NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

Geïnspireerde en inspirerende

EVENEMENTEN

De DS 7 CROSSBACK La Première in avant-première in Brussel.

De Kunstwereld en het merk DS hadden altijd al een speciale relatie Bron van inspiratie voor DS, toe-eigening en fascinatie voor de kunstenaars. Een iconisch merk dat zorgt voor een open geest en een uitwisseling tussen alle kunstvormen. De essentie van DS, dat optreedt als ontwerper, medewerker of gewoon beschermheer, is ongrijpbaar te zijn, de kunst van verandering te cultiveren om het evenement te creëren, bij elk verschijning.

INTERNATIONAAL AUTOFESTIVAL

DE TOEKOMST VAN DS IN DE KIJKER

Tijdens de openingsceremonie van gisteren ontving Yves Bonnefont, algemeen directeur van het merk DS, de "Grand Prix Creativ'Expérience" uit handen van Jean-Michel Wilmotte. Nog tot 5 februari 2017 kunnen liefhebbers en fans, estheten en nieuwsgierigen de DSV DS-02 en E-TENSE (her)ontdekken in het prestigieuze kader van Les Invalides.

 

Vaak aangehaald als "de Fashion Week voor Auto's" opent het Internationale Autofestival zijn deuren voor het publiek in het hart van Parijs, in het unieke historische kader van Les Invalides.

 

Deze 32e editie viert, in navolging van de vorige edities, de creativiteit en de durf van het autodesign door unieke creaties, heuse kunstwerken, tentoon te stellen.

DS AUTOMOBILES op RETROMOBILE

DE TOEKOMST VLOEIT VOORT UIT HET VERLEDEN

Voor zijn derde deelname aan Retromobile wou DS AUTOMOBILES de futuristische DS E-TENSE, een unieke wagen met de visie van Grand Tourisme van het Merk, in dialoog laten gaan met vijf DS en SM modellen uit de collectie. De bezoekers worden uitgenodigd voor een kleurrijke wandeling doorheen de tijd. Vurig rood, lichtblauw, goudbruin beige, chique zwart, Ametrine groen, een waaier van grafische kleuren met sterk contrasterende nuances voor deze iconische auto's van een bepaalde Franse art de vivre... Dankzij de waardevolle samenwerking van l'Amicale Citroën & DS Frankrijk en die van de Clubs DS en SM*, kunt u de toekomst en het verleden van het merk DS komen bewonderen van 8 tot 12 februari 2017 in Hal 1 van het Tentoonstellingspark van de Porte de Versailles in Parijs.

AVANT-PREMIÈRE VAN HET SALON

DS 4 CROSSBACK MOONDUST

Voor deze nieuwe limited edition zit de DS 4 Crossback Moondust verpakt in een matgrijze platina kleur die verfijning en technologie subtiel combineert. Trouw aan de filosofie van de DS stijl - personalisering - zit de DS 4 Crossback Moondust verpakt in een unieke matte kleur en is uitgerust met de nieuwste technologische uitrusting.

Als nieuw bewijs van de unieke knowhow van DS zal de grijze platina kleur uw zoektocht naar persoonlijke expressie weten te verleiden. 

KOM HEM IN ONTDEKKEN IN PALEIS 4 VAN HET AUTOSALON. 

DS Brussels Fashion Days 2016

DS Automobiles verleent zijn luxueuze imago en zijn Franse knowhow opnieuw aan het Belgische mode-event bij uitstek, de DS Brussels Fashion Days. Beroemde ontwerpers als Natan, Christian Wijnants en Veronique Branquinho zullen aanwezig zijn om dit buitengewone evenement te vieren. Op 14, 15 en 16 november kunt u talloze defilés, activiteiten en workshops bijwonen in Square Brussels op de site van de Kunstberg.

 

We hebben exclusief voor u tickets opzij gehouden. Toon ons op Facebook, Instagram of Twitter met welke outfit u naar de DS Brussels Fashion Days wil komen, en maak kans op een dagpas voor dit unieke evenement.

IN DE STERREN MET DS AUTOMOBILES & DINNER IN THE SKY

In 2006 had Brussel de primeur van een ongekend evenement: Dinner in the Sky. Een onvergetelijke gastronomische ervaring met het hoofd – bijna – in de wolken en een uniek uitzicht op de Belgische hoofdstad. 10 Jaar later is dit concept van magisch tafelen in 55 landen overgenomen! In 2016 is DS Automobiles partner van Dinner in the Sky en wordt de 10e verjaardag gevierd met 16 sterren van 10 chefs aan 10 tafels met…10 hijskranen op 50 meter hoogte.

« DINNER IN THE SKY » BY DS AUTOMOBILES

Van 1 tem 5 juni 2016 zullen Dinner in the Sky en het merk DS de Belgische gastronomie eer aandoen op een emblematische plek: Het Atomium.

Om dit partnership te onderstrepen zullen de deelnemende Belgische chefs het komende jaar in een zwarte DS 5 Sport Chic rijden; de nieuwe DS 5 werd aan hen uitgereikt in de DS Store te Drogenbos.

François Guieysse, voormalig Directeur van DS Automobiles Belux, is opgetogen over de samenwerking: «Het merk DS staat voor luxe en raffinement met oog voor het kleinste detail, elementen die we terugvinden in de gastronomie en dit evenement in het bijzonder. Samen met de chefs van Dinner in the Sky is DS een ‘créateur’ van ervaringen en emoties en het doet mij plezier ons Merk aan dit feest der zintuigen te kunnen verbinden!»

DS Brussels Fashion Days 2015

Mode is prachtig, mode is Belgisch

DS Automobiles verleent opnieuw haar luxe imago en knowhow ‘à la française’ aan het toonaangevende Belgische mode-evenement dat DS Brussels Fashion Days is om de avant-gardistische geest van haar merk te benadrukken. 

 

Voor deze gelegenheid heeft DS Automobiles het ontwerp van drie silhouetten toevertrouwd aan de talentvolle kunstenaars Djanti Seda, Studio Krijst en Studio Tom Van Der Borght. Deze interpretaties van het Franse merk werd tijdens de DS Brussels Fashion Days 2015 tentoongesteld.