Ga naar inhoud
HUUR EEN DS-WAGEN MET FREE2MOVE RENT
Voor een dag, een weekend of enkele weken.
Met de kortetermijnverhuur van Free2Move Rent kunt u een nieuwe wagen naar keuze huren voor een periode van 1 tot 28 dagen.
DE VOORDELEN VAN AUTOVERHUUR MET FREE2MOVE RENT
In alle eenvoud
  • EEN DS-VOERTUIG: geniet van onze nieuwste DS-voertuigen met verhuur van Free2Move Rent. Ons aanbod garandeert de beschikbaarheid van de auto die u heeft gereserveerd.
  • 3 BESTUURDERS INBEGREPEN: Ons aanbod omvat een verzekering voor 3 kantoorchauffeurs, waardoor u ongeëvenaarde flexibiliteit krijgt.
  • VOERTUIGEN ONDER EEN JAAR: Al onze voertuigen zijn recent en worden geleverd met hoogwaardige uitrusting en opties om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke rijervaring heeft.
  • 100% DIGITALE ROUTE: Huur uw voertuig via de Free2Move Rent-applicatie of rechtstreeks op onze website.
DS MOBILITY PASS
Onbelemmerde mobiliteit
Als eigenaar van DS 3 CROSSBACK E-TENSE profiteert u van speciale tarieven voor de huur van een DS met verbrandingsmotor of oplaadbare hybride in het Free2Move-netwerk met de DS Mobility Pass.
Mobiliteit op elk moment
Huur het oplaadbare DS-voertuig met verbrandingsmotor of hybride van uw keuze en vereenvoudig uw occasionele lange verplaatsingen. 
Voorkeursvoorwaarden
Dankzij de DS Mobility Pass geniet u van gunstvoorwaarden op de huurprijs van uw DS-wagen met verbrandingsmotor of oplaadbare hybride. 
Eenvoudig in gebruik
Huur uw wagen rechtstreeks en eenvoudig met uw MyDS-app via Free2Move Rent. 
HOE KUNT U HIERVAN GENIETEN?

Download de MyDS-app en huur uw oplaadbare of thermische hybridewagen via de Mobility Pass-knop. Daarna hoeft u zich enkel te laten leiden en in te schrijven op Free2Move Rent.

 

U kunt zich ook rechtstreeks tot de DS-concessiehouder van uw keuze richten om uw wagen te reserveren, afhankelijk van de beschikbaarheid.