NL / FR

E-TENSE  

Ons gamma elektrische voertuigen en oplaadbare hybrides en onze diensten

Al onze DS-modellen zijn verkrijgbaar met een klassieke verbrandingsmotor (benzine of diesel) of een geëlektrificeerde E-TENSE-motor (100% elektrisch voor de DS 3 CROSSBACK E-TENSE, oplaadbare hybride voor de DS 7 CROSSBACK E-TENSE en DS 9 E-TENSE). Combineer kracht met soepelheid dankzij onze E-TENSE-modellen, terwijl het plaatsaanbod hetzelfde blijft als in de benzine- en dieselversies.

Kies nu voor een elektrische wagen

Een voordelige gebruikskost

DS 3 CROSSBACK PureTech 130 Automaat So Chic

Verbrandingsmotor

DS 3 CROSSBACK E-TENSE So Chic

Elektromotor

Financiering: 406 € / maand¹

Zonder voorschot

Financiering: 414 € / maand¹

Onderhoud: 38 € / mois²

Kostprijs van de inschrijving: 6 € / maand

Onderhoud: 22 € / mois²

Kostprijs van de inschrijving: 0 € / maand

Verbruik: 80 € / maand³

Verbruik: 22 € / maand³

Totaal: 530 € / maand Totaal: 458 € / maand

 

Geniet van talloze voordelen door elektrisch te rijden: u hebt steeds toegang tot stadscentra, kunt vaak gratis parkeren, enz.

Diensten uitgewerkt voor professionals

Versneld laden op de werkplaats

Geniet ten volle van uw wagen

Er bestaan verschillende mogelijkheden om uw E-TENSE op te laden, elk met hun eigen laadtijd. Wij geven de voorkeur aan de DS Wall Box, met zijn talrijke troeven, zoals zijn laadsnelheid en zijn veiligheid. Met onze DS Wall Box kunt u uw DS optimaal en veilig opladen. Onze partner ZeBorne biedt u een volledige diagnose aan om na te gaan welke DS Wall Box het best is aangepast aan uw elektrische installatie en uw gebruik. 

Free2Move Services

Uw ideale reisgenoot

Krijg toegang tot het grootste Europese netwerk van laadpalen en maak al uw verplaatsingen met een elektrische wagen of oplaadbare hybride gemakkelijker dankzij de app Free2Move Services. 

Met de functie Charge My Car in de app kunt u een openbaar laadpunt identificeren dat beschikbaar is en compatibel is met uw wagen. Route plannen en eenvoudig betalen, het kan in heel Europa.

DS Mobility Pass

Mobiliteit houdt nooit op

De DS Mobility Pass werd ontwikkeld voor zakelijke gebruikers en richt zich tot bestuurders van een DS 3 CROSSBACK E-TENSE die lange afstanden willen afleggen zonder zich zorgen te maken over het opladen. De DS Mobility Pass biedt voorkeurstarieven bij de huur van een DS met verbrandingsmotor of oplaadbare hybridemotor in het Free2Move Rent-netwerk.

Geniet van een installatie op maat

Met een oplossing op maat van zakelijke gebruikers helpt DS Automobiles u bij de installatie van uw laadpaal. Profiteer van de expertise van onze partner ZEborne om u de beste service en een begeleiding op maat van uw laadoplossing te bieden.

Innovatieve technologieën

VOORVERWARMING EN -KOELING

De klimaatregeling van het interieur werd zodanig afgesteld dat u de voorverwarming of -koeling rechtstreeks in uw wagen kunt programmeren. Deze functie, die werd ontworpen voor uw comfort, is steeds beschikbaar, ongeacht of uw wagen is aangesloten op een lader, en dat via het aanraakscherm of vanop afstand via uw MyDS-app. 

RIJMODI

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Sport: voorrang aan prestaties en sensaties, maximumvermogen en -koppel (0 tot 50 km/u in 3,5 sec., 0 tot 100 km/u in 9 sec.). 

Normaal: afstelling op maat van dagelijks gebruik en maximaal comfort

Eco: optimalisering van het rijbereik

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 

- Emissievrij: ideaal voor verplaatsingen in de stad 

- Hybride: laat u op bepaalde momenten elektrisch en op andere momenten op benzine rijden

 

- Sport: de verbrandingsmotor levert zijn volledige vermogen

 

- 4WD (enkel op de versie E-TENSE 4x4 300): verbetert de grip op moeilijke wegen en terreinen

- Comfort: activeert de actieve ophanging van de DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, een technologie die als optie beschikbaar is om de gegevens van de weg in real time te analyseren

Regeneratief remsysteem

Het regeneratieve remsysteem maakt het mogelijk om kinetische energie tijdens het vertragen om te zetten in elektriciteit en zo uw wagen op te laden. Dankzij deze innovatie kunt u het rijbereik van uw elektrische auto of oplaadbare hybridewagen met 20% uitbreiden in de stad.

Zoek uw verkooppunt

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een proefrit, een offerte of een gesprek met een van onze gespecialiseerde adviseurs voor professionals.

U kunt het formulier invullen via onderstaande link.