Ga naar inhoud

De geconnecteerde DS-diensten

Geconnecteerde diensten en connectiviteit
Tijdwinst
Omdat tijd ons kostbaarste goed is, heeft DS Automobiles alles in het werk gesteld om u het leven gemakkelijker te maken en u de vrije tijd te bieden om elk moment aan het stuur maximaal te koesteren. Ontdek onze verschillende diensten: navigatiesysteem, noodoproep, synchronisatie van uw smartphone met uw DS, enz.
RIJ IN ALLE SERENITEIT.
Met de functie SOS & Assistance kunt u in alle sereniteit de weg op. Dit noodoproepsysteem met plaatsbepaling neemt wanneer nodig rechtstreeks contact op met de geschikte hulp- of pechdiensten. Het is beschikbaar op het hele DS-gamma. 
LAAT U LEIDEN
Geniet van uw reis dankzij ons geconnecteerde navigatiesysteem met spraakherkenning. Ongeacht uw eindbestemming krijgt u toegang tot realtime informatie en diensten ontwikkeld door TomTom om uw reizen in alle sereniteit te optimaliseren.
 
DS IRIS SYSTEM & CHATGPT(i) De nieuwe functie van DS Automobiles maakt gebruik van de kracht van Generatieve Artificiële Intelligentie met het Chat AI-platform van SoundHound, dat verschillende kennisdomeinen integreert, gecombineerd met de meest geavanceerde grote taalmodellen zoals ChatGPT API om sneller en uitgebreider te antwoorden dan het vorige DS IRIS spraakherkenningssysteem. ChatGPT is geïntegreerd in het DS IRIS-systeem dankzij het audio- en spraakherkenningssysteem van SoundHound. Omdat het een Artificial Intelligence-taalmodel is, genereert het antwoorden die van mensen zouden kunnen komen op basis van deep learning.Omdat het echter een nieuwe technologie in ontwikkeling is, zijn de antwoorden of informatie mogelijk niet helemaal accuraat, correct of objectief. Net als bij elke andere virtuele assistent raden we u aan niet alleen te vertrouwen op de verstrekte informatie en te voorkomen dat u privégegevens deelt. Raadpleeg de algemene voorwaarden.  

Het spraakherkenningssysteem DS IRIS SYSTEEM, dat al bijzonder intuïtief en responsief was, integreert nu de kunstmatige intelligentie van SoundHound, ondersteund door ChatGPT API. 

Uw DS beschikt nu over een innovatieve functie waarmee een geheel nieuwe relatie met uw wagen tot stand komt, zodat u een reisgezel hebt die uw reizen nog veiliger en aangenamer maakt.

 
BLIJF VERBONDEN OP DE WEG
Wend uw ogen nooit van de weg af Dankzij Mirror Screen kunt u uw smartphone met uw DS verbinden om vanaf het centrale scherm te genieten van compatibele apps. 
e-routes: GENIET VAN EEN GEOPTIMALISEERDE ROUTE VOOR AL UW REIZEN, ZONDER OOIT ZONDER STROOM TE VALLEN

Bereid uw reis voor via uw smartphone via de MyDS-app met EV Trip Planner*, inbegrepen in het Connected Navigation Pack. Volg uw navigatie stap voor stap, zelfs tijdens oplaadstops voor uw batterij. Kies uw volgende bestemming en stuur deze naar uw DS-infotainmentsysteem met de Send2Nav-functie van de MyDS-app.

Profiteer tijdens uw reis ook van realtime updates van de verkeerssituatie, het energieverbruik, het batterijniveau van de wagen en de verschillende oplaadpunten in de buurt.

 

*Alleen beschikbaar op de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en DS 3 E-TENSE-uitvoeringen.

 
Ev trip planner: plan uw reis en geniet van uw reis

Bereid uw reis voor met uw smartphone via MyDS app met de EV Reisplanner*, inbegrepen in het Connected Navigation Pack en volg uw navigatie stap voor stap, zelfs tijdens het opladen van de batterij. Kies uw volgende bestemming en stuur deze naar uw DS-infotainmentsysteem met de Send2Nav-functie in de MyDS-app.
Geniet tijdens uw reis ook van realtime updates van de verkeerssituatie, het energieverbruik van uw wagen, het batterijniveau van uw wagen en de verschillende beschikbare oplaadpunten in de buurt.

 

*Alleen beschikbaar bij DS 3 CROSSBACK E-TENSE en DS 3 E-TENSE-versies.

 

GENIET IN ALLE VEILIGHIED VAN UW TELEFOON

Start oproepen, neem op en beluister muziek op uw telefoon vanaf het audiosysteem met mp3-compatibele cd-speler of de 7”-aanraaktablet van uw wagen*. Als u over een compatibele smartphone en auto beschikt, verbindt u uw MyDS-app via Bluetooth® om uw rijervaring voor, tijdens en na elke rit te verlengen. Kijk hieronder of uw mobiele telefoon en uw DS compatibel zijn. 

*Naargelang het model en de versie.

Services op maat

MyDS-app

Krijg toegang tot alle Only You-diensten via uw smartphone

ELEKTRONISCH ONDERHOUDSBOEKJE

U vindt gemakkelijk alle informatie over het onderhoud van uw DS dankzij het digitale onderhoudsboekje “Maintenance e-book”.