NL / FR

Covid-19 : ONZE DS STORES ZIJN NU OPEN !

Onze eerste prioriteit is de bescherming van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers door uitzonderlijke maatregelen in te voeren in onze werkplaatsen.

MEER WETEN

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: raffinement in zuiver elektrische modus

Met de DS 3 CROSSBACK E-TENSE treedt de elektrische wagen een nieuw tijdperk binnen. 320 kilometer rijbereik over de WLTP-cyclus1 en een uniek design: de innovatie volgens DS verwacht u.

Onze elektrische auto met een voorbeeldig rijbereik

De batterij van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE garandeert u een groter rijbereik. Dankzij de energierecuperatie tijdens het remmen kunt u tot 380 kilometer afleggen in de stad1. Zo toont de wagen zich krachtig en betrouwbaar en maakt hij van elke rit een uitzonderlijk moment.

Kom alles te weten over het rijbereik van uw elektrische auto

Er gaat een nieuwe wereld voor u open

Tal van factoren kunnen het rijbereik van uw elektrische auto beïnvloeden, waaronder de weersomstandigheden en uw rijstijl. Ontdek de elementen die de efficiëntie van de batterij in elektrische auto’s beïnvloeden.

Snelheid

Snelheid heeft de grootste invloed op het rijbereik van uw elektrische wagen. Bij een constante snelheid van 130 km/u wordt het rijbereik van een 100% elektrische wagen gehalveerd ten opzichte van het volgens WLTP gehomologeerde rijbereik.

Rijstijlen en wegdek

De rijstijl en het wegdek spelen een rol bij het rijbereik van uw elektrische wagen. Als aanvulling op de Eco-modus, één van de drie mogelijke rijmodi, raden wij u aan om aandacht te besteden aan een ecologische rijstijl. De toepassing van regeneratief remmen en een soepele rijstijl besparen tot 20% rijbereik.

Temperaturen

Het verschil in rijbereik tussen lente en winter kan oplopen tot 35%.

Schakel vanaf de MyDS-app de voorverwarming en -koeling van uw interieur in wanneer deze is aangesloten zodat u uw rijbereik kan vergroten en de impact van de verwarming of airconditioning kan beperken.

SIMULEER DE AUTONOMIE VAN UW ELEKTRISCHE WAGEN

Pas de volgende parameters aan om uw werkelijke autonomie te ontdekken.

De aangegeven waarden van autonomie zijn indicatieve schattingswaarden.
Deze kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden.

Laad uw batterijen op

Onze technologieën ten dienste van uw rijbereik

Voorverwarming vanop afstand

Rijmodi

Regeneratief remsysteem

Als welzijn en rijbereik hand in hand gaanMeer weten
Kies de rijmodus die bij u pastMeer weten
Uw wagen wordt opgeladen tijdens het rijdenMeer weten

Het is altijd het goede moment om op te laden.

Er bestaan verscheidene manieren om de batterij van uw elektrische auto op te laden. Naargelang de gekozen laadmodus zal de laadtijd langer of korter zijn.

Zo kunt u hem dagelijks opladen op de plaatsen waar u uw wagen parkeert, thuis of op het werk bijvoorbeeld. Tijdens langere ritten kunt u stoppen aan een snellaadstation om uw wagen op te laden terwijl u een kleine pauze neemt. Zo recupereert u 80 procent rijbereik in 30 minuten tijd.

Profiteer van een installatie op maat

Als eigenaar van een E-Tense elektrische wagen profiteert u automatisch van de expertise van onze partner, ZeBorne,
voor de beste dienstverlening en begeleiding op maat voor uw laadoplossing.

Laadmogelijkheden

Oplossingen en diensten op uw maat.

Sneller opladen bij u thuis

Openbaar laden

Laadkabels

Herlaad makkelijk thuisMeer weten
Bereid uw laadbeurten voor alvorens u vertrektMeer weten
Twee kabels om overal waar u bent op te ladenMeer weten

LAAD UW
DS 3 CROSSBACK E-TENSE WAAR U BENT

Klik op de onderstaande link om onze kaart met compatibele laadpalen te bekijken.

Bestuur uw wagen met uw vingertoppen

Beheer uw elektrische wagen vanaf uw smartphone met de MyDS-app.

Informatie over het rijbereik

Met de smartphone-app MyDS controleert u in real time de laadstatus of het geschatte resterende rijbereik. Wanneer uw wagen is aangesloten op een lader, worden ook de laadsnelheid en verwachte laadtijd vermeld.

Laden vanop afstand

Met het laadbeheer vanop afstand gebruikt u de MyDS-app om een laadbeurt te starten of te programmeren. Dankzij deze functie kunt u uw wagen opladen op de momenten waarop elektriciteit het goedkoopst is.

Verwarming en airconditioning vanop afstand

De preconditionering van het interieur werd zodanig afgesteld dat u de voorverwarming of -koeling rechtstreeks in uw wagen kunt programmeren. Deze functie, die werd uitgedacht voor uw comfort, helpt u ook het rijbereik van de batterij te behouden wanneer de auto aan de stekker hangt.

Beleef onweerstaanbare reizen met uw elektrische auto

Ontdek de vele voordelen van een elektrische wagen

Een schonere en performantere auto

De DS 3 CROSSBACK E-TENSE werd van bij het begin ontwikkeld als een elektrische auto: hij verenigt stijl en rijcomfort met een onuitgegeven rijplezier. Een onmiddellijk beschikbaar koppel, een voorbeeldige efficiëntie: bereid u voor om te proeven van een nieuwe ervaring. 

Bouw een bevoorrechte relatie uit met de stad

Om de vervuiling tegen te gaan, voeren steeds meer steden (Brussel,Antwerpen..) emissiebeperkingen in. De DS 3 CROSSBACK E-TENSE is uitgerust met een cyaankleurige led bovenaan de voorruit om aan te geven dat het om een elektrische wagen gaat. Zo krijgt u toegang tot bepaalde wegen en parkeerplaatsen.

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.