Ga naar inhoud

De geconnecteerde DS-diensten

Geconnecteerde diensten en connectiviteit
Tijdwinst
Omdat tijd ons kostbaarste goed is, heeft DS Automobiles alles in het werk gesteld om u het leven gemakkelijker te maken en u de vrije tijd te bieden om elk moment aan het stuur maximaal te koesteren. Ontdek onze verschillende diensten: navigatiesysteem, noodoproep, synchronisatie van uw smartphone met uw DS, enz.
RIJ IN ALLE SERENITEIT.
Met de functie SOS & Assistance kunt u in alle sereniteit de weg op. Dit noodoproepsysteem met plaatsbepaling neemt wanneer nodig rechtstreeks contact op met de geschikte hulp- of pechdiensten. Het is beschikbaar op het hele DS-gamma. 
LAAT U LEIDEN
Geniet van uw reis dankzij ons geconnecteerde navigatiesysteem met spraakherkenning. Ongeacht uw eindbestemming krijgt u toegang tot realtime informatie en diensten ontwikkeld door TomTom om uw reizen in alle sereniteit te optimaliseren.
 
BLIJF VERBONDEN OP DE WEG
Wend uw ogen nooit van de weg af Dankzij Mirror Screen kunt u uw smartphone met uw DS verbinden om vanaf het centrale scherm te genieten van compatibele apps. 
Plan uw route om volop van uw reis te genieten

Plan uw route vanaf uw smartphone via de MyDS-app met de EV Trip Planner*, die is inbegrepen in het Connected Navigation Pack. Zo kunt u uw reis stap voor stap volgen, ook tijdens oplaadmomenten. Kies uw volgende bestemming en verstuur hem naar uw DS-infotainmentsysteem met de Send2Nav-functie in uw MyDS-app.

 

U ontvangt ook realtime updates over de verkeerssituatie, het brandstofverbruik, het batterijniveau van de wagen en oplaadpunten in de buurt terwijl u reist.

 

*Alleen beschikbaar op de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de DS 3 E-TENSE versies.

 

GENIET IN ALLE VEILIGHIED VAN UW TELEFOON

Start oproepen, neem op en beluister muziek op uw telefoon vanaf het audiosysteem met mp3-compatibele cd-speler of de 7”-aanraaktablet van uw wagen*. Als u over een compatibele smartphone en auto beschikt, verbindt u uw MyDS-app via Bluetooth® om uw rijervaring voor, tijdens en na elke rit te verlengen. Kijk hieronder of uw mobiele telefoon en uw DS compatibel zijn. 

*Naargelang het model en de versie.

Services op maat

MyDS-app

Krijg toegang tot alle Only You-diensten via uw smartphone

ELEKTRONISCH ONDERHOUDSBOEKJE

U vindt gemakkelijk alle informatie over het onderhoud van uw DS dankzij het digitale onderhoudsboekje “Maintenance e-book”.