NL / FR

DESKUNDIGHEID Vrouwen en mannen met passie

DS Automobiles, dat opgericht werd in hartje Parijs, omringt zich met gepassioneerde vrouwen en mannen, die garant staan voor een unieke knowhow van typisch Franse luxe. Vanuit dit streven naar uitmuntendheid worden onze prestigieuze en geïnspireerde creaties ontworpen.

HAUTE COUTURE-WERELD Uitstekende materialen

Onze productieauto's komen voort uit de innovatie en inventiviteit van onze vakmensen en zitten boordevol expertise en unieke savoir-faire, hoogwaardige materialen en elegante afwerkingen. Bij DS weerspiegelt elk model persoonlijke expressie met een onvergelijkbaar ontwerp, baanbrekend plezier en ongelooflijk comfort.

Sierstiksels ‘Point Perle’

De Point Perle-techniek, geïnspireerd op haute couture en geperfectioneerd door onze ambachtslieden, voegt een gedetailleerde elegantie en verfijning toe en vormt een ware technische uitdaging. Deze draad, die verschijnt en onmiddellijk weer in het leder verdwijnt om de sierstiksels ritme te geven, vergde ruim vier jaar ontwikkelingstijd en een speciale machine. Het is een uniek procedé in de autowereld, dat al snel uitgroeide tot een onmisbare signatuur van DS Automobiles.

Met dank aan Invenio Flory, ontwerper van hedendaagse sierwerken, die ons toestemming gaf om in hun studio te filmen: www.invenioflory.fr

‘Clous de Paris’-guilloches

‘Clous de Paris’-guilloches

Golven, karaktertrekken, veel gratie en een ongelooflijke techniek. De guillocheafwerking ‘Clous de Paris’ stamt uit de wereld van de tophorloges en put inspiratie uit de piramide van het Louvre. Ze bestaat uit kleine spijkers met piramidevormige koppen die elkaar kruisen in een verfijnd spel van licht en schaduw. Dit motief van gebeiteld metaal is een eerbetoon aan de lichtstad Parijs en verfraait onze oppervlakken met de hoge eisen en complexiteit van kunstambachten.

Horlogebandmotief

Horlogebandmotief

De bracelet-afwerking, de emblematische plooitechniek die onze zetels siert, is een onvermoeibaar werk van leder en vormen, tekeningen en uitzonderlijke knowhow. Een enkel vel leder wordt uitgesneden, gewatteerd en geplooid door onze meester-ledermakers, om een uniek stuk te verkrijgen, een toonbeeld van avant-gardisme. Hoewel deze afwerking aanvankelijk was voorbehouden aan onze concept-cars, maakt ze voortaan deel uit van elk DS Automobiles-interieur. 

INSPIRATIES Ontmoet de ambachtslieden die onze knowhow inspireren

UITMUNTENDHEID CULTIVEREN  

Onze conceptcars vormen echt een speeltuin om onze technieken en onze knowhow uit te proberen. Ze bieden onze teams de gelegenheid om nieuwe materialen en technologieën te testen, partnerschappen aan te gaan met gerenommeerde ambachtslieden en al hun handelingen te perfectioneren om een innovatieve en hoogwaardige rijervaring uit te werken.

Voorproefje van de toekomst

Om deze conceptcars vorm te geven, laten onze ingenieurs en ambachtslieden zich inspireren door de wereld van de Parijse luxe en bedenken ze de technologieën van morgen, zonder daarbij het mooie, zintuiglijke en unieke uit het oog te verliezen. Onze nieuwste creatie, DS AERO SPORT LOUNGE, opent de weg naar de toekomst van DS Automobiles, waarin de auto zijn eigen intelligente, configureerbare, geconnecteerde en verfijnde ruimte wordt. 

Voorproefje van de toekomst

Compromisloze kwaliteit

Onze ambachtslieden, zadelmakers, ontwerpers, partners, experts en ingenieurs kennen hun materie en tillen de technologie naar een hoger niveau om elk detail en elke afwerking te bewerken en een voorwerp te creëren in een mix van verfijning en prestaties. Sommige, volledig met de hand vervaardigde decoraties, zijn uitgegroeid tot een emblematische signatuur van ons merk en dompelen u onder in onze innovatieve wereld van ongelofelijk comfort.

Knowhow en sociale vaardigheden

Knowhow en sociale vaardigheden

Onze knowhow kent de edelste materialen en subtielste technieken, maar komt ook tot uiting in onze authentieke en hoogwaardige klantervaring. Bij DS Automobiles staat u centraal met een begeleiding op maat, naargelang uw wensen en in alle omstandigheden.