NL / FR
DS 3 CROSSBACK in een tuin

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: raffinement in zuiver elektrische modus

Met de DS 3 CROSSBACK E-TENSE treedt de elektrische wagen een nieuw tijdperk binnen. 320 kilometer rijbereik over de WLTP-cyclus1 en een uniek design: de innovatie volgens DS verwacht u.

E-TENSE THE ELECTRIC CAR WITHOUT COMPROMISE

Zonder te raken aan het plaatsaanbod van de DS 3 CROSSBACK biedt de zuiver elektrische versie u nog meer rijplezier en comfort. Dankzij zijn E-TENSE-motor, die technologieën omvat die verantwoordelijk zijn voor de overwinningen van DS Automobiles in de Formule E in 2019 en 2020, geniet u een rijbereik van 340 km (WLTP-cyclus). Een concentraat van prestaties en elegantie. 

DS 3 CROSSBACK E-TENSE aan het opladen

RIJBEREIK Kom alles te weten over het rijbereik van uw elektrische auto

Er gaat een nieuwe wereld voor u open

Tal van factoren kunnen het rijbereik van uw elektrische auto beïnvloeden, waaronder de weersomstandigheden en uw rijstijl. Ontdek de elementen die de efficiëntie van de batterij in elektrische auto’s beïnvloeden.

Snelheid

Snelheid heeft de grootste invloed op het rijbereik van uw elektrische wagen. Bij een constante snelheid van 130 km/u wordt het rijbereik van een 100% elektrische wagen gehalveerd ten opzichte van het volgens WLTP gehomologeerde rijbereik.

Rijstijlen en wegdek

De rijstijl en het wegdek spelen een rol bij het rijbereik van uw elektrische wagen. Als aanvulling op de Eco-modus, één van de drie mogelijke rijmodi, raden wij u aan om aandacht te besteden aan een ecologische rijstijl. De toepassing van regeneratief remmen en een soepele rijstijl besparen tot 20% rijbereik.

Temperaturen

Het verschil in rijbereik tussen lente en winter kan oplopen tot 35%.

Schakel vanaf de MyDS-app de voorverwarming en -koeling van uw interieur in wanneer deze is aangesloten zodat u uw rijbereik kan vergroten en de impact van de verwarming of airconditioning kan beperken.

Simuleer het rijbereik van uw DS 3 CROSS-BACK E-TENSE

Pas de volgende parameters aan om uw werkelijke autonomie te ontdekken.

De aangegeven waarden van autonomie zijn indicatieve schattingswaarden.
Deze kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden.

Laad uw batterijen op

Onze technologieën ten dienste van uw rijbereik

Voorverwarming vanop afstand

Rijmodi

Regeneratief remsysteem

Als welzijn en rijbereik hand in hand gaanMeer weten
Voorverwarming vanop afstand
Kies de rijmodus die bij u pastMeer weten
Rijmodi
Uw wagen wordt opgeladen tijdens het rijdenMeer weten
Regeneratief remsysteem

OPLADEN Het is altijd het goede moment om op te laden.

Er bestaan verscheidene manieren om de batterij van uw elektrische auto op te laden. Naargelang de gekozen laadmodus zal de laadtijd langer of korter zijn.

Zo kunt u hem dagelijks opladen op de plaatsen waar u uw wagen parkeert, thuis of op het werk bijvoorbeeld. Tijdens langere ritten kunt u stoppen aan een snellaadstation om uw wagen op te laden terwijl u een kleine pauze neemt. Zo recupereert u 80 procent rijbereik in 30 minuten tijd.

Oplaadtijd Calculate your charging time according to your level of autonomy

Laadmogelijkheden

Oplossingen en diensten op uw maat.

Sneller opladen bij u thuis

Openbaar laden

Laadkabels

Herlaad makkelijk thuisMeer weten
DS 3 van achteren gezien voor een huis
Bereid uw laadbeurten voor alvorens u vertrektMeer weten
DS 3 crossback gezien door een grote houten deur
Twee kabels om overal waar u bent op te ladenMeer weten
Elektrisch voertuig aan het opladen van achteren gezien

Charge My Car by Free2Move-aanbod: 1 jaar gratis abonnement

Rijd in alle sereniteit: geniet een jaar lang Charge My Car bij aankoop van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Krijg toegang tot het grootste Europese netwerk van laadpalen: laad uw wagen op aan meer dan 220.000 laadpunten in heel Europa.

Laad uw wagen eenvoudig op, zowel onderweg als thuis

Plan voor uw vertrek in alle eenvoud uw route en wij tonen u de laadpalen op uw weg. Aan een snellader van 100 kW kunt u tot 9 kilometer per minuut laden.

LAAD UW
DS 3 CROSSBACK E-TENSE WAAR U BENT

Klik op de onderstaande link om onze kaart met compatibele laadpalen te bekijken.

Profiteer van een installatie op maat

Als eigenaar van een elektrische E-TENSE-wagen profiteert u van de expertise van onze partner ZEborne om u de beste service te bieden voor uw laadoplossing. Vul een online vragenlijst in voor begeleiding op maat.

CONTROLE Bestuur uw wagen met uw vingertoppen

Beheer uw elektrische wagen vanaf uw smartphone met de MyDS-app.

Informatie over het rijbereik

Met de smartphone-app MyDS controleert u in real time de laadstatus of het geschatte resterende rijbereik. Wanneer uw wagen is aangesloten op een lader, worden ook de laadsnelheid en verwachte laadtijd vermeld.

Laden vanop afstand

Met het laadbeheer vanop afstand gebruikt u de MyDS-app om een laadbeurt te starten of te programmeren. Dankzij deze functie kunt u uw wagen opladen op de momenten waarop elektriciteit het goedkoopst is.

Verwarming en airconditioning vanop afstand

De preconditionering van het interieur werd zodanig afgesteld dat u de voorverwarming of -koeling rechtstreeks in uw wagen kunt programmeren. Deze functie, die werd uitgedacht voor uw comfort, helpt u ook het rijbereik van de batterij te behouden wanneer de auto aan de stekker hangt.

Beleef onweerstaanbare reizen met uw elektrische auto

Ontdek de vele voordelen van een elektrische wagen

Witte DS 3 crossback in profiel in de stad
Witte DS 3 crossback in profiel in de stad

Een schonere en performantere auto

De DS 3 CROSSBACK E-TENSE werd van bij het begin ontwikkeld als een elektrische auto: hij verenigt stijl en rijcomfort met een onuitgegeven rijplezier. Een onmiddellijk beschikbaar koppel, een voorbeeldige efficiëntie: bereid u voor om te proeven van een nieuwe ervaring. 

Bouw een bevoorrechte relatie uit met de stad

Om de vervuiling tegen te gaan, voeren steeds meer steden (Brussel,Antwerpen..) emissiebeperkingen in. De DS 3 CROSSBACK E-TENSE is uitgerust met een cyaankleurige led bovenaan de voorruit om aan te geven dat het om een elektrische wagen gaat. Zo krijgt u toegang tot bepaalde wegen en parkeerplaatsen.

Vereenvoudig uw onderhoud
Autosleutel op satijnen achtergrond

Vereenvoudig uw onderhoud

Dankzij hun eenvoudigere motor vergen elektrische voertuigen weinig onderhoud. Bovendien is elektriciteit een van de meest efficiënte energiebronnen, waardoor heel wat onderdelen langer meegaan. Zo verslijten de remmen minder snel dankzij de energierecuperatie tijdens het vertragen.

Onze verbintenissen voor onze geëlektrificeerde voertuigen

1 – ACHT JAAR OF 160.000 KM GARANTIE OP DE AANDRIJFBATTERIJ

2 - DS ASSISTANCE

24/24 en 7/7 rijden in alle sereniteit.

3 - E-EXPERT CENTER

Onze experts verzorgen uw wagen en beantwoorden al uw vragen.

4 - CONTRACT VOOR E-DIENSTEN (AANBEVOLEN)

Alle onderhoudswerken, -onderdelen en -diensten zijn inbegrepen.

5 - GECERTIFICEERDE LAADOPLOSSING (AANBEVOLEN)

Een compleet Wall Box-gamma geïnstalleerd door professionals.

6 - MOBILITEITSOPLOSSING

Altijd aangeboden.

7 - VOORTDURENDE SOFTWARE-UPDATES

Om altijd te genieten van de beste rijervaring.

8 – BATTERIJ OPGELADEN TOT 80 PROCENT

Bij elke interventie.

9 - OFFERTE EN AFSPRAAK VIA HET INTERNET

Uw afspraak reserveren en uw naverkoopdiensten berekenen.

10 – EN UW WAGEN WORDT GEREINIGD BIJ ELK BEZOEK

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw concessiehouder.

Wettelijke vermeldingen ¹ Elektrisch: de vermelde waarden voor rijbereik en elektriciteitsverbruik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Ze kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als snelheid, temperatuurcomfort in het voertuig, rijstijl en buitentemperatuur. De laadtijd is onder andere afhankelijk van het vermogen van de lader in het voertuig, de laadkabel en het type en vermogen van het gebruikte laadstation. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier. Hybride: de vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik kunnen variëren afhankelijk van de reële gebruiksomstandigheden en factoren als oplaadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandentype, buitentemperatuur en temperatuurcomfort in het voertuig. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.