NL / FR
PSA Verzekering

PSA Verzekering

PSA Verzekering verzekert meer dan enkel uw auto. Zij waarborgt uw mobiliteit en beschermt niet alleen u maar ook de leden van uw gezin.

 

DRIVE & SAVE

GOED AUTORIJDEN BELOOND

 

Een verzekering die verbonden is aan uw manier van rijden, kan u geld besparen.


Geniet van een korting vanaf het begin van het contract en nog meer kortingen naargelant uw rijgedrag.

Een verzekering op maat van uw DS

Uw nieuwe of occasie DS altijd optimaal beschermd. Nieuw of occasie, in beide gevallen wenst u uw wagen goed te beschermen. En dat tegen de beste voorwaarden, dankzij tarieven afgestemd op uw situatie. PSA Verzekering biedt u meerdere verzekeringsformules aan, met een rits waarborgen om uw wagen, uzelf en al uw gezinsleden te beschermen. U bepaalt zelf hoe u uw DS wenst te verzekeren.

Uw gloednieuwe DS verdient een optimale dekking

Als trotse eigenaar van een gloednieuwe DS wilt u die natuurlijk optimaal verzekeren tegen materiële schade. Zo stelt u uw nieuwe wagen en de investering die daarmee gepaard gaat veilig. Met de omniumverzekering en de extra’s van PSA Verzekering gaat u met de nodige gemoedsrust de baan op.

 

IJzersterke waarborgen voor uw DS occasie

U koos voor een DS Occasie en dus ook voor zekerheid op het vlak van comfort, veiligheid en rijplezier. Net als voor een nieuwe wagen, wilt u deze wagen de bescherming geven die hij verdient. U wilt een volledige dekking die uw wagen in functie van zijn leeftijd naar waarde schat. Dankzij PSA Verzekering, speciaal bedoeld voor wagens van 2 tot 5 jaar oud, geniet u van de formule omnium 24+: een omniumdekking die uw wagen perfect beschermt.

MEER WETEN

Wilt u meer informatie over PSA Verzekering of een offerte aanvragen? Bel dan naar het gratis nummer 0800 65 003

 

*IPID (Insurance product information document)

Noodzakelijk om te weten alvorens te onderschrijven

Elke waarborg heeft zijn dekkingsbeperkingen, tegemoetkomingsdrempels, vrijstellingen en uitsluitingen. De belangrijkste uitsluitingen voor het verzekering product zijn:


-        Voor de waarborg burgerlijke aansprakelijkheid: het lichamelijk letsel van de aansprakelijke bestuurder en de schade aan het verzekerde voertuig, …

-        Voor de bescherming materiële schade: de schade voortvloeiend uit een gebrek aan onderhoud van het voertuig, …

-        Voor de waarborg rechtsbijstand: de boetes als gevolg van een overtreding, …

-        In de meeste waarborgen: schade voortvloeiend uit een opzettelijke daad gepleegd door verzekerde, een zware fout van de verzekerde (zoals dronkenschap of weddenschap), …

 

Alle details kan je terugvinden in de Algemene Voorwaarden en de betreffende IPID-fiche. De overeenkomst wordt voor een duur van een jaar afgesloten en wordt stilzwijgend verlengd. PSA Verzekering werd ontwikkeld door A. Belgium, Belgische verzekeringsmaatschappij, en is onderworpen aan het Belgisch recht.

 

Ontevreden?

 

Contacteer voor een eventuele klacht Customer Protection. (Troonplein 1, 1000 Brussel of via ons contactformulier).

Ben je niet tevreden met de voorgestelde oplossing, richt je dan tot onze dienst Ombudsman Verzekeringen, De Meeûssquare 35, 1000 Brussel (www.ombudsman.as).

Ontdek onze aanvullende verzekering

SECURITY PLUS en
PSA CREDIT PROTECTION