NL / FR

Configurator DS 9

 

Hebt u interesse in de nieuwe topberline DS 9? Personaliseer uw nieuwe wagen met behulp van onze DS-configurator! Personaliseer uw nieuwe hybrideberline volgens uw wensen en behoeften: afwerkingen, motoren, uitrusting, design, enz.

 

Beschikbare uitvoeringen voor de DS 9

 

Ontdek uw berline, die ook als hybride verkrijgbaar is, in de volgende versies: PERFORMANCE LINE + EN RIVOLI +. Al deze uitvoeringen beschikken over diverse geavanceerde voorzieningen en accessoires om aan al uw eisen te voldoen.

 

Verscheidene motoren verkrijgbaar

 

Welke uitvoering u ook kiest voor uw DS 9, u kunt steeds opteren voor een PureTech-benzinemotor of de oplaadbare hybrideversie E-TENSE. Voor een onovertroffen comfort beschikt de DS 9 over een achttrapsautomaat voor alle beschikbare versies.

 

Interieur- en exterieurdesign

 

Uw DS 9 laat zich naar wens personaliseren dankzij de talloze mogelijkheden: keuze van de interieursfeer, de kleur van het koetswerk en het dak, en de velgen.

 

Afmetingen van de DS 9

 

Uw DS 9 heeft een lengte van 4.934 mm, een breedte van 1.932 mm met ingeklapte buitenspiegels en een hoogte van 1.460 mm. Voor meer comfort biedt de oplaadbare berline een royaal koffervolume van 510 liter.   

 

Uitrusting van de DS 9

 

Naargelang de gekozen versie beschikt de DS 9 over een hoogwaardige uitrusting: een roterend B.R.M R180-horloge dat zichtbaar wordt bij het starten van de wagen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, ingeschakeld bij het achteruitrijden en met positiegeheugen, een hoogwaardig elektrisch zetelpack en het PolyAmbient Pack waarmee u de lichtsfeer van de wagen kunt personaliseren.