NL / FR

ONTDEK ONS GAMMA

DS Automobiles nodigt u uit om uitzonderlijke reizen te beleven dankzij onze brede waaier aan hoogwaardige en personaliseerbare modellen.

SUV’s & cross-overs

Met hun design dat kracht en elegantie ademt, dagen onze SUV’s de conventies uit. En door een hoogstaand comfort aan de beste technologieën te koppelen, weten de DS 3 CROSSBACK en DS 7 CROSSBACK al uw zintuigen te prikkelen.

Stadswagens

Geniet van een oase van rust in het hart van de stadsjungle dankzij de DS 3 of DS 3 CROSSBACK. Onze stadswagens bieden een onuitgegeven comfort, zelfs tijdens lange ritten. En om aan alle smaken en wensen te voldoen, bieden we tal van mogelijke kleurencombinaties.

Elektrische auto's

Elektrische auto’s zijn ontstaan uit ons engagement in de Formule E en zijn intussen verankerd in ons DNA en onze toekomstplannen. Elektrische wagens zullen uw reizen een heel nieuwe dimensie geven: een onmiddellijk beschikbaar koppel, efficiëntie, een totale stilte in het interieur... Maak nu kennis met de elektrische auto volgens DS.

Oplaadbare hybridewagens

Een CO2-uitstoot van 0 g/km in de zuiver elektrische modus en een laag verbruik over de gemengde cyclus: ontdek de voordelen van een oplaadbare hybridewagen. Onze oplaadbare hybridewagens tonen zich efficiënt en veelzijdig en maken elke rit tot een aangenaam moment.

Professionele klanten

DS Automobiles biedt een brede waaier aan personaliseerbare topwagens om in te spelen op alle professionele behoeften.

Van de keuze van het model tot het beheer van uw wagenpark: onze DS-experts antwoorden op een gerichte manier op de specifieke verwachtingen van uw onderneming.