP MAAT