NL / FR

DS 9

De kracht van elegantie

Prijs Vanaf 56700 € BTWI

Of Prijs Vanaf 805 €/maand Excl.BTW

[cle1: PUISSANCE_ELEGANCE_DESKTOP Lang:NL]
 

VERMOGEN

250 u 360 pk*

Oplaadbare hybridemotoren beschikbaar enkel

AFMETINGEN

Lengte: 4,93 meter

Breedte: 1,93 meter

Hoogte: 1,46 meter

VERBRUIK / UITSTOOT (WLTP¹)

Van 1,5 l/100 km

26 tot 47 g/km CO2

 

EMBLEMATISCH Exterieurdesign: pareltje van verfijning

Als uithangbord van  Franse knowhow is de DS 9 te bestellen in uw verkooppunt. Onze nieuwe berline, die het levenslicht ziet met een E-TENSE hybridemotor, werd ontworpen als een combinatie van uitmuntende technologie, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaard raffinement.

Een modern silhouet dat verfijning ademt

De DS 9 trekt de aandacht met een lijnenspel dat elegantie met dynamisme verenigt. Details zoals de sierlijst met ‘Clous de Paris’-afwerking, DS-luchtinlaten en verzonken handgrepen geven de wagen een erg opvallende uitstraling.

Een verleidelijke lichtsignatuur

De DS ACTIVE LED VISION-koplampen, die bij het openen van de auto een dynamische lichtanimatie laten zien, zijn uitgegroeid tot een uithangbord van DS Automobiles. Samen met de 3D Full LED-achterlichten versterken ze de aantrekkingskracht van onze berline.

Aandacht voor detail

Op de motorkap een sierlijst van geguillocheerd metaal met ‘Clous de Paris’-afwerking, een artistieke en technische afwerking geïnspireerd op tophorloges.

Handgrepen die naar u toe komen

Aan de buitenzijde verrast de auto door de magie van verzonken deurgrepen die naar buiten komen wanneer u nadert en zich intrekken wanneer u  wegwandelt.

Configureer de DS 9 van uw dromen

1
Terug naar carrosseriekleur
1
Cristal Pearl
1
Midnight Blauw
1
Artense Grijs
1
Parelmoer Wit
1
Perla Nera Zwart
1
19" VERSAILLES Aluvelgen
19" MONACO Aluvelgen
20" MUNICH Aluvelgen

DESKUNDIG Interieurdesign: de essentie van elegantie

De DS 9 werd ontworpen om alle inzittenden dezelfde ruimte en hetzelfde comfort te bieden. Zowel voorin als achterin beschikken de zetels over verwarming, verluchting en een massagefunctie. De hemelbekleding in Alcantara© versterkt het gevoel van rust.

DS LOUNGE Uitmuntend tot in de kleinste details

De Lounge-armsteun achteraan draagt bij tot het algemene comfort. Hij is gemaakt van Nappaleder en biedt opbergvakken met USB-aansluitingen en toetsen om de massagefuncties te activeren.

Laat u betoveren door de materialen die het interieur van de DS 9 E-TENSE sieren en vooral de lederbekledingen, die het dashboard en het stuurwiel naar een hoger niveau tillen.

Haute couture-interieur

Overal leder

Als ultieme uitdrukking van onze allerbeste knowhow meet de zich de mooiste ledersoorten aan, waaronder het Nappaleder ‘Rubis Rood’, dat het volledige dashboard en de emblematische zetels met armbandmotief siert. Bij deze exclusieve signatuur is ook het stuurwiel volledig bekleed met leder in Rubis Rood. 

"Clous de Paris"-guilloches

Onze vakmensen hebben elke afwerking nauwkeurig bewerkt als diamantslijpers. De guillocheafwerking ‘Clous de Paris’, geïnspireerd op technieken voor tophorloges, siert de bedieningselementen met kleine spijkers met piramidevormige kop, die elkaar op harmonieuze wijze kruisen en afwisselen.

Sierstiksels ‘point perle’

Onze ledermakers lieten zich inspireren door borduurwerk en creëerden de uiterst elegante Point Perle-afwerking met parelvormige sierstiksels voor onze leders en interieurs. Deze knipoog naar de haute couture is uitgegroeid tot signatuur van DS Automobiles.

BRM R180-klokje

Het BRM R180-klokje, ontworpen in samenwerking met B.R.M Chronographes, is een indrukwekkende verschijning wanneer de auto wordt gestart. Het combineert technologie met elegant design en past zich automatisch aan seizoenen en reizen aan7. 

Akoestisch comfort en genot

Speciaal voor de DS 9 E-TENSE hebben onze deskundigen een nieuw concept voor geluidscomfort uitgewerkt. De gelaagde ramen met geluiddempende folie gaan samen met een gelast en gelijmd koetswerk dat trillingen geen kans geeft om zo absolute rust en sereniteit in het interieur te creëren. Die inspanningen sublimeren de pure klank van de veertien luidsprekers van het FOCAL Electra®-systeem.

Uw mooiste inspiratie

Als ode aan Parijs blijft het DS 9 interieur trouw aan de designfilosofie van DS. Selecteer hieronder een DS-Inspiratie en klik op ‘interieuraanzicht’ om een 360°-beeld van de binnenzijde te zien.

360°
OPERA interieur Rubis Rood
[cle1: OPERAJPG Lang:NL]
OPERA Interieur Art Basalte Zwart
Basalte Zwart lederen interieur
Zwart Alcantara® interieur

TECHNOLOGIE Wanneer spitstechnologieën u bijstaan

DS 9 werd ontwikkeld voor  comfort en omvat nieuwste technologieën.

DS PARK PILOT

Uw DS 9 bij manoeuvres

Met DS PARK PILOT worden parkeermanoeuvres uitermate eenvoudig.

Dit intelligente systeem detecteert parkeerplaatsen die voldoende groot zijn voor de DS 9 terwijl u er voorbijrijdt, en dat bij snelheden tot 30 km/u. Dankzij dit hulpsysteem kan de auto zich autonoom parkeren, en dat zowel haaks op als parallel met de weg, zonder dat de bestuurder het stuurwiel of de pedalen hoeft te bedienen.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Onvolkomenheden in de weg worden realtime gescand.

Dit intelligente ophangingssysteem werkt met een camera bovenaan de voorruit en verscheidene sensoren om de oneffenheden in het wegdek in realtime te scannen. In enkele milliseconden versturen ze deze gegevens naar een stuureenheid, die afzonderlijk ingrijpt op elk van de wielen. Naargelang deze informatie maakt het systeem de ophanging voortdurend harder of zachter om een optimaal comfort te verzekeren.

DS ACTIVE LED VISION

Uw auto waakt over u

Dankzij een centrale led-projector en drie roterende modules beheert de DS ACTIVE LED VISION-technologie diverse verlichtingsmodi, die specifiek zijn aangepast aan elke rijsituatie. De modules reageren simultaan om de hoek, de intensiteit en het bereik van de lichtbundel in real time aan te passen volgens de rijomstandigheden (weer, lichtinval). Of u nu in de stad, op het platteland of op de snelweg rijdt, de verlichting past zich steeds aan om u een maximale zichtbaarheid te garanderen.

DS NIGHT VISION

Zie wat u ’s nachts niet kunt zien

‘s Nachts scant uw DS 9 de weg in realtime met behulp van een infraroodcamera in het radiatorrooster. Het systeem kan voetgangers en dieren detecteren tot op een afstand van 100 meter zodat u sneller kunt inspelen op gevaren.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Uw auto waakt over u

Overdag en ‘s nachts analyseren sensoren en camera’s tekenen van vermoeidheid en verstrooidheid bij de bestuurder, en het traject van de auto. Bij onoplettendheid of slaperigheid verschijnt een melding op het digitale dashboard en weerklinkt een geluidssignaal in het interieur.

DS DRIVE ASSIST

Een voorsmaakje van autonoom rijden

We hebben DS DRIVE ASSIST in het leven geroepen om de bestuurder bij te staan, al kan die altijd de controle over de auto overnemen. Het systeem regelt rijsnelheid en afstand tot een voorligger en positioneert de DS 9 desgewenst exact in het midden van zijn rijstrook door actief in te grijpen op de stuurinrichting. Hij regelt snelheid en traject om de veiligheid en sereniteit aan het stuur te garanderen.

Bij drukker verkeer kan het systeem de auto tot stilstand brengen en (binnen de 3 seconden) weer laten vertrekken.

DS 9 E-TENSE Proef het rijplezier van de oplaadbare hybride

Intelligence & Performance

Onze oplaadbare E-TENSE-modellen verenigen kracht met soepelheid dankzij de combinatie van een benzinemotor en elektromotor. Geniet van een erg lage uitstoot of nuluitstoot en van stille en dynamische acceleraties.

Services sur-mesure

Zoek uw verkooppunt

Wettelijke vermeldingen

1 De vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik kunnen variëren afhankelijk van de reële gebruiksomstandigheden en factoren als oplaadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandentype, buitentemperatuur en temperatuurcomfort in het voertuig. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen.