NL / FR

Nieuwe DS 7

De reis naar verfijning

Prijs Vanaf 43300 € BTWI

Of Prijs Vanaf 588 €/maand Excl.BTW

[cle1: 104802JPG Lang:NL]
 

VERMOGEN

130 tot 360 pk met vierwielaandrijving

Oplaadbare hybridemotor beschikbaar

AFMETINGEN

Lengte: 4,59 meter

Breedte: 1,90 meter

Hoogte: 1,63 meter

VERBRUIK / EMISSIES (GEMENGDE WLTP-CYCLUS)

Van 1,2L/100 km

Van 28g CO/km

Fascinerend Een nieuw, charismatisch design

Ontdek de Nieuwe DS 7, een geraffineerde SUV die verleidt met zijn elegante en dynamische lijnen.

Ontdek de Nieuwe DS 7

Wij begeleiden u bij de keuze van de Nieuwe DS 7 die bij u past.

Elegant en dynamisch Een krachtige stijl

Deze hedendaagse SUV verenigt technologische uitmuntendheid en uitzonderlijk comfort om u het rijplezier te laten herontdekken. Geavanceerde technologieën en aandacht voor detail maken van dit nieuwe model een ode aan de reiskunst en de Franse knowhow van DS Automobiles.

Beschikbare motoren voor de Nieuwe DS 7

BENZINE

PureTech 225 Automatic

PureTech 215 Automatic

PureTech 180 Automatic

OPLAADBARE HYBRIDE

E-TENSE 4x4 360

E-TENSE 4x4 300

E-TENSE 225

DIESEL

BlueHDI 130 pk Automatic

Design buitenzijde

De Nieuwe DS 7, die een dynamisch silhouet, diepgaande trekken en een hertekende voorkant combineert, vindt zichzelf opnieuw uit met intensiteit en glans. Achteraan sluiten de nieuwe lichten met schildpadmotief perfect aan op zijn lijnen en vullen ze de nieuwe lichtsignatuur vooraan op harmonieuze wijze, wat hem een krachtige en opvallende uitstraling geeft.

Een boeiende nieuwe blik

De lichtsignatuur van de Nieuwe DS 7, die nog wordt versterkt door de DS PIXEL LED VISION 3.0 en de DS LIGHT VEIL, geeft hem een indringende en onvergetelijke blik. Onze hoogtechnologische nieuwe koplampen en het nieuwe radiatorrooster versterken de elegantie vooraan.

#

Zuivere en dynamische lijnen

Met zijn geraffineerde trekken en scherpe lijnen biedt de Nieuwe DS 7 unieke proporties die kracht, zuiverheid en elegantie combineren. 

#

Nieuwe lichten met schildpadmotief

De ‘full led’-achterlichten met schildpadmotief accentueren de nieuwe lichtsignatuur van de Nieuwe DS 7, die hem zo bijzonder en herkenbaar maakt.

#

Design binnenzijde Geraffineerde knowhow ten dienste van uw comfort

Geniet van een uitzonderlijke binnenruimte en een interieur op maat. De verfijning van onze materialen, de aandacht voor detail en de technologische cabine dragen bij tot uw welzijn en eersteklas comfort tijdens al uw ritten. 

360°
OPERA Interieur Basalt Zwart
Perle Grijs interieur
Basalte Zwart lederen interieur
Swart Alcantara® Interieur
Bronze Stoffen Interieur

Interieur in gedrapeerd Nappaleder

Het interieur van de Nieuwe DS 7 is elegant tot in de kleinste details en onderscheidt zich door geraffineerde afwerkingen en hoogwaardige materialen zoals Nappaleder in Perle Grijs of Basalte Zwart. Laat u verleiden door de rijkelijke wereld en het gevoel van edele materialen, ontworpen in de pure ambachtelijke traditie van Franse knowhow.

Horlogebandmotief

Onze lederbewerkers staan garant voor het sublieme interieur van de Nieuwe DS 7 met Nappaleder, een kostbaar volnerfleder. Het exclusieve horlogebandmotief benadrukt met stijl de sterke band tussen DS Automobiles en het Franse ambacht.

Sierstiksels ‘Point Perle’

De Point Perle, het resultaat van de verbeelding van onze lederbewerkers, is een uiterst verfijnd detail dat de naden van ons leder een parelvormig motief geeft. Deze elegante en delicate knipoog naar de haute couture is een uniek kenmerk van DS Automobiles.

Horloge B.R.M. R180

Het B.R.M R180-horloge, dat werd ontwikkeld in samenwerking met B.R.M Chronographes, komt tevoorschijn uit zijn juwelenkistje op het dashboard bij het starten van de wagen. Met zijn wijzers die automatisch het juiste uur aangeven, combineert hij technologie met elegant design. 

Stuurwiel in volnerfleder

Verhoog uw rijcomfort en voel de zachtheid van het leder op het stuur van de Nieuwe DS 7. Dit elegante volnerfleder, dat ambachtelijk werd bewerkt, wordt nog geaccentueerd door de inzetstukken in gesatineerd chroom, die het interieur een prestigieuze uitstraling geven. 

Guillocheafwerking ‘Clous de Paris’

Om de bedieningselementen van de Nieuwe DS 7 te versieren, hebben onze ambachtslieden zich laten inspireren door de haute horlogerie met de ‘Clous de Paris’-guilloches. Deze afwerking is zowel artistiek als technisch en bestaat uit kleine studs met piramidevormige koppen die elkaar sierlijk kruisen en doorkruisen.

Geconnecteerd reizen Een hoogtechnologische digitale ervaring

#

Geconnecteerde cabine

Voor de Nieuwe DS 7 hebben we een meeslepende en resoluut technologische cabine ontwikkeld. Met zijn digitale instrumentenbord van 12” en zijn grote centrale HD-aanraakscherm van 12” geniet u een goede leesbaarheid voor uw comfort en krijgt u met slechts enkele handelingen toegang tot alle essentiële informatie.

#

Het DS IRIS SYSTEM is ons nieuwe, intuïtieve, ergonomische en volledig personaliseerbare ecosysteem voor informatie. Het omvat een persoonlijke assistent met aanraakscherm en spraakherkenning. Het DS IRIS SYSTEM voert uit wat u wilt, zoals u het wilt.

Aan boord van de Nieuwe DS 7 beleeft u een ongekende luisterervaring met het hifisysteem FOCAL Electra®. Het audiosysteem omvat 14 luidsprekers, waaronder een subwoofer en een versterker met een totaal vermogen van 515 watt, om u onder te dompelen in een uitzonderlijke klankervaring.

#

E-TENSE Dynamische sereniteit met E-TENSE

Met zijn oplaadbare hybridemotoren tot 360 pk en vierwielaandrijving koppelt de Nieuwe DS 7 comfort aan efficiëntie en verzekert hij u een vloeiend en aangenaam rijgedrag voor ritten van topklasse.

#

ELEKTRISCH RIJBEREIK

Tot 65 Km (gecombineerde gemengde cyclus - AER combined)

Tot 81 Km (stadscyclus - EAER city)

OPLADEN

About 2h to charge to 100%

(on 32 A 7.4 kW charging station)

MOTORVERMOGEN

Thermal engine + electric engine(s)

165 kW / 225 hp

221 kW / 300 hp

264 kW / 360 hp

E-TENSE 4x4 360-motor Krachtige hybride

Deskundige knowhow

Gesterkt door ons engagement en onze twee titels van tweevoudig kampioen in de Formule E hebben de DS PERFORMANCE-ingenieurs technologieën uit de autosport geïntegreerd in de E-TENSE-motor van de Nieuwe DS 7, zoals energierecuperatie tijdens het remmen.

 Met de E-TENSE 4x4 360-motor beschikt de Nieuwe DS 7 over een specifieke aandrijflijn, ophanging en achtertrein, die met de hand worden afgesteld in onze Parijse werkplaatsen dankzij de expertise van de DS-ingenieurs.

#
#

De kracht van vierwielaandrijving

Wanneer de SPORT-modus is ingeschakeld, geeft de gecombineerde kracht van de twee elektromotoren en de benzinemotor de DS 7 een ongelofelijke output tot 360 pk en 520 Nm, zonder daarbij aan zijn soepelheid te raken.

https://media.dspp.awsmpsa.com/image/95/6/.101956.jpg

New DS 7 E-TENSE 4x4 360
La Première
launch edition

  • Oplaadbare hybridemotor van 360 pk met vierwielaandrijving
  • Zetels in Nappaleder met horlogebandmotief
  • Specifieke zwarte sierlijsten
  • 21" aluminium velgen BROOKLYN
  • Panoramisch open dak

De E-TENSE-technologie

Rijd in alle vrijheid

Regeneratief remsysteem

E-SAVE-functie

Rijmodi

Recupereer elektrische energie door te remmenMeer weten
#
Programmeer het gebruik van de elektrische modus.Meer weten
#
Kies uw rijmodus.Meer weten
#

De voordelen van de oplaadbare hybrideversie E-TENSE

Emissies en verbruik

Onze E-TENSE-modellen zijn verkrijgbaar in drie motorversies (225 pk en met vierwielaandrijving met 300 & 360 pk) en hebben een CO2-uitstoot tot 49 g/km (onder voorbehoud van homologatie).

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Dit intelligente ophangingsysteem scant oneffenheden in de weg in real time. Dat systeem maakt de ophanging voortdurend harder of zachter om een optimaal comfort te verzekeren.

Twee versies met vierwielaandrijving

Met zijn twee motorversies E-TENSE 4x4 300 en E-TENSE 4x4 360, gekoppeld aan zijn 8-trapsautomaat, biedt de Nieuwe DS 7 uitzonderlijke rijprestaties.

Wettelijke vermeldingen

1 De vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik kunnen variëren afhankelijk van de reële gebruiksomstandigheden en factoren als oplaadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandentype, buitentemperatuur en temperatuurcomfort in het voertuig. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen.