NL / FR

(3) Aanbieding in Operationele Leasing enkel geldig voor professionelen opgemaakt door Free2Move Lease, afdeling van PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), Bourgetlaan 20 – 1130 Brussel, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, FSMA-inschrijvingsnummer : 019653 A, op basis van 60 maanden en 100.000 km voor een DS 7 CROSSBACK 130 BlueHDi Manual CHIC, op basis van 48 maanden en 80.000 km voor een DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 SO CHIC en 48 maanden en 60.000 km voor een DS 3 CROSSBACK E-TENSE SO CHIC. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, belasting op inverkeerstelling en jaarlijkse verkeersbelasting, totale garantie, TotalDrive (onderhoud, vervangwagen, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (4), BA-verzekering en schadedekking. Aanbieding geldig van 01/01/2020 tot 31/01/2020 onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verandering van catalogusprijs, verzekeringsvoorwaarden en belastingen. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en excl. btw. 

 

(6) DS Automobiles schenkt u in januari 2020 bij aankoop van een nieuwe DS 3 Crossback (uitgezonderd E-Tense gamma), een korting van 50% op de opties met een maximum van € 3.000 incl. btw en bij aankoop van een nieuwe DS 7 Crossback (uitgezonderd E-Tense gamma), een korting van 50% op de opties met een maximum van € 4.000 incl. btw. Aanbieding geldig tot 31/01/2020 en enkel aan particulier. Meer informatie in uw DS Store.

 

(7) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.

KIES UW MODEL

ONTDEK AL ONZE AANBIEDINGEN

Ontdek onze aanbiedingen voor particulieren

Meer weten

Ontdek onze aanbiedingen voor professionals

Meer weten

VIND UW VERKOOPPUNT

dsautomobiles.be is de officiële website van het Franse merk van luxewagens, ds automobiles. Opgericht in 2014 met de ambitie om de Franse knowhow van luxe in de auto-industrie te belichamen, biedt het merk nu voertuigen aan die zich onderscheiden door hun avant-gardistische design en hun verfijning. Met hun elegante koetswerkdesign, luxewagens, SUV's, stadsauto's of cross-overs, van herlaadbare hybrides tot elektrische auto's tarten ze de gevestigde waarden. Onze modellen van de nieuwste generatie ds3 crossback en ds7 crossback belichamen deze visie perfect. Bij DS Automobiles geloven we dat de toekomst van de auto elektrisch zal zijn en hebben we dus onze elektrische en hybride signatuur ontwikkeld: E-TENSE. Dankzij ons engagement in de Formule E heeft DS Automobiles technologieën uit de autosport in zijn elektrische en herlaadbare hybride wagens geïntegreerd: ontdek de ds3 crossback etense, de elektrische SUV, en ds7 crossback etense, de 4x4 hybride SUV. En om ervoor te zorgen dat uw wagen echt de uitdrukking is van uw persoonlijkheid en aspiraties, kunt u zich met de online configurator een beeld vormen van uw ideale wagen voordat u hem bij uw DS-concessiehouder bestelt. Het programma op maat ONLY YOU, speciaal voor u ontworpen, biedt u ook gepersonaliseerde diensten voor een unieke ds-beleving.

Welkom op DS Automobiles