NL / FR

ONDERHOUDSPAKKETTEN

Het merk DS begeleidt u gedurende de hele levenscyclus van uw voertuig.

Onze beste technici zorgen voor de controle en de herstelling van uw voertuig en bieden u tevens pakketten op maat aan.

DS verbintenissen

DS verbintenissen

*Tarief all in : onderhouden omvatten stukken, werkuren en een jaar garantie op de stukken
* Correct budget: onze technici voeren geen enkele onnodige interventie uit
* Kwaliteit: technische expertise met de garantie van wisselstukken op maat en concurrerende forfaits

ONZE PRESTATIES

Om in alle rust te reizen, geniet van de contrôle en de herstelling van uw DS.

Wij garanderen de expertise van onze technici, conforme wisselstukken volgens uw voertuig en concurrerende tarieven.

ONZE PRESTATIES

ONDERHOUD

Interventies op maat

Om de veiligheid, prestaties en comfort  op een duurzame manier te waarborgen, is het essentieel om het onderhoudsprogramma van uw voertuig te respecteren. Het bestaat uit controles, het bijvullen van vloeistoffen en andere essentiële handelingen voor de goede werking ervan. Laat het onderhoud van uw voertuig over aan de expertise van de technici DS, en geniet zo lang mogelijk van uw voertuig.
VANAF €169

ONDERHOUD

 

Om de veiligheid, prestaties en comfort  op een duurzame manier te waarborgen, is het essentieel om het onderhoudsprogramma van uw voertuig te respecteren. Het bestaat uit controles, het bijvullen van vloeistoffen en andere essentiële handelingen voor de goede werking ervan. Laat het onderhoud van uw voertuig over aan de expertise van de technici DS, en geniet zo lang mogelijk van uw voertuig.
VANAF €169

onderhoud

OLIEVERVERSING

Uw voertuig regelmatig onderhouden, moet een gewoonte zijn. Een olieverversing is nodig voor een perfect onderhoud.

* Smeermiddelen:  Voor het vervangen van de motorolie is het aan te raden een ​​smeermiddel te gebruiken dat voldoet aan de DS standaarden.
* De veiligheid van de DS-normen: motorsmeermiddelen zijn onderhevig aan normen die door DS zijn vastgelegd en die strenger zijn dan de Europese normen.
Vanaf 119 €

OLIEVERVERSING

OLIEVERVERSING
Regelmatig de olie van uw auto verversen, moet een automatisme zijn. Het is raadzaam voor de olieverversing een smeermiddel te gebruiken dat aan de normen van de constructeur voldoet. Zo verlengt u de levensduur van uw motor en uw uitlaatsysteem.

 

DE ZEKERHEID VAN DE CONSTRUCTEURSNORMEN
De motorolie moet voldoen aan normen die strenger zijn dan de Europese standaarden. Die hoge eisen staan borg voor professioneel onderhoud en een langdurig probleemvrij gebruik van uw auto.

AIRCONDITIONING

Een airconditioning die goed werkt, staat garant voor comfort

In het geval van een storing van de airconditioning, kunnen microben en een slechte geur zich ontwikkelen in uw voertuig. De luchtfilter moet elk jaar worden vervangen (of na 15.000 km) en een jaarlijkse inspectie van uw airconditioningsysteem is nodig voor een perfect welzijn.
Vanaf 29 €

DE AIRCO EN DE POLLENFILTER 
Bij een slechte werking van de airco kunnen microben en slechte geurtjes zich opstapelen in uw wagen. Om uw comfort te behouden, raden we u daarom aan uw airco jaarlijks te laten nakijken en de pollenfilter jaarlijks of om de 15.000 km te vervangen.

DE AIRCO EN DE POLLENFILTER

HERSTELLING VOORRUIT

Voor een perfecte zichtbaarheid en veilig rijden

Indien de ruit beschadigd is en dit uw zichtbaarheid vermindert, is een interventie noodzakelijk. De voorruit kan dan vervangen of hersteld worden met een kunsthars. Onze DS experts garanderen perfecte rijomstandigheden met het voordeel van een optimale zichtbaarheid.
Vanaf 79€

DE VOORRUIT
Vervang of herstel uw voorruit van zodra dat nodig is voor een perfecte zichtbaarheid en om veilig te blijven rijden.


DE HERSTELLING VAN EEN VOORRUIT
Als uw voorruit beschadigd is door inslag en dit uw zichtbaarheid vermindert, dringt een herstelling zich op. De voorruit kan dan vervangen worden, al is een inspuiting met een synthetische hars ook mogelijk. Onze experts garanderen u perfecte rijcondities met een optimale zichtbaarheid.

DE VOORRUIT

RUITENWISSERS

Kwaliteit ruitenwissers voor rijcomfort

Ruitenwissers in goede staat zijn essentiële elementen van uw voertuig en staan garant voor uw veiligheid en een goede zichtbaarheid. De doeltreffendheid hangt af van verschillende elementen: de montage (adapter), de wisserarmen en het blad. Elk van deze componenten is noodzakeljk voor een goede werking van de ruitenwissers.  Een controle op slijtage is raadzaam en indien nodig moeten ze vervangen worden.

RUITENWISSERS
Ruitenwissers in goede staat zijn essentiële elementen van uw voertuig en staan garant voor uw veiligheid en een goede zichtbaarheid. De doeltreffendheid hangt af van verschillende elementen: de montage (adapter), de wisserarmen en het blad. Elk van deze componenten is noodzakeljk voor een goede werking van de ruitenwissers.  Een controle op slijtage is raadzaam en indien nodig moeten ze vervangen worden..

RUITENWISSERS

REMSYSTEEM

De prestatie omvat

- controle van de voorste remschoenen

- en/of de achterste remschoenen

- of van de voorste remschoenen en remschijven

- en/of de achterste remschoenen en remschijven

- of van de achterste trommelremset

- of van de remvloeistof

+ 15 visuele controles.

REMSYSTEEM
We dragen bij aan de duurzaamheid en de doeltreffendheid van uw remmen. Rekenen op zijn remmen in geval van nood of bij gevaar is van essentieel belang. Het DS remsysteem forfait waarborgt de kwaliteit en integriteit van de belangrijkste componenten. Of het nu gaat over de trommel, remschijven, de kaken, onze technici controleren en vervangen, indien nodig, uw remsysteem.

REMSYSTEEM

BANDEN

De prestatie omvat:

- uitlijnen vooraan

- of uitlijnen vooraan en achteraan

- of balanceren 2 wielen

- of balanceren 4 wielen

- of monteren en balanceren 2 wielen, inclusief ventielen en massa's

- of monteren en balanceren 4 wielen, inclusief ventielen en massa's

- of herstellen 1 band

+ 15 visuele controles.

BANDEN
Veiligheid op de weg dankzij efficiënte banden.De banden zijn de garantie van een betrouwbaar en zelfverzekerd rijgedrag.

Tijdens de technische keuring is geen slijtage van de banden of velgen toegestaan. Door de contrôle door onze technici optimaliseert u uw tijd en voorkomt u een herkeuring. U bent er ook zeker van dat uw banden voldoen aan alle veiligheidscriteria.

BANDEN

RESERVEWIELFORFAITS

Als u met een gerust gemoed wilt rijden, kunt u dankzij dit forfait uw wagen uitrusten met een reservewiel.

 

VANAF € 150 EXCL. BTW (buiten montage)

Het forfait omvat:

- het reservewiel

- de gereedschapskit voor het vervangen van een wiel bij een lekke band

- de werkuren.

WIST U DIT?

Om uw wagen uit te rusten met het reservewiel moet een vooruitrusting worden aangebracht om het wiel optimaal te kunnen plaatsen. Bij sommige voertuigen1 is dit een optie die u moet kiezen om de wagen met het wiel te kunnen uitrusten.

 

Als u de optie niet hebt genomen, kunt u altijd nog uw bandenherstelkit gebruiken. U kunt ook rekenen op DS ASSISTANCE om u te helpen. Onze onderhoudscontracten en garantie-uitbreiding dekken namelijk pechverhelping bij een lekke band.

 

Elektrische en hybride voertuigen kunnen niet worden uitgerust met een reservewiel door de omvang van de batterij. De bandenherstelkit en DS ASSISTANCE blijven altijd alternatieve oplossingen.

RESERVEWIELFORFAITS

WAAROM EEN THUISKOMERTJE IN PLAATS VAN EEN VOLWAARDIG WIEL?

 

Het thuiskomertje is minder breed dan een volwaardig wiel, waardoor u het laadvolume van uw koffer kunt behouden. Het is lichter en draagt ook bij tot een lagere CO2-uitstoot. Het is ook makkelijker te hanteren bij de plaatsing. Met een thuiskomertje moet u wel uw snelheid beperken tot maximum 80 km/u en uw afstand tot maximum 80 km.

SCHOKDEMPERS

De forfaits omvatten het vervangen van onderdelen en de werkuren voor:

- van de 2 voorste schokdempers  

- of de 2 achterste schokdempers  

- of 2 veerbollen vooraan (met of zonder hydractive)

- of 2 veerbollen achteraan (met of zonder hydractive)

+ 15 visuele controles.

SCHOKDEMPERS
DS zorgt voor een follow-up en garandeert het onderhoud van uw schokdempers.


De betrouwbaarheid van uw schokdempers is synoniem aan veiligheid. Hun slijtage gebeurt geleidelijk en het is niet altijd gemakkelijk om de degradatie te detecteren. Onbewust, past u uw rijgedrag aan en komt uw comfort en veiligheid in het gedrang. Wij adviseren u om uw schokdempers door de DS experts te laten controleren. Sinds 1 januari 2008, is een herkeuring verplicht wanneer er een olielek wordt gedetecteerd.

SCHOKDEMPERS

DISTRIBUTIE

De vervanging van de distributiekit omvat:

- de distributieriem (en/of rollen)

- de distributieriem + waterpomp (en/of rollen)

+ 15 visuele controles.

DISTRIBUTIE
Betrouwbaarheid en veiligheid van de DS distributiekit. Regelmatig de motorzuigers en -kleppen, de distributierieriem synchroniseren, is belangrijk voor uw voertuig. Een beschadiging of defect kan erge gevolgen hebben.

De DS distributiekit bevat de riem, de looprollen en spanrollen.
Het lastenboek opgesteld voor de distributiekits DS is strenger dan de norm met het oog om u een goede en duurzame werking van uw motor te verzekeren.

DISTRIBUTIE

ACCU

Het forfait accu omvat:

- de vervanging van uw accu (2 jaar garantie)

- de plaatsing van uw accu

+ 15 visuele controles.

ACCU
DS zorgt voor uw batterij.

Net zoals de starter en de alternator maakt het accu volledig deel uit van het startsysteem van uw wagen. Zij verzekert de werking van elektrische en elektronische  uitrustingen zoals de waarschuwingssignalen, de ruitenwissers, de autoradio, de airco of het horloge.  Het accu wordt geladen wanneer de motor draait en geeft de opgespaarde elektriciteit weer indien nodig.  U gebruikt ze dikwijls, controleer haar regelmatig.

ACCU

PRE CONTROL AUTOKEURING

De Citroën Technische Voorcontrole.
De Citroën Technische Voorcontrole garandeert u een probleemloze technische keuring.
Wat ook het merk van uw auto is, onze technici voeren gratis de Technische Voorcontrole* uit van alle punten die op de Autokeuring gecontroleerd worden, en waarschuwen u wanneer herstellingen nodig zijn. 
Indien u dat wenst, rijden zij ook met uw auto naar een erkend keuringscentrum.

Een gratis en nauwkeurige pre technische keuring om  u zoveel mogelijk problemen te besparen.


Door te bellen naar uw DS werkplaats, geniet u van:
* Een gratis test uitgevoerd onder omstandigheden identiek aan die van een keuring
* Een volledig verslag van deze test
* Een terugbetaling van de herkeuring indien de  DS werkplaats het certificaat van technische controle niet toekent, ondanks de technische pre-keuring DS toewijzen
* Een gratis bestek en gedetailleerde raming van mogelijke interventies op uw voertuig voor een geslaagde technische inspectie

onderhoudsforfaits

KOETSWERK

De goede staat van uw carrosserie verzkeren, is één van onze prioriteiten.
De carrosserie van het voertuig kan bij het autorijden beschadigd geraken. DS technici gebruiken hun expertise voor het onderhoud en de herstelling  van de carrosserie van uw DS, met  behulp van producten goedgekeurd door de Constructeur. Wij garanderen u een perfect resultaat en behandelingen die uw carrosserie duurzaam beschermen tegen corrosie.

HET ADVIES VAN DS SPECIALISTEN

Wij waarborgen u uitstekende medewerkers die opgeleid zijn om aan uw strengste eisen te voldoen, rekening houdend met de normen van de Constructeur. Onze teams van koetswerkspecialisten beschikken over specifiek materieel en gereedschap en originele onderdelen van de constructeur. Tijdens de herstellingscyclus onderwerpen zij uw koetswerk aan een nauwlettend onderzoek.

HET ADVIES VAN DS SPECIALISTEN