NL / FR

DS 7 CROSSBACK

Audacity drives to Excellence

Raadpleeg 3 Beoordelingen

Prijs Vanaf 39400 € BTWI

Of Prijs Vanaf 543 €/maand Excl.BTW

 

VERMOGEN

Van 130 tot 300 pK

Elektrische motor beschikbaar

AFMETINGEN DS 7 CROSSBACK

Lengte : 4,57 meter

Breedte : 1,91 meter

Hoogte : 1,63 meter

VERBRUIK / UITSTOOT (WLTP¹)

Vanaf 1,3 L / 100 km

Vanaf 30 g CO₂ / km

 

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE VOERTUIGEN

Ontdek de voertuigen die beschikbaar zijn in uw verkooppunt.

CHARISMATISCH Exterior Design


De SUV DS 7 CROSSBACK zet zijn edele afkomst in de verf met een voorsteven voorzien van de onmiskenbare en typerende DS WINGS. In profiel wordt zijn dynamische karakter bevestigd door zijn gebeitelde vormen en de uitgekiende esthetiek van zijn velgen. De DS ACTIVE LED VISION-lampen, die zijn gefacetteerd als juwelen, tillen zijn koetswerkdesign naar een nog hoger niveau.

DS 7 CROSSBACK achterzijde naar de zee

GESPIERDE EN ELEGANTE LIJNEN

De charismatische, gespierde en sensuele DS7 CROSSBACK onthult zijn elegant contrasterende lijnen en zijn persoonlijkheid van bij de eerste aanblik.

EEN VERLEIDELIJKE LICHTSIGNATUUR

Zie wat u normaal niet kunt zien en hypnotiseer alle blikken met DS ACTIVE LED VISION. De koplampen van de DS7 CROSSBACK lichten op met een animatie zodra de auto wordt geopend. Een technologisch en stilistisch huzarenstukje ten dienste van uw veiligheid.

Lampen DS 7 CROSSBACK

Aandacht voor detail

De DS 7 CROSSBACK is getooid met een zeshoekig radiatorrooster met diamantmotief en dubbele verchroomde Wings.

Radiatorrooster DS 7 CROSSBACK

Driedimensionale achterlichten

De achterlichten met "3D Full LED"-technologie, zijn rechtstreeks geïnspireerd op die van de concept-car DS E-TENSE. Ze zijn getooid met een fascinerend driedimensionaal motief in de vorm van schubben en versterken zijn aantrekkingskracht.

Driedimensionale achterlichten
DS 7 CROSSBACK voorzijde naar de zee

MOTORVERSIES Ontdek de beschikbare motorversies van DS 7 CROSSBACK:

E-TENSE: OPLAADBARE HYBRIDEMOTOR

E-TENSE 225

E-TENSE 4x4 300

PURETECH: BENZINEMOTOR

PureTech 180 Automatic

BLUEHDI: DIESELMOTOR

BlueHDi 130 Automatic

KOETSWERKKLEUREN VOOR DE DS 7 CROSSBACK

1
Terug naar carrosseriekleur
1
Banquise Wit
1
Parelmoer Wit
1
Cristal Pearl
1
Encre blauw
1
Artense Grijs
1
Platinium Grijs
1
Perla Nera zwart
1
Byzantin Gold
1
20’’ Aluvelgen TOKYO
19’’ Aluvelgen BEIJING*
19’’ Aluvelgen ROMA
18’’ Aluvelgen VIENNA

KNOWHOW Interieurdesign: obsessie voor details


Het moderne en chique interieur van DS 7 CROSSBACK weerspiegelt de knowhow van onze designers, ingenieurs en bekleders. Elk materiaal en elk detail getuigt van inspiratie door de haute couture.

Horlogebandmotief

Onze bekleders hebben voor nappaleder, een kostbaar nerfleder, gekozen om het interieur optimaal tot zijn recht te laten komen. Bij DS Inspiration Opéra getuigt het horlogebandmotief op elegante wijze van de diepgewortelde band tussen DS Automobiles en de Franse ambachtelijke luxe-industrie.

Geguillocheerd "Clous de Paris"-motief

Voor de decoratie van de bedieningselementen van DS 7 CROSSBACK hebben onze ambachtslieden zich laten inspireren door het in de luxe horloge-industrie toegepaste geguillocheerde "Clous de Paris"-motief. Dit afwerkingsmotief, dat even kunstzinnig als technisch is, heeft de vorm van kleine spijkers met een piramidevormige kop die elkaar op elegante wijze kruisen.

Point Perle-sierstiksels

Een bijzonder geraffineerd detail: de naden van de lederen bekleding zijn met sierstiksels in een parelmotief gestikt. Point Perle is door onze bekleders zelf ontworpen. Deze elegante en geraffineerde knipoog naar de haute-couture is kenmerkend voor DS Automobiles.

B.R.M R180-klokje

Imagined in partnership with B.R.M Chronographes, the B.R.M R180 watch emerges in majesty from its case on the dashboard, when the vehicle starts. With its self-setting hands, it combines technology and elegant design.

Met kristal ingelegde rolknop

Het is de passie van onze ambachtslieden om onze auto's te voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Afhankelijk van de gekozen DS Inspiration is de rolknop van het scherm ingelegd met kristal, een in de autowereld zelden gebruikt materiaal dat de middenconsole een ongekend rijke uitstraling geeft.

Cockpit

Voor een rijplezier van het hoogste niveau combineert de cockpit van onze auto's hightech, finesse en raffinement. Alle bedieningselementen voelen prettig aan. Zo is bijvoorbeeld het gehele stuurwiel met leder bekleed en is alle rijinformatie gemakkelijk weer te geven op het 12 inch digitale instrumentenpaneel.

UW MOOISTE INSPIRATIE

Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van DS 7 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. Selecteer hieronder een DS Inspiration en klik op "Weergave interieur" voor een 360°-weergave van het interieur.

360°
Bronze Stoffen Interieur
Zwart Alcantara® interieur
Zwart Alcantara® interieur met lederen zetels
Basalte Zwart lederen interieur
Perle Grijs lederen interieur
OPERA Interieur Art Basalte Zwart
OPERA Interieur Alezan

SERENITEIT EN UITMUNTENDHEID

Aan boord van de DS 7 CROSSBACK beleeft u een ongekende luisterervaring met het hifisysteem FOCAL Electra®.

Het FOCAL Electra®-systeem omvat veertien luidsprekers (waaronder een subwoofer) en een versterker met een gecumuleerd vermogen van 515 watt. De luidsprekers werden gepositioneerd en uitgedacht als een auditorium dat de inzittenden onderdompelt in een uitzonderlijke klankervaring.


SERENITEIT EN UITMUNTENDHEID

TECHNOLOGIE Wanneer spitstechnologieën u bijstaan

De DS 7 CROSSBACK werd ontwikkeld voor uw comfort en omvat de nieuwste technologieën en uitrusting.

DS PARK PILOT

Manoeuvres met de DS 7 CROSSBACK

Met deze nieuwe parkeertechnologie kan de wagen zich (zowel dwars als parallel) autonoom parkeren zonder dat men het stuurwiel of de pedalen hoeft te bedienen. De DS PARK PILOT detecteert ook een parkeerplaats die voldoende groot is voor de DS 7 CROSSBACK door er gewoon voorbij te rijden, en dat tot 30 km/u.

DS PARK PILOT

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

De onvolkomenheden van de weg worden in realtime gescand.

Dit intelligente ophangingssysteem werkt met een camera bovenaan de voorruit en verscheidene sensoren om de oneffenheden in het wegdek in realtime te scannen. In enkele milliseconden versturen ze deze gegevens naar een stuureenheid, die afzonderlijk ingrijpt op elk van de wielen. Naargelang deze informatie maakt het systeem de ophanging voortdurend harder of zachter om een optimaal comfort te verzekeren.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE LED VISION

Uw auto waakt over u

Dankzij een centrale led-projector en drie roterende modules beheert de DS ACTIVE LED VISION-technologie diverse verlichtingsmodi, die specifiek zijn aangepast aan elke rijsituatie. De modules reageren simultaan om de hoek, de intensiteit en het bereik van de lichtbundel in real time aan te passen volgens de rijomstandigheden (weer, lichtinval). Of u nu in de stad, op het platteland of op de snelweg rijdt, de verlichting past zich steeds aan om u een maximale zichtbaarheid te garanderen.

DS ACTIVE LED VISION

DS NIGHT VISION

Zie wat u ’s nachts niet kunt zien

‘s Nachts scant uw DS 7 CROSSBACK de weg in real time met behulp van een infraroodcamera in het radiatorrooster. Het systeem kan voetgangers en dieren detecteren tot op een afstand van 100 meter zodat u sneller kunt inspelen op gevaren.

DS NIGHT VISION

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Uw auto waakt over u

Zowel overdag als ‘s nachts analyseert een systeem van sensoren en camera’s tekenen van vermoeidheid en verstrooidheid bij de bestuurder, alsook het traject van de wagen. In geval van onoplettendheid of slaperigheid verschijnt er een melding op het digitale dashboard en weerklinkt er een geluidssignaal in het interieur.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS CONNECTED PILOT

Een voorsmaakje van autonoom rijden

We hebben DS CONNECTED PILOT in het leven geroepen om de bestuurder bij te staan. Toch kan hij op elk moment de controle van zijn wagen overnemen. Het systeem regelt de rijsnelheid en de afstand tot voorliggers en positioneert de DS 7 CROSSBACK desgewenst exact in het midden van zijn rijstrook door actief in te grijpen op de stuurinrichting. Hij regelt de snelheid en het traject om de veiligheid en sereniteit aan het stuur te garanderen.

DS CONNECTED PILOT

VRIJHEID Technologie binnen handbereik

Elke technologie is perfect geïntegreerd en kan worden bediend via het digitale 12”-scherm dat de rijgegevens weergeeft in een keuzemenu, dat ook toegankelijk is vanaf het stuur. Ook geeft het scherm toegang tot alle functies van de wagen via een reeks aanraakgevoelige ‘Universum’-knoppen en een verchroomd bedieningselement met kristallen*.

 * Enkel beschikbaar in het OPERA-interieur

Stuur en besturingsknoppen DS 7 CROSSBACK
Stuur en besturingsknoppen DS 7 CROSSBACK

De rij bedieningselementen geeft onder meer rechtstreeks toegang tot de comfort-, media- en connectiviteitsfuncties. U krijgt ook toegang tot DS Connect dat tal van diensten aanbiedt zoals: veiligheid (SOS & Assistance), onderhoud (via onderhoud op afstand), geconnecteerd navigeren, en entertainment via de Mirror Screen**-functies (Android Auto™ et Apple CarPlay™).


* Naargelang de versie
** Beschikbaar voor compatibele smartphones

E-TENSE Proef het rijplezier van de oplaadbare hybride

DS 7 CROSSBACK E-TENSE op een parkeerplaats

Intelligence & Performance

Onze oplaadbare E-TENSE-modellen verenigen kracht met soepelheid dankzij de combinatie van een benzinemotor en elektromotor. Met de DS 7 CROSSBACK geniet u van een erg lage uitstoot of nuluitstoot en van stille en dynamische acceleraties.

DS ONLINE STORE

Ontdek onze onmiddellijk beschikbare stockwagens!

 

DS ONLINE AANKOOP

Configureer en koop uw DS in enkele klikken

only you licht

VERLENG UW ERVARING

ONLY YOU biedt u een waaier aan van unieke attenties aangepast aan uw noden. Geniet van deze diensten, in alle sereniteit, comfort en exclusiviteit om uw DS beleving nog vollediger te maken.

 

SERVICE OP MAAT

VERKOOPPUNT VINDEN

Legale informatie

¹ De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.