NL / FR

ONTDEK ONS GAMMA

Sportieve stadswagens, gespierde berlines, verfijnde cabrio’s, gedurfde SUV’s en cross-overs: DS Automobiles trakteert u op uitzonderlijke reizen dankzij zijn brede waaier aan personaliseerbare prestigemodellen. Al onze modellen koppelen een avant-gardistisch design en opmerkelijk comfort aan technologische innovaties en dynamische motoren.

SUV’S & CROSS-OVERS

SUV DS voertuigen

STADSAUTO’S

DS3

Lef & robuustheid

Als visionaire pionier met een passie voor de nieuwste trends valt u ongetwijfeld voor onze SUV’s en cross-overs, die elegantie met spitstechnologie verenigen.

Geniet van een dynamische rijervaring aan het stuur van de DS4 CROSSBACK en DS7 CROSSBACK.

ONTDEK

Dynamisme & wendbaarheid

Gun uzelf een moment van rust in de stadsjungle dankzij de DS3 en DS3 Cabrio, onze stadswagens met vijf plaatsen, een dynamisch rijgedrag en een onnavolgbaar design. Ga voor een tweekleurige uitvoering en kies uw koetswerk- en dakkleur uit ons uitgebreide gamma.

ONTDEK

CABRIO'S

DS3 cabrio

Sensaties & plezier

In de DS3 Cabrio geniet u in een handomdraai van de warme zonnestralen. Zijn intelligente kap laat zich in nauwelijks 16 seconden openen, en dat bij snelheden tot 120 km/u.

Aan het stuurwiel van de DS3 Cabrio worden uw zintuigen geprikkeld als nooit tevoren.

Ontdek

DS PROFESSIONAL

DS5

Betrouwbaarheid & service

DS Automobiles biedt een brede waaier aan personaliseerbare topwagens om in te spelen op alle professionele behoeften.

Van de keuze van het model tot het beheer van uw wagenpark: onze DS-experts antwoorden op een gerichte manier op de specifieke verwachtingen van uw onderneming.

Ontdek