NL / FR

Configurator DS 4

 

Hebt u interesse in de nieuwe compacte berline DS 4? Met onze DS-configurator stemt u uw nieuwe wagen, die ook als oplaadbare hybride verkrijgbaar is, volledig af op uw wensen en behoeften: afwerkingsniveaus, motoren, uitrusting, design ... Maak van uw nieuwe DS 4 de wagen die bij u past!

 

Alle beschikbare uitvoeringen voor de DS 4

 

Uw compacte berline is verkrijgbaar in verschillende versies: BASTILLE, BASTILLE +, PERFORMANCE LINE, TROCADERO, CROSS TROCADÉRO, PERFORMANCE LINE +, RIVOLI en CROSS RIVOLI. Al deze uitvoeringen bieden een standaarduitrusting en accessoires om aan al uw verwachtingen te voldoen.

 

Verscheidene motorversies mogelijk

 

Naargelang de gekozen uitvoering is uw DS 4 verkrijgbaar met een PureTech-benzinemotor, een BlueHDI-diesel of de oplaadbare hybrideversie E-TENSE. Om u een maximaal comfort te garanderen, wordt de DS 4 aangeboden met een achttrapsautomaat, en dat ongeacht de gekozen motor.

 

Interieur- en exterieurdesign

 

Uw DS 4 laat zich tot in de kleinste details personaliseren dankzij tal van opties: keuze van de interieursfeer, de koetswerk- en dakkleur en de velgen. Til uw DS 4 naar een hoger niveau door het universum te kiezen dat bij u past.

 

Afmetingen van de DS 4

 

Voor uw comfort heeft de DS 4 een lengte van 4.400 mm, een breedte van 1.866 mm met ingeklapte buitenspiegels en een hoogte van 1.470 mm. Met zijn koffer van 430 liter beschikt hij bovendien over tal van opbergvakken die een praktische en functionele ruimte bieden.

 

Uitrusting van de DS 4

 

Om uw welzijn en veiligheid te verbeteren, biedt de DS 4 naargelang de gekozen versie een reeks voorzieningen: viervoudig verstelbare hoofdsteunen, verstelbare neus voor kussen op bestuurderszetel, verwarmbaar stuur, verwarmbare, masserende en geventileerde zetels vooraan.