Ga naar inhoud
Onze DS-diensten

Onze DS-diensten

Een aanbod van diensten op maat van uw behoeften

Onze DS-diensten

DS Service begeleidt u in elke levensfase van uw wagen

Financiering

Een compleet financieringsgamma om uw toekomstige DS te kopen. We hebben verschillende financieringsmiddelen ontwikkeld om aan uw eisen te voldoen. Ontdek al onze oplossingen en diensten op maat van uw behoeften.

Verzekering

Als aanvulling op het gamma exclusieve diensten van het DS Automobiles-netwerk verzekert Stellantis Insurance u volmaakte gemoedsrust.

Of uw wagen nu nieuw of tweedehands is, voor PARTICULIER of PROFESSIONEEL gebruik, Stellantis Insurance biedt formules op maat van uw behoeften.

 

UITGEBREIDE GARANTIE EN DS SERVICE PLANNEN

Neem een abonnement voor meer gemoedsrust. Een pakket uitgebreide garantie- en serviceplannen die passen bij uw manier van werken.

Oplaadoplossingen

Eenvoudig, transparant, intelligent: dankzij de laadoplossingen van Free2move eSolutions is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw voertuig thuis of onderweg op te laden.

Connected Services

Maak gebruik van het gemak van connected services in uw auto, d.w.z. mobiele datadiensten die niet alleen nuttig zijn, maar ook meer veiligheid en plezier bieden.

DS accessoires

DS Automobiles biedt u een uitgebreid assortiment accessoires op maat voor uw comfort, uw veiligheid en om uw opbergmogelijkheden tijdens uw reizen te optimaliseren (wintersport, weekend aan zee).

Kies hieronder uw wagen om de selectie compatibele accessoires te ontdekken.

Mijn DS onderhouden

Moeiteloos onderhoud van topklasse: in onze werkplaatsen beleeft u uitmuntendheid dankzij de nabijheid en expertise van onze adviseurs en erkende technici die speciaal zijn opgeleid en geaccrediteerd om voor u en uw DS te zorgen.

Mobiliteitsoplossingen

Kom tegemoet aan uw mobiliteitsbehoeften met onze innovatieve aanbiedingen en een ruim aanbod van beschikbare wagen's. Vind uw mobiliteitsoplossing voor een minuut of een jaar.